Всички Категории

Смарт WiFi разклонител Blitzwolf BW-SHP9

  • Марка: BlitzWolf
  • Кат. номер: BW-SHP9

Смарт WiFi разклонител Blitzwolf BW-SHP9

  • Марка: BlitzWolf
  • Кат. номер: BW-SHP9

BW-SHP9 е интелигентен разклонител, който ще ви помогне да контролирате и автоматизирате електрическите устройства във вашия дом безопасно и лесно.

Подробно описание
Характеристики
Подробно описание +

Смарт разклонител Blitzwolf BW-SHP9

BW-SHP9 е интелигентен разклонител, който ще ви помогне да контролирате и автоматизирате електрическите устройства във вашия дом безопасно и лесно.

 

Множество устройства

Смарт разклонителя BW-SHP9 е оборудвана с 3 гнезда и допълнително с 2 USB порта за зареждане на мобилни устройства. Това решение гарантира, че не се налага да използвате нито един от 3-те контакта за зарядното на телефона.
 
 

Дистанционно управление

С възможността да управлявате разклонителя през приложението, можете да включвате и изключвате устройства, когато и където пожелаете от телефона си. Приложението също така показва състоянието на всеки контакт на текуща база, така че можете да се уверите, че устройството ви работи по всяко време.
 
 

Отделно действие

Всеки контакт може да се управлява независимо. Следователно, когато искате да спрете захранването само на едно устройство, не е необходимо да изключвате цялата лента.
 
 

Гласов контрол

Съвместимостта с Amazon Alexa и Google Assistant позволява лесен гласов контрол. Отсега нататък можете да включвате вашите устройства, дори когато ръцете ви са заети.
 
 

Таймер

С възможността да зададете времето, когато контактът трябва да се включи или изключи, вече можете да адаптирате различни устройства към собствения си начин на живот.
 
 

Защита


Използването на множество функции за сигурност прави използването на смарт раклонителя BW-SHP9 безопасно за вашия дом и всички свързани устройства.
 
 

Дизайн

Стилният и модерен корпус със сигурност ще изглежда страхотно във всяка стая. Освен това е оборудван със светодиоди, които ни информират за работата на отделните контакти.
 
 

Характеристики +
Входно напрежение
100-240V~, 50/60Hz, 10A
Входове
3x AC outlet, 2x USB port
Бутони
1x On/Off button
Размер
290 x 56 x 43 mm
Wireless connection
Wi-Fi (2.4 GHz)
Цвят
Бял
Гаранция
24 месеца

Косачки роботи

Виж всички

Роботи за прозорци

Виж всички

Продукти от същата категория

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 600 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 1500 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.