Всички Категории
Каталог

Смарт контакт ZigBee Sonoff S26R2ZBTPF-DE

  • Марка: Sonoff
  • Кат. номер: S26R2ZBTPF-DE

Смарт контакт ZigBee Sonoff S26R2ZBTPF-DE

  • Марка: Sonoff
  • Кат. номер: S26R2ZBTPF-DE

Срок за доставка: 1-2 дни

 

Интелигентният контакт на марката Sonoff ви позволява да контролирате дистанционно свързани устройства чрез мобилно приложение, както и да създавате работни графици и сцени. За да управлявате контакта задължително трябва да притежавате ZigBee хъб. Смарт контакта може да действа и като рутер и да предава сигнала между ZigBee устройствата. Вече не е нужно да се притеснявате за лошо качество на връзката! Съвместим е и с гласови асистенти като Amazon Alexa.

Подробно описание
Характеристики
Подробно описание +

Интелигентен контакт Sonoff S26R2ZBTPF-DE

Създайте интелигентен дом, в който се чувствате добре да живеете. Интелигентният контакт на марката Sonoff ви позволява да контролирате дистанционно свързани устройства чрез приложение, както и да създавате работни графици и сцени. Съвместим е и с гласови асистенти като Amazon Alexa. Също така ще работи добре като усилвател на сигнала за друго ZigBee оборудване, което използвате.

 

 

Дистанционно управление на вашите устройства

Случвало ли ви се е да забравите да изключите осветлението, преди да излезете от вкъщи? Вече не е проблем! Smart контакта ви позволява дистанционно да управлявате свързани устройства чрез приложение - само с няколко щраквания можете например да включите или изключите избраното оборудване. Продуктът е съвместим и с Amazon Alexa, Google Assistant, Samsung SmartThings и IFTTT.

 

 

Възможност за гласово управление

Искате да включите лампата или да сварите вода за чай, но ръцете ви са заети? Интелигентният контакт е съвместимо с гласови асистенти като Amazon Alexa, така че само с няколко думи можете удобно да управлявате свързаното към него устройство. Просто кажете съответната команда и гледайте как чайникът започва да ври вода и лампата светва!

 

 

Създавайте работни графици и интелигентни сцени

Настройте работата на устройствата във вашия дом според графика ви. Контактът ви позволява да създавате графици за тях - можете например да накарате кафе машината да се включва автоматично в 7:00 и осветлението да изгасва в 23:00. Можете също така да създавате интелигентни сцени, като използвате допълнителни сензори (не са включени). По този начин можете например да накарате вентилатора да се включи, когато стайната температура надвиши 28°C.

 

 

Широка съвместимост - повече опции

Смарт контакта може да действа и като рутер и да предава сигнала между ZigBee устройствата. Вече не е нужно да се притеснявате за лошо качество на връзката! Продуктът се отличава и с широка съвместимост. Работи перфектно с различни модели ZigBee хъбове от марки като Amazon, Samsung или Philips. Работи и с Amazon Echo 4th gen.

 

 

Допълнителни функции

Приложението също така предоставя достъп до няколко допълнителни функции. Например, той ви позволява да синхронизирате състоянието на вашите устройства. Можете също така да споделяте дистанционно управление с членове на вашето семейство или приятели. Само с няколко щраквания можете да споделите вашите включени устройства с тях и да им позволите да ги управляват удобно от разстояние.

 

 

Характеристики +
Категория
Контакти
ZigBee
IEEE 802.15.4
Wireless connection
Wi-Fi (2.4 GHz)
Входно напрежение
AC 220-240V
Макс. натоварване
3680W
Мониторинг на потреблението
Не
Размери
97.5 x 56 x 35 mm
Материал
PC V0
Цвят
Бял
Гаранция
24 месеца

Оборудване за домашни любимци

Виж всички

Роботи за прозорци

Виж всички

Продукти от същата категория

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.