Всички Категории
Каталог

Робот за прозорци Hobot S6 Pro

  • Марка: Hobot
  • Кат. номер: HOBOT-S6-PRO

Робот за прозорци Hobot S6 Pro

  • Марка: Hobot
  • Кат. номер: HOBOT-S6-PRO
Цена
929,00 лв.

Избраният продукт не е наличен в момента.

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО

 

Hobot S6 PRO е най-новият робот за почистване на прозорци от марката HOBOT. Модела S6 PRO идва с революционна технология от 2 възврателно постъпателно вибриращи мопа. Робота притежава и редица функции, като -  2 контейнера за вода с ултразвуково пръскане, гласов асистент на български език (може да запишете и собствения си глас), по-добро покриване на ъглите, приложение за телефон и др. Подходящ за прозорци с рамки и без рамки!

Подробно описание
Характеристики
Подробно описание +

Възвратно-постъпателното полиране премахва праха и неутрализира статичното електричество

Висока скорост от 600 пъти/мин. и 4 мм ход. Двойните почистващи кърпи се движат със скорост 600 пъти в минута за ефективно премахване на прах и мръсотия. Благодарение на изключително бързото избърсване, робота неутрализира статичното електричество върху прозореца, за да осигури дълготраен, чист и блестящ прозорец.

 

 

Реципрочно полиране – 600 пъти/мин.

HOBOT-S6 Pro идва с революционна двойна полираща функция. Това е първият робот за почистване на прозорци на пазара, който почиства с две почистващи кърпи с възвратно-постъпателно движение. Тази уникална функция спомага не само за по-ефективното почистване на прозореца, но и неутрализира статичното електричество, като гарантира, че прозорците ще остават чисти и светли за по-дълъг период от време.

 

 

Двоен ултразвуков воден спрей

Ултразвуковите пръскащи дюзи пулверизират вода във фини частици мъгла с размер 15 µm, за да осигурят несравними почистващи резултати, без да оставят водни петна по стъклото.

 

 

Сензори за край на прозорец и бронята (ELB™)

Най-доброто решение за откриване и осигуряване на гладко и безопасно почистване ELB™ в HOBOT-S6 Pro реагира бързо на изтичане на въздух от уплътнения на прозорци или ръбове без рамки, както и на удари, когато роботът се докосне до рамките на прозорците, осигурявайки по-безопасно и гладко почистване на прозорците.

 

 

По-бързо и по-чисто

HOBOT-S6 Pro се движи по-бързо и оставя стъклото по-чисто от други марки, благодарение на двойния моп с възвратно-постъпателно движение, който значително намалява триенето.

 

 

Почистване дълбоко в ъглите с голямо покритие

HOBOT-S6 Pro въвежда увеличена и удължена почистваща кърпа за почистване на площ от 26 × 26 cm² наведнъж и прецизно и дълбоко почистване на ъглите за най-голямо покритие.

 

 

Ремъците на Caterpillar се движат ефективно и елегантно

Двата гъсенични ремъка, прикрепени към HOBOT, се движат бързо с 12 см в секунда; с други думи, HOBOT може да почисти 1m² площ за 2,6 минути.

 

 

Интелигентно планиране на маршрута за цялостно почистване

HOBOT е предварително програмиран да работи по зигзагообразни маршрути първо хоризонтално, след това вертикално, като почиства старателно, без да пропуска нито едно място.

 

 

Проектиран за стъкло с всякаква дебелина

HOBOT е специално проектиран да работи върху стъкло с всякаква дебелина и дизайн. Единично стъкло, двоен или троен стъклопакет, за S6 Pro няма да има никакъв проблем.

 

 

Дистанционно управление за смартфон

HOBOT може да се управлява от iOS/Android смартфони чрез Bluetooth връзка и чрез дистанционното управление, включено в комплекта. Използвайте мобилното приложението, за да изберете посоката на почистване, правейки насочените движения по-интуитивни за прецизно почистване. Когато използвате физическо дистанционно управление, HOBOT автоматично ще открие посоката на оптимално движение.

 

 

OTA актуализиране на фърмуера и напомняне за почистване

Бъдете в крак с най-новите функции, като редовно актуализирате фърмуера на HOBOT по въздуха (OTA). Освен това HOBOT ще ви изпраща напомняне за почистване на всеки 3 месеца, за да ви помогне да поддържате прозорците си безупречно чисти!

 

 

Гласови подсказки и креативен глас

Подходете с креативност и персонализирайте своя HOBOT S6 Pro, като замените гласовите известия по подразбиране със своя глас и израженията, които харесвате.

 

 

Силно засмукване и възходяща мощност

Докато силната всмукателна мощност позиционира HOBOT стабилно върху вертикални повърхности и премахва праха и мръсотията ефективно, мощността на изкачване от 7 kg позволява на HOBOT да се движи стабилно нагоре и надолу, без да се плъзга.

 

 

Вградена батерия и вградена UPS система

В случай на прекъсване на захранването, вградената система за непрекъсваемо захранване (UPS) поддържа HOBOT в позиция за 20 минути с непрекъснат звуков сигнал.

 

 

Допълнително защитен DC захранващ конектор с дълъг захранващ кабел

HOBOT остава свързан по време на работа, допълнително защитеният DC захранващ конектор и 5-метровият захранващ кабел ви осигуряват безпроблемно изживяване.

 

 

Характеристики +
Тип почистване
Сухо, Мокро
Почистване на безрамкови прозорци
Да
Скорост на почистване
2.6 min./m²
Резервоар за вода
26 мл x2
Батерия
Li-Ion 650 mAh (Използва се от робота, само когато прекъсне електричеството)
Управление
Дистанционно, Мобилен телефон
Функции
Гласови съобщения, Автоматично регулира силата на засмукване, Мокро почистване, Вакуумна система за закрепване, Вградената батерия предпазва робота от падане при прекъсване на захранването, Автоматично изчислява оптималната траектория на почистване, Защита от падане, Управление от смартфон, Спира автоматично след като приключи, Вибриращи мопове, Гласови команди
Аксесоари в комплекта
Адаптер, Дистанционно, Обезопасително въже, Микрофибърни кърпи за мокро почистване – 3бр, Препарат за прозорци, Захранващ кабел , Упътване на български език
Размери
260 мм x 260 мм x 89 мм
Цвят
Бял
Гаранция
24 Месеца

Оборудване за домашни любимци

Виж всички

Роботи за прозорци

Виж всички

Продукти от същата категория