Ревю на Xiaomi Roidmi S1 Special

20 февруари 2022
Ревю на Xiaomi Roidmi S1 Special

Безжичните прахосмукачки навлизат все повече и повече в нашите домове, поради големите си предимства пред обикновените прахосмукачки. При тях няма кабели, които да се заплитат или да ни пречат по време на почистването. Безжичните прахосмукачки са много по-леки, ергономични и удобни за използване. Също така, след като приключим работа с тях не трябва да се чудим, къде да ги държим, защото те идват със специално разработени стойки за съхранение. На пазара може да намерим много марки и модели прахосмукачки, но днес ще разгледаме XIAOMI ROIDMI S1 SPECIAL.

 

Разопаковане

 

ROIDMI S1 пристига в бяла кутия с минималистичен дизайн и ярки цветове.

 

 

От Xiaomi са обърнали специално внимание на кутията. Тя е изработена така, че да има отделно място за всеки един артикул.

 

 

След като отворим кутията, в нея ще намерим: 

  • ROIDMI S1 Special
  • Удължител
  • Четка 2 в 1
  • Плосък накрайник
  • Малка четка
  • Мека ролка
  • Мултифункционален накрайник
  • Зарядно 
  • Стойка за стена
  • Ръководство

 

 

Roidmi S1, изглежда модерна и разполага с много ергономичен дизайн и висока ефективност. На дръжката на прахосмукачката има два бутона. Единият е за включване и изключване а другият е за регулиране на всмукателната мощност. Двата бутона могат лесно да бъдат достигнати по време на почистване.

 

 

 

Характеристики и производителност

 

Дължината на прахосмукачката е такава, че не се налага да се навеждате по време на почистването. Също така това е най-тихата прахосмукачка в нейният ценови клас. Батерията издържа около 50 минути при стандартен режим, който се използва основно върху твърди подови настилки и 8 до 10 минути при висок режим на засмукване, който се използва основно за килими.

 

 

Прахосмукачката идва с два вида ролки. Първата е мека и се използва за почистване на дървени подове или плочки, а втората е твърда, направена от въглеродни влакна, която се използва главно за почистване на килими.

 

 

Благодарение на плоският накрайник, без никакви затруднения ще почистите цялостно вашият диван.

 

 

С Roidmi S1 Special, освен своето жилище, може да почистите лесно и бързо вашия автомобил.

 

 

Заключение

 

Roidmi S1 Special е една от най-добрите прахосмукачки в своя ценови клас. Също така прахосмукачката е впечатляващо лека, само 1.5кг. Същевременно тя предлага силна всмукателна мощност и почти час живот на батерията. От компанията производител разработват и мобилно приложение с което ще може да се следи състоянието на батерията, степента на запълване на контейнера и състоянието на всички консумативи. Основният и недостатък пред нейните конкуренти е обема на контейнера за отпадъци, който е само 400мл. Това означава, че най-вероятно ще трябва да го изпразвате след всяко почистване.

 

Може да закупите Xiaomi Roidmi S1 Special с две години гаранция от тук 

Още новини
Продукти на изплащане с TBIPay

Купете желаните продукти на изплащане или с отложено плащане от Robomax и TBIPay при изгодни условия.

28 януари 2022
Ревю на робот за почистване на прозорци XIAOMI HUTT W66

XIAOMI MIJIA HUTT W66 е един от най-интелигентните почистващи уреди на пазара, които може да притежавате. Това е робот от ново поколение създаден с една единствена цел, да ви освободи от тежката работа по почистване на големи вертикални повърхности.

3 октомври 2020
Ревю на Xiaomi Viomi SE

Viomi SE е достъпна прахосмукачка робот от екосистемата на Xiaomi. Разполагаща с 2200 РА всмукателна мощност, лазерна навигация и 3200 mAh батерия произведена от Samsung. Която позволява на робота да почиства жилища до 200м².

15 май 2022
Ревю на Beseus A3

Най-мощната портативна прахосмукачка

17 април 2022
Xiaomi Dreame Bot Z10 Pro

От Xiaomi променят представата ни за почистване с новия си модел Dreame Bot Z10 Pro

27 декември 2021
По-бързият и лесен начин за покупка на робот с допълнителна отстъпка от 20% със Settle

Плати през Settle и вземи бонус отстъпка от 20% без скрити такси и тромави процедури – това вече е възможно!

20 ноември 2021
Представяме ви Xiaomi Dreame Bot L10 Pro

Предметите по пода вече не са проблем

13 юни 2021
Историята на Roborock

Запознайте се с историята на една от водещите марки за прахосмукачки роботи.

2 май 2021
Какво не трябва да почистваме с нашата прахосмукачка

Почистването на дома е една от най-важните задачи в нашето ежедневие. Можем да използваме различни уреди и методи за почистването на нашият дом, но едно е сигурно, че необходимостта от прахосмукачка винаги остава.

11 април 2021
Как правилно да поддържаме нашата прахосмукачка робот

За да може нашата прахосмукачка робот да ни помага в домакинстака работа дълго и безпроблемно. Ние също трябва да полагаме грижи за нея.

19 декември 2020
Мисията на Robomax.bg

19 ноември 2020
Xiaomi Mijia 1T

Xiaomi Mijia 1T : Мощност до 3000 Pa и ToF камера с 3D моделиране на околната среда

31 октомври 2020
ТОП 10 причини, защо да си закупим прахосмукачка робот

Ако някога сте се чудили, защо трябва да си закупите прахосмукачка робот. Тук може да прочетете десетте най-големи предимства на тези автономни почистващи машини.

10 октомври 2020