Ревю на робот за почистване на прозорци XIAOMI HUTT W66

3 октомври 2020
Ревю на робот за почистване на прозорци XIAOMI HUTT W66

XIAOMI MIJIA HUTT W66  е един от най-интелигентните почистващи уреди на пазара, които може да притежавате. Това е робот от ново поколение създаден с една единствена цел, да ви освободи от тежката работа по почистване на големи вертикални повърхности - като прозорци, огледала, плочки, дърво, керамика, душ кабини и други гладки повърхности. С този прекрасен уред повече никога няма да се налага да се качвате по стълби или да се излагате на риск. Той ще ви даде възможността да почиствате прозорците си до перфектен блясък от дивана.

  

Почистваща система:

 

XIAOMI HUTT W66 разполага с електронна система за пръскане на препарат. Това премахва нуждата от предварително пръскане на прозореца или робота. С едно зареждане на резервоара на робота вие може да почистите до 80м2. като робота няма да пропусне нито едно място, защото е снабден с лазерен сензор, които му помага да открие ръбовете на прозорците и да изчисли най-добрия маршрут за почистване. Когато течността в резервоара намалее, робота нежно ще напомни, че трябва да се допълни. А ако желаете може да използвате и сухото почистване на робота. С XIAOMI HUTT W66 не трябва да се притеснявате от вероятността, че могат да останат следи от надраскване след него. Роботът разбира степента на замърсяване на повърхността, върху която се движи и автоматично регулира силата на засмукване.

 

Управление : 

 

XIAOMI MIJIA HUTT W66, може да бъде управляван по два начина - с мобилно приложение или с дистанционното, което е включено в комплекта. Чрез дистанционното или мобилното приложение ще можете да пускате или спирате робота, да избирате вида на почистването (сухо или мокро) и да пръскате допълнително препарат, ако сметнете ,че е необходимо. Също така ще имате възможността да използвате и гласови команди. Трябва да имате предвид, че роботът разпознава само английски език. 

 

Впечатления :

 

Тествахме робота върху различни повърхности като плочки, душ кабина и прозорци. Роботът се справи прекрасно с всяка една от тях. Скоростта, с която почиства е 3min. за 1m2. Когато чистите прозорците от външната страна, ние препоръчваме да пуснете един или два пъти сухо почистване, за да се обере цялата прах от прозореца и чак тогава да пристъпите към мокро почистване. Както всички останали роботи за почистване на прозорци, които се продават в момента на пазара, XIAOMI HUTT W66 не успява да се справи особено добре с ъглите на прозорците. В заключение можем да кажем, че XIAOMI MIJIA HUTT W66 е една страхотна машина, която ни спестява време и ни помага във всекидневните задачи.


Историята на Roborock 2 май 2021

Запознайте се с историята на една от водещите марки за прахосмукачки роботи.

прочети още
Какво не трябва да почистваме с нашата прахосмукачка11 април 2021

Почистването на дома е една от най-важните задачи в нашето ежедневие. Можем да използваме различни уреди и методи за почистването на нашият дом, но едно е сигурно, че необходимостта от прахосмукачка винаги остава.

прочети още
Как правилно да поддържаме нашата прахосмукачка робот19 декември 2020

За да може нашата прахосмукачка робот да ни помага в домакинстака работа дълго и безпроблемно. Ние също трябва да полагаме грижи за нея.

прочети още
Xiaomi Mijia 1T31 октомври 2020

Xiaomi Mijia 1T : Мощност до 3000 Pa и ToF камера с 3D моделиране на околната среда

прочети още
ТОП 10 причини, защо да си закупим прахосмукачка робот10 октомври 2020

Ако някога сте се чудили, защо трябва да си закупите прахосмукачка робот. Тук може да прочетете десетте най-големи предимства на тези автономни почистващи машини.

прочети още