Всички Категории
Каталог

Самопочистваща се тоалетна за котки Catlink Scooper Pro-X Luxury Version

  • Марка: Catlink
  • Кат. номер: CL-08

Самопочистваща се тоалетна за котки Catlink Scooper Pro-X Luxury Version

  • Марка: Catlink
  • Кат. номер: CL-08
Цена
1 399,00 лв. 1 549,00 лв. -9%

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Срок за доставка: 4-5 дни

 

Вече не е нужно да прекарвате време в почистване след котката си. Интелигентната самопочистваща се котешка тоалетна Catlink Scooper Pro-X Luxury Version ще се почисти само за няколко минути. Предлага до 4 режима на работа и е напълно безопасна за вашия домашен любимец. Разполага с голям контейнер за мръсотия с капацитет от цели 13 литра, а за чистотата ще се погрижи 3-слойна система за премахване на миризми и стерилизация. Pro-X Luxury Version разполага със специални сензори, които ви позволяват да следите температурата и влажността в тоалетната.

Подробно описание
Характеристики
Подробно описание +

Catlink Pro-X Luxury интелигентна самопочистваща се котешка тоалетна

Вече не е нужно да прекарвате време в почистване след котката си. Интелигентната самопочистваща се котешка тоалетна Catlink Scooper Pro-X Luxury Version ще се почисти само за няколко минути. Предлага до 4 режима на работа и е напълно безопасна за вашия домашен любимец. Разполага с голям контейнер за мръсотия с капацитет от цели 13 литра, а за чистотата ще се погрижи 3-слойна система за дезодориране и стерилизация. С помощта на приложението Catlink можете удобно да контролирате самопочистващата се котешка тоалетна от разстояние, както и да получавате полезни известия или достъп до отчети за здравето на вашата котка. Catlink Scooper Pro-X Luxury Version също има специална рампа, за да улесни използването от вашия домашен любимец (закупува се отделно).

 

 

До 4 режима на работа

Настройте работата на самопочистващата се котешка тоалетна според вашите очаквания. Устройството предоставя цели 4 режима на работа, които можете удобно да променяте от приложението или чрез специален бутон. Ръчният режим ще ви позволи да стартирате и спирате самопочистващата се котешка тоалетна ръчно. Таймерът ще ви позволи да зададете часовете, в които искате устройството да работи. Искате ли Catlink Scooper Pro-X Luxury Version автоматично да започне да се почиства след определен период от време, след като котката ви я използва? Изберете автоматичен режим и решете сами след колко време ще започне почистването (1 / 3 / 5 / 10 / 30 минути). Режимът за изпразване ви позволява да изпразните контейнера за отпадъци - просто натиснете съответния бутон.

 

 

Създаден с мисъл за удобство

Устройството Catlink се отличава с внимателно обмислен дизайн. Самопочистващата се котешка тоалетна може лесно да се използва както от по-малки, така и от по-големи котки - в диапазона на тегло от 1,5 kg до 10 kg. Специална рампа позволява дори на болни и възрастни котки да използват удобно самопочистващата се котешка тоалетна и нещо повече - тя събира до 99% от отпадъците, които изпадат. Освен това е оборудвана със светлина, която помага на домашни любимци да използват Catlink през нощта. Изпразването става изключително лесно и бързо.

 

 

Надеждно почистване

Catlink Scooper Pro-X Luxury Version позволява ефективно почистване за кратък период от време, което, ако имате повече котки, ще гарантира, че нито една от тях няма да чака твърде дълго реда си. Самопочистващата се котешка тоалетна използва усъвършенствана система за филтриране за ефективно отделяне на мръсотията. От своя страна 3-слойната интелигентна система за дезодориране и стерилизация ще се грижи за приятната миризма 24 часа в денонощието. Контейнерът за отпадъци е с капацитет от цели 13 литра, така че лесно можете да го изпразните само веднъж на всеки две седмици.

 

 

Без притеснения за безопасността на вашия домашен любимец

Интелигентната тоалетна Catlink Scooper Pro-X Luxury Version е напълно безопасна за домашни любимци. Системата за многостепенна защита означава, че не е нужно да се притеснявате, че нещо ще се случи с вашата котка, докато самопочистващата се тоалетна. Прецизни сензори надеждно откриват присъствието на вашия домашен любимец. Какво означава това? Ако вашата котка влезе в тоалетната, докато се почиства, нейната работа ще бъде незабавно прекъсната. Нещо повече, тоалетната Catlink е проектирана да минимизира риска от преобръщане.

 

 

Получете повече функции с приложението

Искате ли достъп до още повече функции? Възползвайте се от специалното приложение Catlink! Приложението ще ви позволи удобно да управлявате вашата самопочистваща се тоалетна от вашия смартфон или таблет. Освен всичко друго, то ви позволява да включвате и изключвате устройството, да променяте режимите и да наблюдавате отчети за здравето на вашия домашен любимец. Нещо повече, възможно е да споделите устройството в приложението с множество потребители, така че останалата част от домакинството също да може да управлява самопочистващата се котешка тоалетна дистанционно!

 

 

Тя ще ви уведоми за всичко

Притеснявате се да не забравите да напълните самопочистващата се тоалетна с бентонит? Недейте! Приложението незабавно ще ви уведоми, когато нивото на бентонита е ниско и колко пълна е кутията за отпадъци. В допълнение, тя записва всяко използване на тоалетната от вашата котка, записвайки нейното тегло и времето, необходимо за удовлетворяване на нуждите й. Това ви позволява да научите за навиците на вашия домашен любимец и да се грижите още по-добре за здравето му - просто проверете отчета за последните 24 часа, 7 дни или 12 месеца. Автоматичната тоалетна също е оборудвана със специални сензори, които ви позволяват да следите температурата и влажността.

 

 

Характеристики +
Материал
ABS
Connection
Wi-Fi (2.4 GHz)
Тегло
прибл. 11 кг
Размери
600 x 580 x 710 mm
Захранване
DC 12V

Оборудване за домашни любимци

Виж всички

Роботи за прозорци

Виж всички

Продукти от същата категория

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Купи на изплащане