Всички Категории
PRODUCTS

Прахосмукачка робот Roborock S7

  • Марка: Roborock
  • Кат. номер: S752-00

Прахосмукачка робот Roborock S7

  • Марка: Roborock
  • Кат. номер: S752-00
Цена
1 199,00 лв.

Продукта е спрян от продажба

ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ

 

Новият Roborock S7 е тук и е по-добър от всякога! Той предлага нов метод за мокро почистване с вибрация, като по този начин може да премахне засъхнали и трудни за чистене петна. Roborock S7 идва с подобрена централна четка, подобрен моп и още по-добри картографиращи способности. За прахосмучене Roborock S7 разполага с 470мл резервоар за прах и 300мл воден резервоар за мокро почистване, както и мотор с всмукателна мощност от 2500 Pa. Ако искате да притежавате един от най-умните уреди с най-добри почистващи възможности - това е Roborock S7.

Подробно описание
Характеристики
Подробно описание +

Sonic Sea променя почистването с робот прахосмукачка

За почистване на засъхнали замърсявания по вашия под обикновена прахосмукачка робот не е достатъчна. Звуковата технология на Roborock S7 търка пода с до 3000 пъти в минута. Премахва сухи замърсявания, които някои роботи биха оставили след себе си - от кафе, до следи от кал и др. Roborock създаде първия моп с автоматично повдигане при засичане на килим за изцяло ново ниво на комфорт. Добавете и подобрената основната гумена четка и всмукателна мощност от 2500Pa HyperForce™ и ще разполагате с уред, който наистина почиства перфектно.

 

 

Спестява вашите усилия и упорит труд

С приложението Roborock контролът върху почистването е само във вашите ръце. Можете да видите точните маршрути за почистване на Roborock S7, къде са килимите, да зададете графици за почистване, да регулирате мощността на засмукване, силата на вибрациите, водния поток, последователността на почистване, забранените зони, невидимите стени и други в приложението Roborock.

 

 

Дълбоко почистване с технология Sonic Vibration

Със силата на звука, търкане до 3000 пъти в минута. Захранвани от електронен резервоар за вода от 300 ml, петна от кафе до кал и други могат да бъдат почистени дълбоко и ефективно. Той също така се повдига, когато почистването приключи, за да се избегне разпространението на мръсотия, ефективно предотвратявайки вторичното замърсяване. Повишете почистването на вашия дом със звукова технология за почистване от Roborock.

 

 

Почиствайте и продължавайте и продължавайте

По-голям контейнер за прах означава по-малко работа за вас. Контейнера за боклук от 3000 ml съхранява прах за 8 седмици. Резервоар за вода от 300 ml може да почисти в дълбочина до 200 кв.м с едно зареждане. Roborock S7 се захранва от литиево-йонна батерия от 5200mAh, която работи до 3 часа с едно зареждане.

 

 

Всичко, от което се нуждаете, е Roborock S7

Roborock S7 е най-мощният и удобен робот прахосмукачка, който Roborock някога е правил. Неговата система VibraRise е първата в света, която комбинира интензивно звуково почистване с автоматично повдигане на мопа, има 2500 PA HyperForce засмукване и може да почиства до 180 минути с едно зареждане. Roborock S7 прави почистването лесно, така че можете да живеете лесен живот.

 

 

Прецизно и бързо с LiDAR навигация

Използвайки LiDAR навигация, бордовите карти са невероятно точни и прочутите навигационни алгоритми за адаптивен маршрут на Roborock винаги работят, за да намерят най-бързия маршрут за почистване.

 

 

Носител на 17 награди Best of CES 2021

Roborock S7 е носител на 17 награди Best of CES 2021 от Business Insider, Digital Trends, Newsweek, How To Geek и много други.

 

 

Съвместим с Roborock Auto-Empty Dock

Благодарение на станцията за автоматично почистване Auto-Empty Dock, Roborock S7 става още по-независим. Прахът се изсмуква ефективно и щателно от робота с помощта на 15-циклонна технология. Станцията може да работи както без торба, така и с филтърна торба. Миещият се контейнер може да се изпразни лесно и хигиенично. 

