Roborock S5 MAX White

  • Марка: Roborock
  • Кат. номер: S5E02-00
Цена: 849,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

Roborock S5 Max -  иновативен модел роботизирана прахосмукачка, която Ви предлага функции от най-висок клас! 

Проектиран за всекидневно автоматизирано почистване, той има супер голям резервоар за вода, прецизен контрол на водата, виртуални зони без почистване и др. В комбинация с прецизно лазерно картографиране, усъвършенствана навигация и интензивно вакуумно засмукване, това прави безупречните подове по-лесни от всякога. Всичко, което трябва да направите, е да го настроите и да продължите да живеете.

 

 

 

Характеристики
Подробно описание
Характеристики
Тип почистване
Сухо, Мокро
Навигация
LiDAR (систематичен)
Всмукателна мощност
2000Pa
Батерия
Li-ion 5200 mAh
Площ на почистване
до 200м²
Време за работа
до 150 мин
Време за зареждане
до 3 часа
Управление
Бутони, Мобилно приложение Mi Home (Android, iOS)
Гласово командване
Да - Google Voice Assistant, Amazon и Alexa
Засичане на килим
Да - Автоматично преминаване в турбо режим при почистване на килим
Ниво на шум
до 60 dB
Контейнер за прах
460 ml
Резервоар за вода
290 ml
HEPA Филтър
Да - Миещ се
Функции
Контрол на мощността, Контрол на нивото на водата, Виртуална стена, Задаване на забранени зони, Задаване на виртуални зони без измиване, Зонално почистване, Автоматично зареждане, График, Възможност за прекосяване на препятствия до 2 см, Сензори против падане, Избор на стая за почистване
Аксесоари в комплекта
HEPA филтър, Основна четка, Странична четка, Сменяем моп, Водоустойчива подложка
Размер на продукта
350 мм 350 мм 96.5 мм
Тегло
3.5 kg
Цвят
Бял
Гаранция
24 Месеца
Подробно описание

Roborock S5 MAX - почистващ робот от най-висок клас

Подарете си свежи, току-що почистени подове със S5 Max. Проектиран за всекидневно автоматизирано почистване, той има супер голям резервоар за вода, прецизен контрол на водата, виртуални зони без почистване и др. В комбинация с прецизно лазерно картографиране, усъвършенствана навигация и интензивно вакуумно засмукване, това прави безупречните подове по-лесни от всякога. Всичко, което трябва да направите, е да го настроите и да продължите да живеете.

 

 

Моп отново и отново. Автоматично!

Огромен резервоар за вода от 290 мл. Достатъчно, за да почистите еднократно апартамент от 65 кв.м повече от 3 пъти или дом от 200 кв.м. S5 MAX разполага с усъвършенствана прецизна помпа, тествана на над 1500 часа употреба. Сега всичко, което трябва да направите, за да почиствате всеки ден, е да напълните резервоара и да зададете график.

 

 

Всяка капка вода по ваша команда

От приложението изберете правилното количество вода за всеки тип под, нисък поток върху камък, до висок поток за мръсни кухни. Когато започне почистването, той изпомпва допълнително вода, за да намокри мопа. Ако почиствате малки площи, S5 MAX спира водата там, където вече е била. Когато приключи, той спира водата, позволявайки на мопа да изсъхне, докато се връща към зарядната станция.

 

 

Почиствайте влажно подове, а не килими

Никой не иска килимите му да са влажни. Спрете това с виртуални зони и бариери без измиване. Поставете ги на всякакви килими и блокирайте стаите, за да можете да почиствате без притеснение. Премахнете забраната за почистване и бариерите без мокро почистване изчезват, давайки на S5 Max свобода за почистване на целия ви дом. Използвайте зони и бариери без забрана със зони и бариери без движение за пълен контрол върху това къде отива вашият S5 Max.

 

 

Перфектно мокро почистване всеки път

Почистването с тежестта на водата в резервоара означава, че подовете не се почистват правилно. Тъй като тя намалява в резервоара, по време на почистване, кърпата притиска по-слабо и мръсотията остава. Пружиненият моп на S5 Max притиска с равномерни 300g от началото до края. И така, последната почистена зона е толкова добре почистена, колкото и първата.

 

 

Пълен контрол на почистването

S5 Max разбира оформлението на дома ви. Неговият лазерен далекомер се върти при 300 об/мин, изпращайки 360° сканиране на площ чрез персонализиран алгоритъм в реално време. Използвайки тези данни, той създава 98% точна карта на вашия дом и знае къде са стаите. С това можете да планирате почиствания за една стая, много стаи или целия си дом с няколко лесни докосвания на телефона си.

 

 

По-бързо и по-добре

Мощен 32-битов четири ядрен процесор прави S5 Max способен на изключително ниво на интелигентност. Той не просто картографира стая. Той разбира формата на стаята и научава къде са препятствията. Той използва тези знания, за да трансформира начина, по който се ориентира, изчислявайки най-ефективния маршрут за всяка стая и най-добрият начин за заобикаляне на препятствията. Без да пропусне нито една частица от пода.

 

 

Почистете повече етажи

Системите за картографиране на няколко нива използват прецизно сканиране LiDAR, за да разпознават автоматично различни нива на дома ви. Всеки етаж може да има независими зони за забрана, невидими стени и зони без моп. И текущото ниво се разпознава автоматично, така че не е необходимо да отваряте приложението Roborock.

 

 

Чувствителен към вашия дом

След като S5 Max започне да почиства вашия дом, можете да го оставите да работи без притеснения. Множество сензори за околната среда, включително акселерометър, одометър, инфрачервен цвят, компас, както и броня и хипер-точната карта на вашата стая, означават, че той просто върши работата си безопасно. Той няма да падне по стъпалата, да се заклещи или да се блъска в стените ви.

 

 

Интензивно и непрекъснато засмукване

Ако вакуумът ви има слабо засмукване, той оставя след себе си толкова, колкото събира. Вътре S5 Max има специализиран мотор, който се върти при 15000 об/мин, насочвайки въздушния си поток през внимателно проектирани пътеки. Всмукването, което създава, е достатъчно силно, за да вдигне дори AA батерии. Прахът върху твърдите подове не е пречка; нито мръсотията в килима. Всмукването остава силно, дори когато кошчето за боклук е пълно.

 

 

Повече време за вас сутрин

Направете така, че сутрешната бъркотии да е едно нещо, за което да не се притеснявате. Почистете трохи и утайка от кафе на пода автоматично докато си пиете кафето. Или настройте S5 Max да почисти, когато ви няма, за да намерите подовете си чисти.

 

 

Интелигентно мокро почистване

Поддържайте подовете си от твърда дървесина блестящи с нула усилия. Напълнете резервоара за вода на S5 Max и се насладете на искрящи току-що избърсани подове. Зоните без почистване поддържат килимите сухи, докато оптимизираните алгоритми за търсене на път и оптимизираното почистване на ъгли намират най-бързия начин да покрият всека част от вашия етаж, без да пропусне дори частица.

 

 

VOICE ASSISTANT

Гласът ви е всичко, от което се нуждаете, за да започнете и спрете почистването.

 

 

Дълъг живот на батерията

Подобрената литиево-йонна батерия означава до 3 часа непрекъснато почистване.

 

 

Лесна поддръжка

Бързо почистване на контейнера, за да поддържате S5 Max на 100%

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане