По-бързият и лесен начин за покупка на робот с допълнителна отстъпка от 15% със Settle

20 ноември 2021
По-бързият и лесен начин за покупка на робот с допълнителна отстъпка от 15% със Settle

Нашата мисия е да задоволяваме нуждите на клиентите от висококачествени и високо технологични роботи за дома и градината. Подбрана гама от продукти и марки роботи са гаранция, че можем да задоволим всяко потребителско търсене. Клиентът за нас е изключително важен и ние се стараем да бъдем до Вас в избора Ви на подходящия робот.

 

Settle e алтернативен начин за плащане, който ви спестява въвеждането на картови данни и ви позволява да се разплатите за секунди, само с едно плъзване на екрана.

 

Settle е норвежкият пионер в дигиталните разплащания, с повече от 10 годишна история. На българския пазар е от март месец и вече има растяща мрежа от потребители и търговци, към които можете да се разплащате от разстояние или на място, единствено през приложението и телефона си. Няма месечни такси или такси при заплащане и прехвърляне на пари към ваш IBAN. И най-хубавото е, че всичко е изключително сигурно и отнема по-малко от минута за да се регистрирате.

 

От 22.11 до 31.12 може да се възползвате от 15% допълнителна отстъпка при плащане със Settle:

  • важи при плащане със Settle, за продукти до 550 лв. с код SETTLE15
  • Отстъпката е валидна и за вече намалени продукти

Как работи?

  1. Свалете приложението от Google play & Apple store
  2. Въведете име и телефонният си номер
  3. Създайте PIN
  4. Готово! Вече имате профил.

 

Преди да пристъпите към поръчка на нашият сайт има само още 2 кратки стъпки, които трябва да направите:

  1. Добавете кредитната или дебитната си карта като сканирате пластиката и преминете успешно през 3Д верификацията от вашата банка (отнема по-малко от минута)

 

За разлика от други дигитални портфейли, Settle не изисква да направите top-up на акаунта си, а единствено да прикачите банковата си карта, с която по принцип се разплащате. За покупки на стойност над 60 лева е необходимо да верифицирате профила си, което също отнема само няколко секунди.

На сайта ни се разплащате както с всеки друг метод: избирате желания от вас артикул, преминавате към плащане на поръчката и избирате Settle - това генерира QR код, който сканирате с приложението. Само с едно плъзване на екрана, покупката е осъществена.

Така никога повече няма да ви се налага да въвеждате вашите картови данни, когато правите покупки на нашия сайт. Надеждно, лесно и удобно.


Xiaomi Dreame Bot Z10 Pro27 декември 2021

От Xiaomi променят представата ни за почистване с новия си модел Dreame Bot Z10 Pro

прочети още
Представяме ви Xiaomi Dreame Bot L10 Pro13 юни 2021

Предметите по пода вече не са проблем

прочети още
Историята на Roborock 2 май 2021

Запознайте се с историята на една от водещите марки за прахосмукачки роботи.

прочети още
Какво не трябва да почистваме с нашата прахосмукачка11 април 2021

Почистването на дома е една от най-важните задачи в нашето ежедневие. Можем да използваме различни уреди и методи за почистването на нашият дом, но едно е сигурно, че необходимостта от прахосмукачка винаги остава.

прочети още
Как правилно да поддържаме нашата прахосмукачка робот19 декември 2020

За да може нашата прахосмукачка робот да ни помага в домакинстака работа дълго и безпроблемно. Ние също трябва да полагаме грижи за нея.

прочети още
Xiaomi Mijia 1T31 октомври 2020

Xiaomi Mijia 1T : Мощност до 3000 Pa и ToF камера с 3D моделиране на околната среда

прочети още
ТОП 10 причини, защо да си закупим прахосмукачка робот10 октомври 2020

Ако някога сте се чудили, защо трябва да си закупите прахосмукачка робот. Тук може да прочетете десетте най-големи предимства на тези автономни почистващи машини.

прочети още