Всички Категории
Каталог

Смарт превключвател ZigBee SONOFF ZBMINI

  • Марка: Sonoff
  • Кат. номер: ZBMINI

Смарт превключвател ZigBee SONOFF ZBMINI

  • Марка: Sonoff
  • Кат. номер: ZBMINI

Срок за доставка: 1-2 дни

Sonoff ZBMINI може да се монтира независимо от вида на разпределителната кутия, която използвате. Препоръчително е превключвателят да се монтира в пластмасова, а не в метална съединителна кутия.

Подробно описание
Характеристики
Подробно описание +

SONOFF ZBMINI ZigBee Smart Switch

ZBMINI може да се монтира независимо от вида на разпределителната кутия, която използвате. Препоръчително е превключвателят да се монтира в пластмасова, а не в метална съединителна кутия.

 

 

Прибавете конектора към външен ключ

С превключвателя Sonoff можете да работите с различни видове външни ключове за управление на устройства като SPDT превключвател за осветление. Превключвателят не е съвместим със стенен сензорен ключ и ключ за осветление с таймер.

 

 

Безопасност и комфорт при използване

Корпусът на устройството е изработен от огнеупорен материал, което намалява риска от пожар. В допълнение, превключвателят е сертифициран по CE и FCC. Протоколът ZigBee 3.0 с AES-128 за криптиране прави данните на устройството защитени и недостъпни за нежелани очи. Продуктът е съвместим с Amazon, Philips, Sonoff и Samsung.

 

 

ZBMINI ZigBee - ZBMINI Bridge - Станция за предаване на сигнал

Ако често сте офлайн поради прекалено голямо разстояние между вашето устройство и рутер, ZBMINI може да бъде ZigBee рутер за предаване на сигнал между устройствата.

 

 

Интелигентна къща благодарение на Sonoff

Забравихте да изключите светлината? Не се притеснявайте, превключвателят ще го направи вместо вас. Можете също да зададете кога светлината да светне и кога да изгасне. Освен това устройството е съвместимо с асистента Alexa, така че не е нужно да ставате от дивана, за да изключите светлината, Alexa ще го направи вместо вас.

 

 

Характеристики +
Категория
Сензори и контролери
WiFi
IEEE 802.15.4 (ZIGBEE)
Размери
42,6 x 42,6 x 20 mm
Захранване
100-240V AC 50/60Hz
Материал
PC

Оборудване за домашни любимци

Виж всички

Роботи за прозорци

Виж всички

Продукти от същата категория

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.