Всички Категории
Каталог

Смарт контакт WiFi Gosund SP1

  • Марка: Gosund
  • Кат. номер: SP1

Смарт контакт WiFi Gosund SP1

  • Марка: Gosund
  • Кат. номер: SP1

Срок за доставка: 1-2 дни

 

Gosund SP1 е смарт контакт с EU щепсел. Чрез смарт приложение можете да управлявате осветление или други домакински уреди директно от вашия смартфон, както и да измервате консумираната от тях електро енергия. Смарт контакта се управлява с приложението Smart Life (безплатно за Android и iOS). След като продуктът е свързан към локалната мрежа и добавен към мобилното приложението, можем да го контролираме от всяка точка на света, където имаме достъп до интернет. Смарт контакта работи с най-новите системи: IFTTT, Amazon Alexa и Goggle Assistant.

Подробно описание
Характеристики
Подробно описание +

Смарт контакт Gosund SP1

Gosund SP1 е смарт контакт с EU щепсел. Чрез приложението можете да управлявате осветление или други домакински уреди директно от вашия смартфон. Смарт контакта се управлява с приложението Smart Life (безплатно за Android и iOS). След като продуктът е свързан към локалната мрежа и добавен към приложението, можем да го контролираме от всяка точка на света, където имаме достъп до интернет. Устройството работи с най-новите системи: IFTTT, Amazon Alexa и Goggle Assistant.

 

 

Лесен за използване

Приложението Smart Life е налично на английски език и в допълнение към стандартното включване/изключване на смарт контакта, предлага и създаване на планове за действие за отделни устройства, благодарение на които може автоматично да включва/изключва свързаните устройства на определени интервали. Устройствата Gosund работят само в 2,4 GHz WLAN мрежи. Благодарение на приложението можете да планирате работата на устройствата във вашия дом (включително лампите), така че да симулират присъствието на обитател, което може да изплаши потенциален крадец.

 

 

Здрава конструкция

Смарт контакта Gosund SP1 е изработен от най-висококачествени материали. Той е сертифициран по ROHS и CE, корпусът е безопасен и огнеустойчив.

 

 

Характеристики +
Категория
Контакти
Wireless connection
Wi-Fi (2.4 GHz)
Входно напрежение
AC 220-240V
Макс. натоварване
3680W
Мониторинг на потреблението
Да
Размери
80 x 75 x 70 mm
Материал
PC V0 (fireproof)
Цвят
Бял
Гаранция
24 месеца

Оборудване за домашни любимци

Виж всички

Роботи за прозорци

Виж всички

Продукти от същата категория

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.