Всички Категории
Каталог

Смарт превключвател Sonoff POWR3 (25A/5500W)

  • Марка: Sonoff
  • Кат. номер: POWR3

Смарт превключвател Sonoff POWR3 (25A/5500W)

  • Марка: Sonoff
  • Кат. номер: POWR3

Срок за доставка: 1-2 дни

Sonoff POWR3 е интелигентен превключвател с висока мощност (25A/5500W) и енергиен мониторинг, който ще направи вашите устройства умни или ще действа като интелигентен измервателен уред за едно помещение. Свързвайки всички уреди в една стаята към POWR3 ще отчитате индивидуално консумацията на енергия. От всяко място на света ще можете да видите кои устройства са включени и колко електроенергия използват. Това не е всичко! Също така POWR3 съхранява история на консумацията на енергия за 100 дни, която може да бъде експортирана в CSV на вашия телефон.

Подробно описание
Характеристики
Подробно описание +

Интелигентен превключвател с мониторинг на енергията Sonoff POWR3 (25A/5500W)

Насладете се на удобно дистанционно управление на вашите смарт устройства и получете достъп до подробна информация за потреблението на енергия в дома ви. Подобреният превключвател Sonoff POWR3 разполага с мощност до 5500 W и поддържа товари до 25 A. Той ви позволява да измервате точно мощността, тока и напрежението на свързаните устройства и ви позволява да проследявате събраните данни чрез мобилно приложение. Съвместим е с гласови асистенти като Google Assistant. Освен това е защитен от претоварване.

 

 

Още по-висока мощност - още повече възможности 

Превключвателят разполага с висока изходна мощност до 5500 W, което му позволява да поддържа голямо разнообразие от устройства. Той също така ще работи добре като измервател на консумацията на енергия за цялата стая. Просто свържете цялото оборудване в стаята към него - консумацията на енергия на всяко от тях ще се отчита независимо. Нещо повече, POWR3 съхранява събраните данни за 100 дни - ако желаете, можете също да ги експортирате в CSV файл и да го запишете на телефона си.

 

 

Включвайте и изключвайте устройства с едно кликване отвсякъде

Предприели сте дълго пътуване и се притеснявате за безопасността на вашите устройства? Не сте сигурни дали сте се сетили да изключите някой от тях? Няма проблем! С превключвателя POWR3 можете да изключите устройствата си по всяко време и навсякъде само с няколко кликвания в приложението! Така ще се погрижите за безопасността на вашето оборудване и ще избегнете твърде високи сметки за ток. Продуктът поддържа дистанционно включване/изключване на устройства и синхронизира статусите им.

 

 

Използвайте функцията за измерване на енергия, когато пожелаете

Вие решавате в кой момент POWR3 трябва да започне или спре да измерва вашето потребление на енергия. Минута, 10 минути или може би 2 часа? Ако искате да проверите колко електроенергия консумират вашите устройства за даден период от време, просто стартирайте приложението и използвайте съответната функция! Sonoff поставя пълния контрол във вашите ръце.

 

 

Удобен достъп до информация

Получете удобен достъп до данните, събрани от Sonoff POWR3. Просто сдвоете всичките си POWR3 устройства с приложението eWeLink, за да ги управлявате от вашия смартфон. Можете също така да инсталирате съответната добавка на вашия лаптоп. По този начин можете например да проверите кои уреди са включени или да прочетете съхранените данни за консумация на енергия във вашия дом.

 

 

Възможност за гласово управление

Смарт превключвателят е съвместим с платформи и интелигентни асистенти като Google Assistant, Samsung SmartThings, Amazon Alexa и Yandex Alice. Така че можете удобно да управлявате свързаните си устройства с прости гласови команди. Дори не е нужно да ставате от удобния си стол или да посягате към телефона си! Продуктът е съвместим и с Alexa Energy Dashboard, което улеснява потребителите да пестят енергия.

 

 

Ефективна защита от претоварване

С интелигентния превключвател Sonoff POWR3 не е нужно да се притеснявате за безопасността. Разширената защита от претоварване ви позволява непрекъснато да наблюдавате напрежението, тока и мощността, които се зареждат към устройството. Ако бъде открита някаква аномалия, захранването незабавно ще бъде прекъснато автоматично. Това избягва повреда на превключвателя и повишава безопасността при използване.

 

 

Нормално затворено реле

За разлика от други устройства от този тип, POWR3 е оборудван с нормално затворено (NC) реле. Благодарение на това, дори ако има прекъсване на захранването или прекъсвачът е повреден, веригата няма да бъде засегната. Можете също така сами да зададете състоянието на захранване с помощта на приложението.

 

 

Характеристики +
Категория
Сензори и контролери
WiFi
IEEE 802.11 b/g/n 2.4GHz
Диапазон на работната температура
-10 ° C~40 ° C
Тегло
520 g
Размери
162 x 122 x 45.5 mm
Захранване
100-240V ~50-60Hz 25A Max
Материал
PC V0
Максимален товар
25A/5500W
Канали
Единичен

Оборудване за домашни любимци

Виж всички

Роботи за прозорци

Виж всички

Продукти от същата категория

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.