Ревю на робот за почистване на прозорци XIAOMI HUTT W66

3 октомври 2020
Ревю на робот за почистване на прозорци XIAOMI HUTT W66

XIAOMI MIJIA HUTT W66 е един от най-интелигентните почистващи уреди на пазара, които може да притежавате. Това е робот от ново поколение създаден с една единствена цел, да ви освободи от тежката работа по почистване на големи вертикални повърхности - като прозорци, огледала, плочки, дърво, керамика, душ кабини и други гладки повърхности. С този прекрасен уред повече никога няма да се налага да се качвате по стълби или да се излагате на риск. Той ще ви даде възможността да почиствате прозорците си до перфектен блясък от дивана.

 

Разопаковане 

 

 

Робота пристига в текстилено куфарче, което е изработено от приятни на допир висококачествени материали.

 

 

След като го отворите в него ще намерите: робота, неговото дистанционно, 3бр. кърпи, зарядно, осигурително въже, шишенце за пълнене на резервоара и упътване.

 

Дизайн

 

 

Формата на робота е квадратна с размери 23.5см х 23.5см и височина от 7.6см . HUTT W66 е изработен от бяла пластмаса, която е изключително приятна на допир. В предната част на робота се намират: бутона за  стартиране и спиране на почистването  и отвора за пълнене на резервоара с вода.  Дизайна на мястото за хващане  на робота е изключително ергономично  и без никакви усилия може да се държи с една ръка.

 

 

Задната част на робота също е с доста елегантен дизайн. Тук се намират колелата на робота, осемте дюзи, копчето за включване и изключване и USB буксата, която се използва за ъпдейт на фърмуера на W66.

 

Пускане на робота

 

 

За да започнете почистването с Hutt W66, първо трябва да осигурите робота против падане. Това става, като го завържете посредством осигурителното въже за по-тежък предмет от самият робот.

 

 

След като сте осигурили робота против падане, напълнили сте резервоара с вода или препарат (могат да се използват само не корозивни препарати) и сте го свързали към електрическата мрежа. Трябва да натиснете червеното копче от долната страна на робота.

 

 

Поставете робота на повърхността, която искате да почистите и натиснете големият кръгъл бутон.

 

Почистваща система

 

 

XIAOMI HUTT W66 разполага с електронна система за пръскане на препарат. Това премахва нуждата от предварително пръскане на прозореца или робота. С едно зареждане на резервоара може да почистите до 80м2. като робота няма да пропусне нито едно място, защото е снабден с лазерен сензор, които му помага да открие ръбовете на прозорците и да изчисли най-добрия маршрут за почистване. Когато течността в резервоара намалее, робота нежно ще напомни, че трябва да се допълни. 

 

 

С Hutt W66, може да  почиствате вертикални повърхности - като прозорци, огледала, плочки, дърво, керамика, душ кабини и други гладки повърхности. Сравнен с предишните версии на Xiaomi, W66 разполага с усъвършенствана лазерна система.  Благодарение на която открива размерите, дори и на безрамкови прозорци. 

 

 

С XIAOMI HUTT W66 не трябва да се притеснявате от вероятността, че могат да останат следи от надраскване след него. Роботът разбира степента на замърсяване на повърхността, върху която се движи и автоматично регулира силата на засмукване.

 

Впечатления

 

Тествахме робота върху различни повърхности като плочки, душ кабина и прозорци. Роботът се справи прекрасно с всяка една от тях. Скоростта, с която почиства е 3min. за 1m2. Когато чистите прозорците от външната страна, ние препоръчваме да пуснете един или два пъти сухо почистване, за да се обере цялата прах от прозореца и чак тогава да пристъпите към мокро почистване. В заключение можем да кажем, че XIAOMI MIJIA HUTT W66 е една страхотна машина, която ни спестява време и ни помага във всекидневните задачи.

Можете да закупите Xiaomi Hutt W66 на невероятна цена и с 2 години гаранция: https://www.robomax.bg/xiaomi-hutt-w66.html 

 

Още новини
Продукти на изплащане с TBIPay

Купете желаните продукти на изплащане или с отложено плащане от Robomax и TBIPay при изгодни условия.

28 януари 2022
Ревю на Xiaomi Roidmi S1 Special

Прахосмукачките с кабел остават в миналото

20 февруари 2022
Ревю на Xiaomi Viomi SE

Viomi SE е достъпна прахосмукачка робот от екосистемата на Xiaomi. Разполагаща с 2200 РА всмукателна мощност, лазерна навигация и 3200 mAh батерия произведена от Samsung. Която позволява на робота да почиства жилища до 200м².

15 май 2022
Ревю на Beseus A3

Най-мощната портативна прахосмукачка

17 април 2022
Xiaomi Dreame Bot Z10 Pro

От Xiaomi променят представата ни за почистване с новия си модел Dreame Bot Z10 Pro

27 декември 2021
По-бързият и лесен начин за покупка на робот с допълнителна отстъпка от 20% със Settle

Плати през Settle и вземи бонус отстъпка от 20% без скрити такси и тромави процедури – това вече е възможно!

20 ноември 2021
Представяме ви Xiaomi Dreame Bot L10 Pro

Предметите по пода вече не са проблем

13 юни 2021
Историята на Roborock

Запознайте се с историята на една от водещите марки за прахосмукачки роботи.

2 май 2021
Какво не трябва да почистваме с нашата прахосмукачка

Почистването на дома е една от най-важните задачи в нашето ежедневие. Можем да използваме различни уреди и методи за почистването на нашият дом, но едно е сигурно, че необходимостта от прахосмукачка винаги остава.

11 април 2021
Как правилно да поддържаме нашата прахосмукачка робот

За да може нашата прахосмукачка робот да ни помага в домакинстака работа дълго и безпроблемно. Ние също трябва да полагаме грижи за нея.

19 декември 2020
Мисията на Robomax.bg

19 ноември 2020
Xiaomi Mijia 1T

Xiaomi Mijia 1T : Мощност до 3000 Pa и ToF камера с 3D моделиране на околната среда

31 октомври 2020
ТОП 10 причини, защо да си закупим прахосмукачка робот

Ако някога сте се чудили, защо трябва да си закупите прахосмукачка робот. Тук може да прочетете десетте най-големи предимства на тези автономни почистващи машини.

10 октомври 2020