Всички Категории
Каталог

Смарт превключвател Sonoff MINIR4

  • Марка: Sonoff
  • Кат. номер: MINIR4

Смарт превключвател Sonoff MINIR4

  • Марка: Sonoff
  • Кат. номер: MINIR4

Срок за доставка: 1-2 дни

Интелигентният превключвател Sonoff се отличава с малкия си размер. MINIR4 се побира в различни монтажни кутии, включително най-малката - EU/86/120. Оборудван е с чип EPS32, който го превръща в интелигентно устройство. С негова помощ можете да автоматизирате осветлението и електронните устройства, превръщайки дома си в Умен дом.

Подробно описание
Характеристики
Подробно описание +

Смарт превключвател Sonoff MINIR4

Искате ли да направите вашите устройства умни? С интелигентния превключвател Sonoff това вече е възможно! Продуктът ви позволява да управлявате устройства с помощта на приложението eWeLink или чрез асистенти като Google Home или Amazon Alexa. За да гарантира безопасната си работа, устройството е получило множество сертификати. Комбинирайки MINIR4 със Sonoff R5 или S-MATE (продава се отделно), можете да получите още по-голяма автоматизаяция на вашите устройства.

 

01Sonoff/MINIR4/4

 

Интелигентен превключвател

Интелигентният превключвател Sonoff се отличава с малкия си размер, което го прави удобен за използване и се побира в различни монтажни кутии, включително най-малката - EU/86/120. Оборудван е с чип EPS32, който го превърна в интелигентно устройство. С негова помощ можете да автоматизирате осветлението и електронните устройства, превръщайки дома си в Умен дом.

 

01Sonoff/MINIR4/5

 

Висока съвместимост

Sonoff Smart Switch показва страхотна съвместимост. Можете лесно да създавате интелигентни сцени, тъй като превключвателят работи със сензори за движение, сензори за врати и прозорци или други функции за домашна автоматизация.

 

01Sonoff/MINIR4/6

 

Лесен контрол

Вече не е нужно да се тревожите за проблемите с управлението на интелигентният ви дом. Можете да сдвоите MINI R4 еднакво с R5 и S-MATE (предлагат се за продажба отделно), така че ще можете да го контролирате локално, дори когато не можете да установите интернет връзка. Сигналът eWeLink-Remote ще направи това възможно. Нещо повече, можете също да управлявате превключването с глас, благодарение на съвместимостта с Google Home и Amazon Alexa.

 

01Sonoff/MINIR4/2

 

Бърз старт

Свързването на интелигентния превключвател е много лесно. Всичко, което трябва да направите, е да го свържете с правилното устройство и след това да изтеглите приложението eWeLink. Сега всичко, което трябва да направите, е да сдвоите телефона и оборудването си с Bluetooth. Това ви позволява да упражнявате контрол върху целия си дом, дори ако сте на работа или пазарувате.

 

01Sonoff/MINIR4/3

 

Сигурност

Интелигентният превключвател Sonoff също е гаранция за безопасност дори в необичайни ситуации. Получил е TÜV сертификат и също така отговаря на стандартите CE и FCC. Това ви дава спокойствие, че устройството отговаря на международните разпоредби. Нещо повече, със своите нови конектори, огнеупорен корпус и използването на висококачествени материали, той е още по-устойчив на износване и може да ви служи много дълго време.

 

01Sonoff/MINIR4/1

 

Характеристики +
Категория
Сензори и контролери
WiFi
IEEE 802.11 b/g/n 2.4GHz
Диапазон на работната температура
-10 ° C~40 ° C
Тегло
19 g
Размери
39.5 × 33 × 16.8 mm
Захранване
100-240 V ~ 50/60 Hz 10 A max.
Материал
PC V0

Оборудване за домашни любимци

Виж всички

Роботи за прозорци

Виж всички

Продукти от същата категория

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.