Всички Категории

Смарт контакт WiFi Gosund SP1-H (2 броя)

  • Марка: Gosund
  • Кат. номер: SP1-H

Смарт контакт WiFi Gosund SP1-H (2 броя)

  • Марка: Gosund
  • Кат. номер: SP1-H

Интелигентният контакт Gosund SP1-H ви позволява да сдвоите вашите устройства с Apple HomeKit и да ги управлявате удобно от разстояние. Групирайте уредите си, управлявайте ги с гласа си и създайте работни графици за тях. Можете също да споделите контрола със семейството или приятелите. Комплектът включва 2 смарт контакта SP1-H.

Подробно описание
Характеристики
Подробно описание +

Интелигентен контакт Gosund SP1-H (версия HomeKit)

Изведете управлението на интелигентен дом на ново ниво. Интелигентният контакт Gosund SP1-H ви позволява да сдвоите вашите устройства с Apple HomeKit и да ги управлявате удобно от разстояние. Групирайте уредите си, управлявайте ги с гласа си и създайте работни графици за тях. Можете също да споделите контрола със семейството или приятелите. Комплектът включва 2 смарт контакта SP1-H.

 

 

Включвайте вашите устройства дистанционно

Искате да включите климатика у дома, докато сте на работа? Или може би сте забравили да изключите светлината, преди да напуснете апартамента си? Вече не е проблем! С интелигентния контакт Gosund SP1-H можете да сдвоите вашите устройства с Apple HomeKit, за да можете да ги управлявате от разстояние - не само у дома, но и на работа, в кафенето или на почивка в чужбина, например.

 

 

Създайте работни графици и таймери

Персонализирайте вашия интелигентен дом според вашите нужди. Интелигентният контакт SP1-H ви позволява да създавате работни графици за избрани уреди. Можете да накарате лампата да се изключва автоматично по времето, когато обикновено тръгвате за работа, а утоплението да започне да работи, преди да се приберете у дома, за да ви позволи да се насладите на приятна топлина. Искате ли определен уред да се изключва автоматично след определен период от време? Това също е възможно! Просто задайте таймер.

 

 

Управлявайте устройствата си с гласа си

Изпитайте колко просто и удобно може да бъде управлението на вашия интелигентен дом. Благодарение на съвместимостта си с Apple HomeKit, SP1-H ви позволява да управлявате избрани устройства с помощта на гласовия асистент Siri. Вече не е нужно да посягате към телефона си всеки път! Само с няколко думи можете например да включите климатика или лампата.

 

 

Споделяне на контрол

Вашите членове на семейството също могат удобно да управляват смарт контакта чрез приложението. Всичко, което трябва да направите, е да споделите устройствата си с тях! Сега вашите близки могат лесно дистанционно да пуснат климатика, да изключат парното или да изключат осветлението. С Gosund ще създадете умен дом, в който всеки ще се чувства комфортно!

 

 

Безопасност при използване

Контакта е изработена от висококачествени материали, които му осигуряват изключителна издръжливост. Корпусът му е направен от огнеупорна PC V0 пластмаса. Продуктът също е защитен от прегряване и свръхток, наред с други неща. Ако е необходимо, можете да го заключите и срещу деца. Всичко това прави смарт контакта SP1-H безопасен за цялото семейство.

 

 

Характеристики +
Wireless connection
Wi-Fi (2.4 GHz)
Входно напрежение
AC 220-240V
Макс. натоварване
3680W
Материал
PC V0 (fireproof)
Цвят
Бял
Гаранция
24 месеца

Косачки роботи

Виж всички

Роботи за прозорци

Виж всички

Продукти от същата категория

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 600 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 1500 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.