Roborock S5 MAX

  • Марка: Roborock
  • Кат. номер: S5E02-00

Roborock S5 MAX

  • Марка: Roborock
  • Кат. номер: S5E02-00
Цена
799,00 лв.

Продукта е спрян от продажба

ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ

 

Roborock S5 Max -  иновативен модел роботизирана прахосмукачка, която ви предлага функции от най-висок клас! 

Проектирана за всекидневно автоматизирано почистване. Тя има супер голям резервоар за вода, прецизен контрол на водата, виртуални зони без почистване и др. В комбинация с прецизно лазерно картографиране, усъвършенствана навигация и интензивно вакуумно засмукване, това прави почистването на вашите подове по-лесни от всякога. Всичко, което трябва да направите, е да я настроите и да продължите да живеете.

 

 

 

Подробно описание
Характеристики
Подробно описание +

Roborock S5 MAX - почистващ робот от най-висок клас

Проектирана за всекидневно автоматизирано почистване. Тя има супер голям резервоар за вода, прецизен контрол на водата, виртуални зони без почистване и др. В комбинация с прецизно лазерно картографиране, усъвършенствана навигация и интензивно вакуумно засмукване, това прави почистването на вашите подове по-лесни от всякога. Всичко, което трябва да направите, е да я настроите и да продължите да живеете.

 

 

Моп отново и отново. Автоматично!

Огромният резервоар за вода от 290 мл. е достатъчен за да почистите еднократно апартамент от 65 кв.м повече от 3 пъти или дом от 200 кв.м. S5 MAX разполага с усъвършенствана прецизна помпа, тествана на над 1500 часа употреба. Сега всичко, което трябва да направите, за да почиствате всеки ден домът си е да напълните резервоара и да зададете график.

 

 

Всяка капка вода по ваша команда

От приложението изберете правилното количество вода за всеки тип под, нисък поток върху камък, до висок поток за мръсни кухни. Когато започне почистването, той изпомпва допълнително вода, за да намокри мопа. Ако почиствате малки площи, S5 MAX спира водата там, където вече е била. Когато приключи, той спира водата, позволявайки на мопа да изсъхне, докато се връща към зарядната станция.

 

 

Почиствайте влажно подове, а не килими

Никой не иска килимите му да са влажни. Спрете това с виртуални зони и бариери без измиване. Поставете ги на килимите или блокирайте стаите, за да можете да почиствате без притеснение. Премахнете забраната за почистване и бариерите без мокро почистване изчезват, давайки на S5 Max свобода за почистване на целия ви дом. Използвайте зони и бариери без забрана със зони и бариери без движение за пълен контрол върху това къде отива вашият S5 Max.

 

 

Перфектно мокро почистване всеки път

Почистването с тежеста на водата в резервоара означава, че подовете не се почистват правилно. Тъй като тя намалява в резервоара по време на почистване, кърпата притиска по-слабо и мръсотията остава. Пружиненият моп на S5 Max притиска с равномерни 300g от началото до края. И така, последната почистена зона е толкова добре почистена, колкото и първата.

 

 

Пълен контрол над почистването

S5 Max разбира оформлението на дома ви. Неговият лазерен далекомер се върти при 300 об/мин, изпращайки 360° сканиране на площ чрез персонализиран алгоритъм в реално време. Използвайки тези данни, той създава 98% точна карта на вашия дом и знае къде са стаите. С това можете да планирате почиствания за една стая, много стаи или целия си дом с няколко лесни докосвания на телефона.

 

 

По-бързо и по-добре

Мощен 32-битов четири ядрен процесор прави S5 Max способен на изключително ниво на интелигентност. Той не просто картографира стая. Той разбира формата на стаята и научава къде са препятствията. Той използва тези знания, за да трансформира начина, по който се ориентира, изчислявайки най-ефективния маршрут за всяка стая и най-добрият начин за заобикаляне на препятствията. Без да пропусне нито една частица от пода.

 

 

Почистете повече етажи

Системите за картографиране на няколко нива използват прецизно сканиране LiDAR, за да разпознават автоматично различни нива на дома ви. Всеки етаж може да има независими зони за забрана, невидими стени и зони без моп. И текущото ниво се разпознава автоматично, така че не е необходимо да отваряте приложението Roborock.

 

 

Чувствителен към вашия дом

След като S5 Max започне да почиства вашия дом, можете да го оставите да работи без притеснения. Множество сензори за околната среда, включително акселерометър, одометър, инфрачервен цвят, компас, както и броня и хипер-точната карта на вашата стая, означават, че той просто върши работата си безопасно. Той няма да падне по стъпалата, да се заклещи или да се блъска в стените ви.

 

 

Интензивно и непрекъснато засмукване

Ако роботът ви няма достатъчно смукателна мощност, той ще оставя след себе си толкова, колкото и събира. Roborock S5 Max има специализиран мотор, който се върти при 15000 об/мин, насочвайки въздушния си поток през внимателно проектирани пътеки. Всмукването, което създава, е достатъчно силно, за да вдигне дори AA батерии. Прахът върху твърдите подове не е пречка; нито мръсотията в килима. Засмукването остава силно, дори когато кошчето за боклук е пълно.

 

 

Повече време за вас сутрин

Направете така, че сутрешната бъркотии да е едно нещо, за което да не се притеснявате. Почистете трохи и утайка от кафе на пода автоматично докато си пиете кафето. Или настройте S5 Max да почисти, когато ви няма, за да намерите подовете си чисти.

 

 

Интелигентно мокро почистване

Поддържайте подовете си от твърда дървесина блестящи с нула усилия. Напълнете резервоара за вода на S5 Max и се насладете на искрящи току-що избърсани подове. Зоните без почистване поддържат килимите сухи, докато оптимизираните алгоритми за търсене на път и оптимизираното почистване на ъгли намират най-бързия начин да покрият всека част от вашия етаж, без да пропусне дори частица.

 

 

VOICE ASSISTANT

Гласът ви е всичко, от което се нуждаете, за да започнете и спрете почистването.

 

 

Дълъг живот на батерията

Подобрената литиево-йонна батерия означава до 3 часа непрекъснато почистване.

 

 

Лесна поддръжка

Бързо почистване на контейнера, за да поддържате S5 Max на 100%

 

 

 

Характеристики +
Тип почистване
Мокро, Сухо
Всмукателна мощност
2000Pa
Навигация
LiDAR (систематичен)
Батерия
Li-ion 5200 mAh
Площ на почистване
200м²
Време за работа
150 мин
Управление
Бутони, Мобилно приложение Mi Home (Android, iOS), Google Voice Assistant, Amazon Alexa
Ниво на шум
60 dB
Контейнер за прах
460 ml
Резервоар за вода
290 ml
Филтър
HEPA - миещ се
Функции
Засичане на килим, Контрол на мощността, Контрол на нивото на водата, Виртуална стена, Забранени зони, Зоново почистване, Автоматично зареждане, График, Сензори против падане, Избор на стая, Прекосяване на препятствия до 2 см, Запаметяване на 3 карти
Аксесоари в комплекта
Зарядна станция, МОП кърпа, Странична четка, Централна четка, HEPA филтър, Водоустойчива подложка
Размер
350 x 350 x 96.5 mm
Цвят
Бял, Черен
Гаранция
24 Месеца

Косачки роботи

Виж всички

Роботи за прозорци

Виж всички

Продукти от същата категория