Всички Категории
Каталог

Смарт електрическа кана Xiaomi Viomi V-SK152A

  • Марка: Xiaomi
  • Кат. номер: V-SK152A

Смарт електрическа кана Xiaomi Viomi V-SK152A

  • Марка: Xiaomi
  • Кат. номер: V-SK152A
Цена
83,00 лв.

Избраният продукт не е наличен в момента.

ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ

 

Интелигентната електрическа кана Viomi V-SK152A с вграден HD OLED дисплей ви позволява да контролирате температурата на водата в реално време. Каната може да поддържа постоянна температурата в нея до 12 часа. Благодарение на високата си мощност, тя загрява водата моментално. Големият и капацитет ви позволява да кипнете до 1,5 л вода.

Подробно описание
Характеристики
Подробно описание +

Смарт електрическа кана Xioami Viomi V-SK152A

Интелигентната електрическа кана с вграден HD OLED дисплей ви позволява да контролирате температурата на водата в реално време. Поддържа температурата до 12 часа. Благодарение на високата си мощност, тя загрява водата моментално. Големият и капацитет ви позволява да кипнете до 1,5 л вода.

 

 

Интелигентни функции

Използвайте вашия смартфон или дисплея на каната, за да зададете каква температура на водата искате да поддържа устройството, режима и колко време искате водата да остане на същата температура. Има 4 режима на загряване на вода: "мляко на прах", "бебешка каша", "чай" и "кафе". В приложението можете да зададете температурата на нагряване от 40 до 90 ℃.

 

 

Висококачествен нагревател

Нагревателят на каната във формата на пръстен е с мощност 1800 W и е в състояние да загрява водата равномерно с бърза скорост.

 

 

Безопасна употреба

Каната има защита срещу стартиране без вода, срещу пренапрежение и претоварване на мощността. Освен това устройството е покрито с покритие, което изолира стоманената вътрешност и дава възможност да докосвате чайника с ръка, без да се страхувате да се изгорите. В долната част на каната има 3 неплъзгащи се гумени ленти, които осигуряват сигурна опора. Всичко това прави използването на смарт каната напълно безопасно.

 

 

Здравословен живот

Смарт електрическата кана е изработено от неръждаема стомана 304, така че е изключително издръжливо, а врящата вода не произвежда вредни вещества. Водата не влиза в контакт с никакви пластмасови компоненти.

 

 

Характеристики +
Категория
Електрически кани
Температура на водата
40°C - 100°C
Капацитет
1,5 L
Мощност
1800W
Свързаност
Bluetooth 4.0
Тегло
1,3 kg
Размер
216 x 145 x 235 mm
Цвят
Бял
Гаранция
24 месеца

Оборудване за домашни любимци

Виж всички

Роботи за прозорци

Виж всички

Продукти от същата категория