Всички Категории
Каталог

Робот за прозорци Xiaomi Hutt C6

  • Марка: Xiaomi
  • Кат. номер: C6

Робот за прозорци Xiaomi Hutt C6

  • Марка: Xiaomi
  • Кат. номер: C6
Цена
439,00 лв. 519,00 лв. -15%

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Срок за доставка: 1-2 дни

 

Роботът за почистване на прозорци Hutt C6 е уред от ново поколение, за почистване на всякакви замърсявания по стъклени повърхности. Само за 220 секунди почиства 1 m² средно замърсени повърхности. Можете да се занимавате с ежедневните си задачи, да си почивате, да си играете с децата, докато той почиства вашите прозорци. Роботът за почистване на прозорци разпръсква вода/препарат по време на почистването, за да ви олесни още повече. Xiaomi Hutt C6 е подходящ за почистване на стъкло, керамични плочки, врати и всички гладки повърхности.

Подробно описание
Характеристики
Подробно описание +

Роботът за почистване на прозорци Xiaomi Hutt C6

Hutt C6 може да регулира необходимото налягане на засмукване върху почистваната повърхност в зависимост от вида на замърсяването. Роботът-чистач автоматично разпознава вида на замърсяването и избира оптимални настройки на засмукването за всеки отделен случай. Това позволява на робота да се движи уверено, без риск от падане върху всяка подходяща за почистване повърхност. Изключително надеждното сцепление със стъклото се осигурява от технологията за променливо налягане, която се контролира от най-съвременния безчетков двигател, разработен от голямата японска компания Nidec Corporation.

 

 

Интелигентно засмукване 3800 Pa

Роботизираната машина за почистване на прозорци автоматично разпознава нивото на замърсяване и регулира силата на засмукване в зависимост от него, като увеличава засмукването на по-малко замърсените стъкла, за да почисти по-добре. Подходяща за стъкло, керамични плочки, врати и всички гладки повърхности.

 

 

80ML интелигентен резервоар за вода

Роботът за почистване на прозорци разпръсква вода по време на почистването, на всеки пет секунди, голяма площ от 70-80 квадратни метра може да бъде почистена в един цикъл. Той може да бъде напълнен и с некорозионни почистващи продукти, като например препарат за почистване на прозорци или просто с обикновена вода.

 

 

Лазерен сензор

Сензорът на робота за почистване на прозорци може да разпознава различни материали, интелигентно да планира маршрута, да избягва препятствия и може автоматично да се върне на първоначалното място след почистване, което е удобно за почистване на стъкла. Може да се поставя на височини. Могат да се почистват и стъкла без рамки.

 

 

Характеристики +
Тип почистване
Сухо, Мокро
Скорост на почистване
4 min./m²
Резервоар за вода
80 мл
Батерия
Li-Ion 650 mAh (Използва се от робота, само когато прекъсне електричеството)
Управление
Дистанционно
Функции
Гласови съобщения, Автоматично регулира силата на засмукване, Мокро почистване, Вакуумна система за закрепване, Вградената батерия предпазва робота от падане при прекъсване на захранването, Автоматично изчислява оптималната траектория на почистване, Защита от падане, 3 режима за автоматично почистване, Управление от смартфон, Спира автоматично след като приключи
Аксесоари в комплекта
Адаптер, Обезопасяващо въже 5 m., Дистанционно, Шише за пълнене на резервоара, Захранващ кабел с дължина 6.3 m, Hutt C6, 5 комплекта по два броя кърпи за почистване
Размери
295 мм х 145 мм х 85 мм
Цвят
Бял
Гаранция
24 Месеца

Домашни любимци

Виж всички

Роботи за прозорци

Виж всички

Продукти от същата категория

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Купи на изплащане