Ревю на XIAOMI ROBOT VACUUM CLEANER DREAME F9

1 март 2021
Ревю на XIAOMI ROBOT VACUUM CLEANER DREAME F9

Всекидневното почистване е скучно и ежедневно задължение, което за съжаление не може да бъде избегнато. Дори и с последните модели ръчни прахосмукачки е необходимо да отделим време сами да се погрижим за чистотата в дома си. Едно от решенията да се отървем от всекидневното почистване е роботизираната прахосмукачка. Ние от екипа на Robomax.bg, искаме да ви представим една от най-добрите и ценово достъпни прахосмукачки на пазара днес, а именно XIAOMI ROBOT VACUUM CLEANER DREAME F9.

 

Навигационната система на DREAME F9:

XIAOMI са оборудвали техния модел DREAME F9 с изцяло нова навигационна система Pioneer 2.0 – Truly V-Slam. Системата е снабдена с 180º камера, която сканира вашата стая със скорост от 30 000 точки в секунда. Като това позволява на робота да изчислява най-добрият маршрут за почистването на вашият дом, дори и при слаба светлина. Предимството на тази технология пред моделите с лазерен сензор е, че се намаля височината на робота. Това прави Dream F9 един от най-ниските роботи на пазара - само 8 см. Недостатъкът спрямо роботите с лазерни сензори, е в точността на изготвената карта.


Почистваща система:

DREAME F9 разполага с 600 мл. контейнер за прах, една средна и странична четка. Благодарение на голямата си батерия от 5200 mAH. и подобрения алгоритъм за изчисление на маршрути "Z-Shaped", роботът е подходящ за жилища с големина до 150м2. По време на почистването DREAME F9 преизчислява маршрута си до 50 пъти в секунда, това гарантира, че той няма да пропусне нито един участък във вашият дом.

Dream F9 разполага и с електрически воден резервоар с обем 200 мл, който роботът разпознава автоматично, след като бъде поставен. Количеството вода, което роботът използва за забърсването на пода, може да бъде регулирано от мобилното приложение и е разделено на три нива: 

Ниско: Подходящо за всекидневна употреба след като е било използвано сухото почистване на робота.

Средно: Подходящо за слабо замърсени подови настилки

Силно: Подходящо за силно замърсени подови настилки. 

 

Мобилно приложение:

Dream F9 използва същото приложение, както и останалите роботи от семейството на XIAOMI, а именно "XIAOMI Home".

Приложението позволява да поставяте виртуални стени, забранени зони, както и да задавате график за почистване на робота. Едно от основните предимства на Dream F9 е, че той може да разпознава стаите във вашето жилище. Това ви дава възможността да чистите определена стая или определена зона в стаята. 

 

Заключение:

С възможността за сухо и мокро почистване, с възможността да почиства с едно зареждане до 150м2., със страхотната си система за навигация и многофункционалното си мобилно приложение, екипът на Robomax.bg смята, че това е един от най-добрите модели на пазара за цената си. 

Може да закупите този фантастичен уред в магазин Robomax.bg на невероятна цена и с 2 години гаранция: https://www.robomax.bg/xiaomi-dreame-f9-robot-cleaner.html

 

 

 

Още новини
Продукти на изплащане с TBIPay

Купете желаните продукти на изплащане или с отложено плащане от Robomax и TBIPay при изгодни условия.

28 януари 2022
Ревю на робот за почистване на прозорци XIAOMI HUTT W66

XIAOMI MIJIA HUTT W66 е един от най-интелигентните почистващи уреди на пазара, които може да притежавате. Това е робот от ново поколение създаден с една единствена цел, да ви освободи от тежката работа по почистване на големи вертикални повърхности.

3 октомври 2020
Ревю на Xiaomi Roidmi S1 Special

Прахосмукачките с кабел остават в миналото

20 февруари 2022
Ревю на Xiaomi Viomi SE

Viomi SE е достъпна прахосмукачка робот от екосистемата на Xiaomi. Разполагаща с 2200 РА всмукателна мощност, лазерна навигация и 3200 mAh батерия произведена от Samsung. Която позволява на робота да почиства жилища до 200м².

15 май 2022
Ревю на Beseus A3

Най-мощната портативна прахосмукачка

17 април 2022
Xiaomi Dreame Bot Z10 Pro

От Xiaomi променят представата ни за почистване с новия си модел Dreame Bot Z10 Pro

27 декември 2021
По-бързият и лесен начин за покупка на робот с допълнителна отстъпка от 20% със Settle

Плати през Settle и вземи бонус отстъпка от 20% без скрити такси и тромави процедури – това вече е възможно!

20 ноември 2021
Представяме ви Xiaomi Dreame Bot L10 Pro

Предметите по пода вече не са проблем

13 юни 2021
Историята на Roborock

Запознайте се с историята на една от водещите марки за прахосмукачки роботи.

2 май 2021
Какво не трябва да почистваме с нашата прахосмукачка

Почистването на дома е една от най-важните задачи в нашето ежедневие. Можем да използваме различни уреди и методи за почистването на нашият дом, но едно е сигурно, че необходимостта от прахосмукачка винаги остава.

11 април 2021
Как правилно да поддържаме нашата прахосмукачка робот

За да може нашата прахосмукачка робот да ни помага в домакинстака работа дълго и безпроблемно. Ние също трябва да полагаме грижи за нея.

19 декември 2020
Мисията на Robomax.bg

19 ноември 2020
Xiaomi Mijia 1T

Xiaomi Mijia 1T : Мощност до 3000 Pa и ToF камера с 3D моделиране на околната среда

31 октомври 2020
ТОП 10 причини, защо да си закупим прахосмукачка робот

Ако някога сте се чудили, защо трябва да си закупите прахосмукачка робот. Тук може да прочетете десетте най-големи предимства на тези автономни почистващи машини.

10 октомври 2020