Всички Категории
Каталог

Ревю на Xiaomi Roidmi S1 Special

20 февруари 2022
Ревю на Xiaomi Roidmi S1 Special

СПРЯН ОТ ПРОИЗВОДСТВО

Безжичните прахосмукачки навлизат все повече и повече в нашите домове, поради големите си предимства пред обикновените прахосмукачки. При тях няма кабели, които да се заплитат или да ни пречат по време на почистването. Безжичните прахосмукачки са много по-леки, ергономични и удобни за използване. Също така, след като приключим работа с тях не трябва да се чудим, къде да ги държим, защото те идват със специално разработени стойки за съхранение. На пазара може да намерим много марки и модели прахосмукачки, но днес ще разгледаме XIAOMI ROIDMI S1 SPECIAL.

 

Разопаковане

 

ROIDMI S1 пристига в бяла кутия с минималистичен дизайн и ярки цветове.

 

 

От Xiaomi са обърнали специално внимание на кутията. Тя е изработена така, че да има отделно място за всеки един артикул.

 

 

След като отворим кутията, в нея ще намерим: 

  • ROIDMI S1 Special
  • Удължител
  • Четка 2 в 1
  • Плосък накрайник
  • Малка четка
  • Мека ролка
  • Мултифункционален накрайник
  • Зарядно 
  • Стойка за стена
  • Ръководство

 

 

Roidmi S1, изглежда модерна и разполага с много ергономичен дизайн и висока ефективност. На дръжката на прахосмукачката има два бутона. Единият е за включване и изключване а другият е за регулиране на всмукателната мощност. Двата бутона могат лесно да бъдат достигнати по време на почистване.

 

 

 

Характеристики и производителност

 

Дължината на прахосмукачката е такава, че не се налага да се навеждате по време на почистването. Също така това е най-тихата прахосмукачка в нейният ценови клас. Батерията издържа около 50 минути при стандартен режим, който се използва основно върху твърди подови настилки и 8 до 10 минути при висок режим на засмукване, който се използва основно за килими.

 

 

Прахосмукачката идва с два вида ролки. Първата е мека и се използва за почистване на дървени подове или плочки, а втората е твърда, направена от въглеродни влакна, която се използва главно за почистване на килими.

 

 

Благодарение на плоският накрайник, без никакви затруднения ще почистите цялостно вашият диван.

 

 

С Roidmi S1 Special, освен своето жилище, може да почистите лесно и бързо вашия автомобил.

 

 

Заключение

 

Roidmi S1 Special е една от най-добрите прахосмукачки в своя ценови клас. Също така прахосмукачката е впечатляващо лека, само 1.5кг. Същевременно тя предлага силна всмукателна мощност и почти час живот на батерията. От компанията производител разработват и мобилно приложение с което ще може да се следи състоянието на батерията, степента на запълване на контейнера и състоянието на всички консумативи. Основният и недостатък пред нейните конкуренти е обема на контейнера за отпадъци, който е само 400мл. Това означава, че най-вероятно ще трябва да го изпразвате след всяко почистване.

 

Може да закупите Xiaomi Roidmi S1 Special с две години гаранция от тук 

Още новини
Защо роботите за почистване на прозорци са оправдана покупка

Представете си, че може да почистите прозорците без усилие, без да прекарвате часове на стълби или катерейки се по опасни парапети.

12 февруари 2024
Тайната за идеалния дом с Robomax!

Здравейте, уважаеми фенове на смарт технологиите! Днес искаме да ви разкрием тайната за идеалния дом с помощта на Robomax!

27 юли 2023
Ревю на Dreame Bot L10s Pro

С Xiaomi Dreame Bot L10s Pro не е нужно да си губите времето с досадно почистване. Роботът прахосмуче и измива подовете, а благодарение на своята всмукателна мощност от 5300 Pa отстранява всички упорити замърсявания.

2 април 2023
Ревю Dreame D9 Pro

Dreame D9 Pro e подобрена версия на Dreame D9

27 юни 2022
Ревю на Roborock S7

Новият Roborock S7 е тук и е по-добър от всякога!

7 септември 2022
Ревю на Xiaomi Dreame D10s

Xiaomi Dreame D10s идва с подобрена изцяло гумена централна четка, която предотвратява заплитане на косми по нея. LDS лазерната навигация отговаря за точното сканиране на помещенията, а издръжливата батерия от 5200 mAh позволява почистване на площ от 250м².

4 март 2023
Вземи сега от Robomax.bg, плати по-късно с Newpay

Усмихнете се, вече можeте да вземете любимите си продукти от Robomax.bg и да ги платите по-късно с Newpay.

12 февруари 2023
Продукти на изплащане с tbi bank

Купете желаните продукти на изплащане или с отложено плащане от Robomax и tbi bank при изгодни условия.

28 януари 2022
Dreame V12 Pro е звяр сред безкабелните прахосмукачките с рекордна мощност от 32 000 Pa

Китайският бранд Xiaomi има наистина богато продуктово портфолио, главно благодарение на партньорските марки. Една от тях е марката Dreame, която е специализирана в прахосмукачките.

