Rowenta X-PLORER S40 SMART FORCE RR7267WH

  • Марка: Rowenta
  • Кат. номер: RR7267WH
Цена: 649,00 лв. 399,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

С прахосмукачката робот Rowenta X-Plorer 40 можете да почистите и да се справите с космите от домашни любимци без дори да мръднете пръста си! 2 в 1 системата за почистване с прахосмукачка и с моп Aqua Force осигурява видими перфектни резултати. Високоефективната турбо четка, разработена специално за домашни любимци, улавя всички косми и големи мръсотии без усилие, като в същото време улеснява поддръжката на уреда. Ограничете зоната на почистване със специалната магнитна лента, с която определяте движението на робота. От друга страна, роботът Explorer 40 разполага с навигационна система Smart Exploration 2.0, с която почиствате целия Ви дом с голяма прецизност. Нещо повече, автоматичната прахосмукачка е много интуитивна и лесна за използване, просто я свържете към специално разработеното приложение и управлявайте робота от разстояние, независимо къде се намирате. Дори можете да делегирате напълно почистването на робота с гласова команда от Вашия смартфон.

Характеристики
Подробно описание
Характеристики
Тип почистване
Сухо, Мокро
Навигация
Standard (хаотична)
Всмукателна мощност
-
Батерия
Li-ion 
Площ на почистване
-
Време за работа
до 150 мин
Време за зареждане
до 4 часа
Управление
Бутони, Мобилно приложение (Android, iOS)
Гласово командване
Да - Google Voice Assistant, Amazon и Alexa
Засичане на килим
Не
Ниво на шум
до 65 dB
Контейнер за прах
250 ml
Резервоар за вода
Да
HEPA Филтър
Да
Функции
Зонално почистване, Автоматично зареждане, График, Сензори против падане, Едновременно почистване с прахосмукачка и с моп
Аксесоари в комплекта
HEPA филтър, Сменяем моп, Странични четки
Размер на продукта
325 мм 325 мм 80 мм
Тегло
3.6 Kg
Цвят
Бял
Гаранция
24 Месеца
Подробно описание

МОДЕЛ, СПЕЦИАЛНО РАЗРАБОТЕН ЗА СОБСТВЕНИЦИ НА ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ
Aqua Force система: почиства с моп и премахват най-малките мръсотии. Истинско 2 в 1 действие за спестяване на време и делегиране на почистването. Високоефективна турбо четка за грижа за домашните любимци: двупластовата турбо четка ефективно улавя космите от домашните любимци и голямо количество прах. Изключително лесна поддръжка поради намаленото заплитането на дълги косми на четката. • Аксесоар за почистване: помага много лесно да се премахне заплетената коса от четката. • Магнитна лента: позволява да ограничите зоната на почистване на робота.
 
ИНТУИТИВНО РЕШЕНИЕ ЗА ЕЖЕДНЕВНО УЛЕСНЕНИЕ
Автоматично свързване на робота с безплатно специално разработено приложение, за да управлявате сесиите на почистване, настройвате график и следите за необходима поддръжка с настискането на бутон, по всяко време, където и да се намирате. Можете да свържете прахосмукачката робот към персоналния Ви асистент, както и да задавате гласови команди.
 
3 ПРОГРАМИ ЗА ПОЧИСТВАНЕ
Автоматична програма (Auto) с прецизна навигация, която избягва всички препятствия за пълно покритие на площта за почистване. Почистване покрай стена (Wall Follow): почистане покрай стената и ъглите. Експресно почистване (Auto Express): 30 мин от програма Автоматично почистване за бързи резултати в избранаа стая. 
 
НАВИГАЦИОННА СИСТЕМА SMART EXPLORATION 2.0 ЗА ОПТИМАЛНО ПОЧИСТВАНЕ
Комбинацията от инфрачервени сензори за избягване на препятствия и сензори срещу падане, за да предпази робота от падане.
 
ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ ВЪВ ВСЕКИ ЪГЪЛ
2 странични четки за почистване на ъглите и за оптимално покритие на пространството.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане