Всички Категории
Каталог

Робот за прозорци Xiaomi Hutt W9

  • Марка: Xiaomi
  • Кат. номер: W9

Робот за прозорци Xiaomi Hutt W9

  • Марка: Xiaomi
  • Кат. номер: W9
Цена
699,00 лв. 749,00 лв. -6%

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Срок за доставка: 1-2 дни

 

Ако искате да закупите робот за почистване на прозорци и търсите най-добрият на пазара, HUTT W9 ще отговори на всички ваши очаквания. Той ще ви грабне с уникалния си дизайн и своя панорамен воден резервоар с вместимост 150 мл. – почти двоен, в сравнение с предишни модели на марката. С едно зареждане HUTT W9 почиства до 90 кв.м площ, при това, използвайки четири дюзи. Двойката дюзи са поставени от двете страни, така че независимо дали се движи наляво или надясно, нагоре или надолу, HUTT W9 ги използва през целия работен цикъл. Дюзите покриват два пъти повече пространство, но вместо да разчитат на нежната водна мъгла, те пръскат ситни водни капчици, които ефективно унищожават засъхнали петна или дебел слой натрупан прах.

Подробно описание
Характеристики
Подробно описание +

Робот за почистване на прозорци Xiaomi Hutt W9

Тайната на перфектно почистените прозорци не е в препарата, а във времето, в което повърхността остава мокра. Ето защо никога не почиствайте с продукти на основата на спирт – те не ви дават възможност да почистите в дълбочина и да полирате до съвършенство. Когато обаче имате големи прозорци, живеете на висок етаж или отвън винаги е ветровито, ви е нужна професионална помощ от някой като HUTT W9.

 

 

Премахва упорити петна

Някой, който старателно и без грешка да почисти прозорците ви от край до край. Някой, който има достатъчно сила на засмукване, за да се задържи във вертикално положение и на когото можете да разчитате дори за най-упоритите петна.

 

Hutt W9 - Почистване

 

Следващо поколение робот за почистване

Ако искате да купите нов робот за почистване на прозорци или търсите най-добрият на пазара, HUTT W9 ще отговори на всички ваши очаквания. Като начало, той ще ви грабне с уникалния си дизайн и своя панорамен воден резервоар с вместимост 150 мл. – почти двоен, в сравнение с предишни модели на марката. Сега можете да виждате изразходваното количество вода в реално време и да се уверите колко икономичен е роботът. С едно зареждане HUTT W9 минава до 90 кв.м площ, при това, като използва двойни дюзи. Двойката дюзи са поставени от двете страни, така че независимо дали се движи наляво или надясно, нагоре или надолу, HUTT W9 ги използва през целия работен цикъл. Дюзите покриват два пъти повече пространство, но вместо да разчитат на нежната водна мъгла, те пръскат ситни водни капчици, които ефективно унищожават засъхнали петна или дебел слой натрупан прах.

 

Следващо поколение робот за почистване

 

Високо абсорбиращ моп

Разбира се, след като HUTT W9 притежава 150-милилитров резервоар, той се нуждае и от моп, който е способен не само да абсорбира подобно количество вода, но също така и насъбралата се мръсотия. Мопът е с форма, следваща дизайна на робота, и на допир е изключително плътен. 

 

Високо абсорбиращ моп

 

МОП с нанофибри

Мопът на Hutt W9 е изграден от три слоя. Първият слой е микрофибърен, невероятно мек, състоящ се изцяло от нанофибри. Те са нежни и подходящи за всички видове повърхности – гладки, матови, релефни. Не оставя следи и попива за броени секунди. Вторият слой служи за абсорбиране и задържане на водата, а третият е непропусклив и устойчив. Неговата задача е да прилепне плътно към робота, защитавайки едновременно него и повърхностите. 

 

Почистване без ивици

 

Интелигентни сензори за интелигентно почистване

Обновените странични сензори умеят да различават рамкови от безрамкови прозорци, за да почистват максимално близо до ръба. Сензорите работят еднакво добре с големи огледала и плочките в банята. Те различават вида на повърхностите, контролирайки силата на вакуума за безопасно придвижване и ефективно миене. Роботът притежава отделно още осем сензора, които го предпазват от падане, както и един, който следи за въздушното налягане. Той е от критично значение, когато HUTT W9 почиства външната страна на прозорците и неочаквано излезе вятър. В подобни ситуации можете да разчитате на подобрения гъсеничен механизъм, вградената батерия и предпазното въже. Ако електричеството спре неочаквано или по някаква причина кабелът за захранването се отдели, роботът ще преустанови работата си и ще използва батерията си, за да остане във вертикално положение следващите 20 минути.

