Всички Категории
Каталог

Смарт превклюзвател Wi-Fi Sonoff MINI-R3

  • Марка: Sonoff
  • Кат. номер: MINIR3

Смарт превклюзвател Wi-Fi Sonoff MINI-R3

  • Марка: Sonoff
  • Кат. номер: MINIR3

Срок за доставка: 1-2 дни

Sonoff MINI R3 е с малък корпус и мощни функции, максималният ток на натоварване може да бъде до 16A, което го прави мощно решение за интелигентност на вашите уреди. MINI R3 е съвместим с Alexa, Google Assistant, пряк път Siri и Alice. Със състоянието на синхронизиране в приложението eWeLink, притеснението ви да оставите уредите включени у дома вече не е проблем.

Подробно описание
Характеристики
Подробно описание +

Sonoff MINI R3 Wi-Fi Smart Switch

Още по-удобна и безпроблемна работа с вашите смарт устройства? С превключвателя Sonoff MINI R3 е възможно! Продуктът ви позволява да контролирате свързаното оборудване с помощта на приложението eWeLink или гласови асистенти като Google Assistant, Amazon Alexa и Alice. Той е получил сертификати TÜV, FCC и CE и има максимално натоварване от 16A и 3500W. Нещо повече, когато сдвоите MINI R3 с отделно предлагания превключвател S-MATE, ще получите още повече опции за дистанционно управление за вашите устройства.

 

 

Сдвоете го с превключвателя S-MATE

Забравете за най-често срещаните проблеми с управлението на интелигентен дом. Когато сдвоите MINI R3 с превключвателя S-MATE, можете да го управлявате локално, в обхват до 50 метра, дори когато не може да се установи интернет връзка - сигналът eWeLink-Remote прави това възможно. S-MATE се захранва от батерия CR2032, така че не изисква използването на неутрален (N) кабел. Така че можете лесно да го използвате и в инсталация от "стар тип".

 

 

MINI R3 + S-MATE - какво друго трябва да знаете?

Монтажът на двата превключвателя е изключително прост. Инсталирайте S-MATE в стенната превключвателна кутия - той е съвместим с 1/2/3-клавишни превключватели от различни типове. Това ви позволява например да включвате/изключвате устройства с един бутон и да активирате сцени в приложението eWeLink с останалите. Освен това е възможно да сдвоите един S-MATE с няколко MINI R3 или обратно. По този начин можете оптимално да адаптирате вашия интелигентен дом към вашите нужди.

 

 

Безопасен при използване

Получавате най-високо качество. Превключвателят MINI R3 е получил сертификат TÜV и също така отговаря на стандартите CE и FCC. Това означава, че устройството е напълно съвместимо с международните правни разпоредби. Гарантира безопасна употреба и ще ви служи дълго време. Освен това, благодарение на добре обмисления дизайн и използването на висококачествени материали, превключвателят е изключително издръжлив и устойчив на износване.

 

Много опции за дистанционно управление

С приложението eWeLink можете дистанционно да включвате и изключвате устройства, сдвоени с превключвателите - не само у дома, но и на работа или на почивка. Можете също да задавате работни графици и интелигентни сцени. Например, можете да накарате вашия вентилатор да се включва автоматично, когато допълнителен сензор (продава се отделно) открие, че стайната температура е надвишила определена стойност. Можете също да групирате устройства, за да контролирате няколко от тях едновременно.

 

 

Гласов контрол

Свързаните устройства с превключватели също могат да се управляват с глас. MINI R3 работи с интелигентни асистенти като Google Assistant, Amazon Alexa и Alice. Само с няколко думи можете да изключите осветлението, без да мърдате от комфорта на дивана или стола! Нещо повече, въпреки че превключвателят не е съвместим с Apple HomeKit, пряк път за Siri е наличен в приложението eWeLink. Така че можете да получите помощ и от този асистент!

 

 

Характеристики +
Категория
Сензори и контролери
Батерия
3V (CR2032)
WiFi
IEEE 802.11 b/g/n 2.4GHz
Диапазон на работната температура
-10 ° C~40 ° C
Размери
54 x 45 x 24 mm
Захранване
100-240V ~50/60Hz 16A max.
Материал
PC V0
Максимален товар
3500W

Оборудване за домашни любимци

Виж всички

Роботи за прозорци

Виж всички

Продукти от същата категория

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.