*Roborock Auto-Empty Dock се закупува отделно.

 

 

Интелигентно повдигане на мопа

Мопът VibraRise се повдига, когато бъде открит килим, така че можете да почиствате твърди подове с моп и килими с едно почистване. Той също така се повдига, когато почистването приключи, за да се избегне разпространението на мръсотия, и когато е сложена моп кърпата, за да можете да кажете сбогом на грозните пластмасови подложки и мръсните ивици. Roborock S7 ви осигурява почистване без усилия и прави живота ви по-лесен от всякога.

 

 

Висока засмукваща мощност

Оборудван със засмукващата система HyperForce™ на Roborock, S7 използва 2500 Pa засмукване, за да улови фин прах от твърди подове, косми от килими и всичко между тях.

 

 

Почистете цялата си къща

Използвайки своята мощна 5200mAh литиево-полимерна батерия, Roborock S7 осигурява до 180 минути непрекъснато почистване с едно зареждане, помагайки да почистите целия си дом наведнъж.

 

 

Косми от домашни любимци? Няма проблем!

Изцяло новата гумена четка на Roborock S7 е по-издръжлива и се справя по-добре със заплитане на косата. Идеален е за домове с домашни любимци. Голямият контейнер за боклук от 470 ml позволява на Roborock S7 да събира повече мръсотия, прах и косми от домашни любимци.

 

 

Започнете да се наслаждавате на почистването

Поддръжката на Amazon Alexa, Google Home и Siri Shortcuts ви позволява да управлявате своя робот със силата на гласа си. Започнете почистването с проста гласова команда.

 

 

Никога не се уморява

Почиствайте по-големи пространства автоматично. Ако батерията се изтощи, роботът ще се върне, за да презареди, след което ще продължи оттам, откъдето е спрял. Захранван от електронен резервоар за вода от 300 ml, Roborock S7 може да почисти дълбоко до 200 кв.м с едно зареждане, а петна от кафе до кал и други могат да бъдат почистени дълбоко и ефективно.

 

 

Не оставя нито една мръсотия след себе си

Предлага се с подобрена система от четки. Централната плаваща четка е по-близо до земята за по-дълбоко почистване дори на неравни повърхности. Изцяло новата гумена четка на Roborock S7 е по-издръжлива и новия и дизайн предотвратява заплитане на коса.

 

 

Многоетажно картографиране

Roborock S7 автоматично разпознава до четири различни нива за ефективна навигация, на което и ниво да поставите своя робот, като всяка стая се идентифицира автоматично, готова за наименуване.

 

 

Заключване за деца

Не позволявайте на домашни любимци и деца да започнат лесно почистване, поставете своя робот удобно навсякъде.

 

 

Характеристики +
Тип почистване
Мокро, Сухо
Всмукателна мощност
2500Pa
Навигация
PreciSense™ LiDAR (систематичен)
Батерия
Li-ion 5200 mAh
Площ на почистване
300м²
Време за работа
180 мин
Управление
Бутони, Мобилно приложение Mi Home (Android, iOS), Google Voice Assistant, Amazon Alexa
Ниво на шум
65 dB
Контейнер за прах
470 ml
Резервоар за вода
300 ml
Филтър
HEPA - миещ се
Функции
Засичане на килим, Контрол на мощността, Контрол на нивото на водата, Виртуална стена, Забранени зони, Зоново почистване, Автоматично зареждане, График, Сензори против падане, Избор на стая, Прекосяване на препятствия до 2,5 см, Повдигащ се МОП, Вибро МОП, Запаметяване на 4 карти, Заключване за деца
Аксесоари в комплекта
Зарядна станция, МОП кърпа, Странична четка, Централна четка, HEPA филтър
Размер
350 x 350 x 96 mm
Цвят
Бял, Черен
Гаранция
24 Месеца

Косачки роботи

Виж всички

Роботи за прозорци

Виж всички

Продукти от същата категория