 

Интелигентни сензори за интелигентно почистване

 

Повече сензори за по-добро почистване

Вместо четири, HUTT W9 притежава цели 13 сензора, които му помагат не само да различава традиционните от безрамковите прозорци, но също така да разпознава местата с по-силно замърсяване. 4 от сензорите са за ъгли, 8 помагат на робота да преодолява препятствия и 1 следи непрестанно за въздушното налягане. 

 

13 подобрени сензора

 

Обновен гъсеничен механизъм

Гъсеничният механизъм е проектиран така, че да не оставя фини следи, а мопът – петна и линии. Крайният резултат е перфектно почистен, искрящ прозорец. Колкото по-често почиствате, толкова по-лесно ще привикнете към новия си, незаменим помощник. Изключително издръжлив в екстремни и неочаквани природни условия, като силен насрещен вятър.

 

Hutt W9 - робот за прозорци

 

Ефективно мокро почистване

Четирите странични дюзи работят на смени, в зависимост от посоката – наляво или надясно. HUTT W9 използва класически зигзагообразен алгоритъм на придвижване със залюляване, за да слезе на долното ниво. Използваната струя не е мъгла, както при предишни модели, а ситни капчици. Бързината на робота и високата попивателност на мопа не позволяват на водата да се стече и да проникне в рамките на прозореца. Нейното количество е изчислено спрямо обема на трислойния моп.

 

Четворен спрей

 

Защита

Освен перфектен в почистването на прозорци, HUTT W9 има и перфектната четиристепенна защита. Като начало, при спирана не тока, той ще прекрати работата си и ще остане във вертикално положение 20 мин. Големината на UPS батерията е 650mAh. Предпазното въже е 2-в-1, с опън до 100 кг. Не на последно място са възможностите за гласов контрол.

 

 

Приложение

Докато HUTT W9 е незаменим при почистване на големи прозорци, той няма да е толкова ефективен при малките. Минималната площ за почистване е 40 на 40 см.

 

Почистване

 

Тегло

Теглото на робота е 2.1 кг. Не го поставяйте върху тънки, декоративни огледала или такива с необичайна форма. В комплекта е включено дистанционно управление, четири дюзи, както и специално мерителна бутилка, с която по-лесно ще пълните резервоара за вода.

 

Панорамен контейнер за вода

 

Почистване с променлива чистота

Технологията HUTTHINK 3.0 позволява на робота да адаптира силата на засмукване според типа замърсявания и текстурата на пода или повърхността. Тя използва честотно преобразуване, което е метод за регулиране на електрическия ток, който поддържа постоянната сила на засмукване при различни условия. Това позволява на робота да оптимизира почистването, като използва точно необходимата сила, без да претоварва или недоизползва ресурсите си.

 

Почистване с променлива чистота

 

Висока смукателна мощност

Голямата сила от 3800Pa на засмукване позволява на робота да оставя само перфектни резултати от всяко почистване.

 

Hutt W9

 

HUTT SLAM 4.0 - Почистване без пропуск

В края на цикъла роботът се връща на точното място, на което сте го поставили (много удобно, когато почиствате външната страна на прозорците). Безпроблемно управлявайте робота с помощта на мобилно приложение за смартфон. Задайте графици за почистване, следете напредъка на почистването и дори управлявайте робота ръчно - всичко това от удобството на телефона си.

 

Hutt W9

 

Характеристики +
Тип почистване
Сухо, Мокро
Скорост на почистване
2.4 min./m²
Резервоар за вода
150 мл
Батерия
Li-Ion 650 mAh (Използва се от робота, само когато прекъсне електричеството)
Управление
Дистанционно, Мобилен телефон
Ниво на шум
65 dB
Функции
Гласови съобщения, Автоматично регулира силата на засмукване, Мокро почистване, Вакуумна система за закрепване, Вградената батерия предпазва робота от падане при прекъсване на захранването, Автоматично изчислява оптималната траектория на почистване, Защита от падане, 3 режима за автоматично почистване, Управление от смартфон, Спира автоматично след като приключи
Аксесоари в комплекта
Адаптер, Дистанционно, Шише за пълнене на резервоара, Захранващ кабел с дължина 6.3 m, Обезопасяващо въже 6 m., 4бр. микрофибърни кърпи, Hutt W9
Размери
242 мм x 242 мм x 82 мм
Цвят
Бял
Гаранция
24 Месеца

Оборудване за домашни любимци

Виж всички

Роботи за прозорци

Виж всички

Продукти от същата категория

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Купи на изплащане