3 ноември 2022
Ревю на Dreame Bot L10 Pro

Основното предимство на Dreame Bot L10 Pro е системата от лазери High Precision 3D. Новата технология, позволява на робота да картографира вашето жилище с много по-голяма точност, спрямо роботите с LIDAR навигация. И така на практика не докосва нищо. Другите му предимства са голямата батерия и високата му мощност на засмукване от 4000Pa.

21 август 2022
Ревю на Xiaomi Dreame Bot W10

С най-новия си модел Xiaomi правят революция в роботизираното мокро почистване. Dreame Bot W10 e снабден с две въртящи се четки и смукателна мощност от 4000Pa. Той ще се справи с упоритите петна, благодарение на натиска от 10N върху двата мопа, които се въртят 180 пъти в минута и гарантирано ще премахне всички замърсявания.

29 август 2022
Ревю на Xiaomi Dreame F9

Xiaomi Dreame F9 е една от ценово най-достъпните прахосмукачки на пазара днес. Dreame F9 разполага с всичко необходимо за да поддържате една перфектна чистота с минимум усилия във вашият дом.

1 март 2021
Ревю на Dreame Bot Z10 Pro

Забравете за честото изпразване на контейнера за прах! Dreame Bot Z10 разполага със станция за изпразване на боклука с обем от 4 литра, която издържа до 65 дни! Имате голяма къща? Много добре! Роботът може да запомни разположението на стаите, дори на 3 етажа. Интелигентно избягва препятствия, благодарение на вградените сензори. Можете също да планирате кога Z10 Pro да започне почистването с функция график. Устройството е съвместимо с Amazon и Alexa. Активирайте виртуална стена, ако роботът трябва да заобиколи избрани стаи или зони. Приложението ви позволява да задавате количеството на подаваната вода в зависимост от зоната, която почиствате с моп, а дълготрайната батерия осигурява почистване около 2,5 часа или 250м² площ. Xiaomi Dreame Z10 Pro може да ви помогне в борбата с праха и да се превърне в незаменим помощник! Проверете сами!

25 септември 2022
Ревю на робот за почистване на прозорци XIAOMI HUTT W66

XIAOMI MIJIA HUTT W66 е един от най-интелигентните почистващи уреди на пазара, които може да притежавате. Това е робот от ново поколение създаден с една единствена цел, да ви освободи от тежката работа по почистване на големи вертикални повърхности.

3 октомври 2020
Ревю на Xiaomi Viomi SE

Viomi SE е достъпна прахосмукачка робот от екосистемата на Xiaomi. Разполагаща с 2200 РА всмукателна мощност, лазерна навигация и 3200 mAh батерия произведена от Samsung. Която позволява на робота да почиства жилища до 200м².

15 май 2022
Ревю на Beseus A3

Най-мощната портативна прахосмукачка

17 април 2022
Xiaomi Dreame Bot Z10 Pro

От Xiaomi променят представата ни за почистване с новия си модел Dreame Bot Z10 Pro

27 декември 2021
По-бързият и лесен начин за покупка на робот с допълнителна отстъпка от 20% със Settle

Плати през Settle и вземи бонус отстъпка от 20% без скрити такси и тромави процедури – това вече е възможно!

20 ноември 2021
Представяме ви Xiaomi Dreame Bot L10 Pro

Предметите по пода вече не са проблем

13 юни 2021
Историята на Roborock

Запознайте се с историята на една от водещите марки за прахосмукачки роботи.

2 май 2021
Какво не трябва да почистваме с нашата прахосмукачка

Почистването на дома е една от най-важните задачи в нашето ежедневие. Можем да използваме различни уреди и методи за почистването на нашият дом, но едно е сигурно, че необходимостта от прахосмукачка винаги остава.

11 април 2021
Как правилно да поддържаме нашата прахосмукачка робот

За да може нашата прахосмукачка робот да ни помага в домакинстака работа дълго и безпроблемно. Ние също трябва да полагаме грижи за нея.

19 декември 2020
Мисията на Robomax.bg

19 ноември 2020
Представяне на робот Xiaomi Dreame D9

Първият вакумен робот на фирмата Dreame беше F9 и той дойде без лазерен сензор за разстояние, но за сметка на това беше най-ниският робот предлаган на пазара. С височина само 7,9см. дъщерната фирма на Xiaomi, Dreamе ни е приготвила нова изненада под формата на новия си модел Dreame D9, който ние от Robomax.bg искаме да ви представим.

14 ноември 2020
Xiaomi Mijia 1T

Xiaomi Mijia 1T : Мощност до 3000 Pa и ToF камера с 3D моделиране на околната среда

31 октомври 2020
ТОП 10 причини, защо да си закупим прахосмукачка робот

Ако някога сте се чудили, защо трябва да си закупите прахосмукачка робот. Тук може да прочетете десетте най-големи предимства на тези автономни почистващи машини.

10 октомври 2020
Защо да си закупите Xiaomi Roborock S5 MAX Vacuum Cleaner?

Ако се вълнувате от новите технологии, държите на чистотата и сте решили да направите първата си покупка на роботизирана прахосмукачка, която да се грижи за чистотата в дома Ви, вероятно Xiaomi Roborock S5 MAX веднага ще привлече вниманието Ви със своята функционалност, повече възможности, спрямо своите предшественици и не на последно място със стилния си дизайн.

4 октомври 2020