Всички Категории

Смарт контакт WiFi Gosund SP1

  • Марка: Gosund
  • Кат. номер: SP1

Смарт контакт WiFi Gosund SP1

  • Марка: Gosund
  • Кат. номер: SP1
Цена
20,00 лв.

Продукта е спрян от продажба

ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ

 

Gosund SP1 е смарт контакт с EU щепсел. Чрез смарт приложение можете да управлявате осветление или други домакински уреди директно от вашия смартфон, както и да измервате консумираната от тях електро енергия. Смарт контакта се управлява с приложението Smart Life (безплатно за Android и iOS). След като продуктът е свързан към локалната мрежа и добавен към мобилното приложението, можем да го контролираме от всяка точка на света, където имаме достъп до интернет.

Устройството работи с най-новите системи: IFTTT, Amazon Alexa и Goggle Assistant.

Подробно описание
Характеристики
Подробно описание +

Смарт контакт Gosund SP1

Gosund SP1 е смарт контакт с EU щепсел. Чрез приложението можете да управлявате осветление или други домакински уреди директно от вашия смартфон. Смарт контакта се управлява с приложението Smart Life (безплатно за Android и iOS). След като продуктът е свързан към локалната мрежа и добавен към приложението, можем да го контролираме от всяка точка на света, където имаме достъп до интернет. Устройството работи с най-новите системи: IFTTT, Amazon Alexa и Goggle Assistant.

 

 

Лесен за използване

Приложението Smart Life е налично на английски език и в допълнение към стандартното включване/изключване на смарт контакта, предлага и създаване на планове за действие за отделни устройства, благодарение на които може автоматично да включва/изключва свързаните устройства на определени интервали. Устройствата Gosund работят само в 2,4 GHz WLAN мрежи. Благодарение на приложението можете да планирате работата на устройствата във вашия дом (включително лампите), така че да симулират присъствието на обитател, което може да изплаши потенциален крадец.

 

 

Здрава конструкция

Смарт контакта Gosund SP1 е изработен от най-висококачествени материали. Той е сертифициран по ROHS и CE, корпусът е безопасен и огнеустойчив.

 

 

Характеристики +
Категория
Контакти
Wireless connection
Wi-Fi (2.4 GHz)
Входно напрежение
AC 220-240V
Макс. натоварване
3680W
Мониторинг на потреблението
Да
Размери
80 x 75 x 70 mm
Материал
PC V0 (fireproof)
Цвят
Бял
Гаранция
24 месеца

Косачки роботи

Виж всички

Роботи за прозорци

Виж всички

Продукти от същата категория