Всички Категории
Каталог

Смарт контакт WiFi BlitzWolf BW-SHP6 Pro

  • Марка: BlitzWolf
  • Кат. номер: BW-SHP6-PRO

Смарт контакт WiFi BlitzWolf BW-SHP6 Pro

  • Марка: BlitzWolf
  • Кат. номер: BW-SHP6-PRO

Срок за доставка: 1-2 дни

 

Смарт WiFi контакта BlitzWolf BW-SHP6 Pro ще превърне обикновения контакт в интелигентен и ще ви позволи дистанционно да управлявате свързаните към него устройства, да зададете таймер или да следите консумацията на енергия. Работи с гласови асистенти Alex и Google и има редица функции за сигурност.

Подробно описание
Характеристики
Подробно описание +

Смарт WiFi контакт BlitzWolf BW-SHP6 Pro

Смарт контакта BlitzWolf ще превърне обикновения контакт в интелигентен и ще ви позволи дистанционно да управлявате свързаните към него устройства, да зададете таймер или да следите консумацията на енергия. Работи с гласови асистенти Alex и Google и има редица функции за сигурност.

 

 

Гласов контрол

С гласовите асистенти всичко, което трябва да направите, е да произнесете команда, за да включите или изключите устройството, свързано към смарт контакта.

 

 

Интелигентен таймер

BlitzWolf BW-SHP6 Pro има функция за таймер с мобилно приложение, което ви позволява да решите кога смарт контакта да стартира или спре. Това е страхотна идея за пестене на енергия и е идеалният начин да адаптирате дома си към начина си на живот.

 

 

Дистанционно управление

Ако не сте сигурни дали сте изключили дадено устройство или искате да го включите и не сте вкъщи, приложението ще ви позволи да го направите. Това е невероятно удобно решение.

 

 

Безопасна употреба

Смарт контакта има редица защити срещу пренапрежение и претоварване по ток, както и срещу прегряване, така че не е нужно да се притеснявате за устройствата, свързани към контакта.

 

 

Мониторинг на потреблението на енергия

С функцията за следене на консумацията на енергия винаги можете да проверите колко енергия консумират отделните уреди във вашия дом.

 

 

Характеристики +
Категория
Контакти
Wireless connection
Wi-Fi (2.4 GHz)
Входно напрежение
220V-240V 50/60Hz
Макс. натоварване
3450W
Мониторинг на потреблението
Да
Размери
44 x 44 x 70 mm
Материал
PC V0 (fireproof)
Цвят
Бял
Гаранция
24 месеца

Оборудване за домашни любимци

Виж всички

Роботи за прозорци

Виж всички

Продукти от същата категория

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.