Всички Категории
Каталог

Смарт контакт WiFi Gosund SP112 2xUSB

  • Марка: Gosund
  • Кат. номер: SP112

Смарт контакт WiFi Gosund SP112 2xUSB

  • Марка: Gosund
  • Кат. номер: SP112

Срок за доставка: 1-2 дни

 

Gosund SP112 е смарт контакт с EU щепсел и два вградени USB порта. Чрез приложението можете да управлявате осветление или други домакински уреди директно от вашия смартфон. Смарт контакта се управлява с приложението Smart Life (безплатно за Android и iOS). След като продуктът е свързан към локалната мрежа и добавен към приложението, можем да го контролираме от всяка точка на света, където имаме достъп до интернет. Смарт контакта работи с най-новите системи: IFTTT, Amazon Alexa и Goggle Assistant.

Подробно описание
Характеристики
Подробно описание +

Интелигентен контакт Gosund SP112 

Gosund SP112 е смарт контакт с EU щепсел и два вградени USB порта. Чрез приложението можете да управлявате осветление или други домакински уреди директно от вашия смартфон. Смарт контакта се управлява с приложението Smart Life (безплатно за Android и iOS). След като продуктът е свързан към локалната мрежа и добавен към приложението, можем да го контролираме от всяка точка на света, където имаме достъп до интернет. Устройството работи с най-новите системи: IFTTT, Amazon Alexa и Goggle Assistant.

 

 

Лесен за използване

Приложението Smart Life е налично на английски език и в допълнение към стандартното включване/изключване на смарт контакта, предлага и създаване на планове за действие за отделни устройства, благодарение на които може автоматично да включва/изключва свързаните устройства на определени интервали. Устройствата Gosund работят само в 2,4 GHz WLAN мрежи. Благодарение на приложението можете да планирате работата на устройствата във вашия дом (включително лампите), така че да симулират присъствието на обитател, което може да изплаши потенциален крадец.

 

 

Здрава конструкция

Контакта Gosund SP112 е изработен от най-висококачествени материали. Той е сертифициран по ROHS и CE, корпусът е безопасен и пожароустойчив. Вградени са по два броя USB гнезда 2.1A.

 

 

Характеристики +
Категория
Контакти
Wireless connection
Wi-Fi (2.4 GHz)
Входно напрежение
AC 220-240V
Макс. натоварване
3680W
Мониторинг на потреблението
Да
Размери
80 x 75 x 70 mm
Материал
PC V0 (fireproof)
Цвят
Бял
Гаранция
24 месеца

Оборудване за домашни любимци

Виж всички

Роботи за прозорци

Виж всички

Продукти от същата категория

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.