Всички Категории

Смарт WiFi разклонител Meross MSS425FHK

  • Марка: Meross
  • Кат. номер: MSS425FHK

Смарт WiFi разклонител Meross MSS425FHK

  • Марка: Meross
  • Кат. номер: MSS425FHK
Цена
84,00 лв.

Продукта е спрян от продажба

Meross WiFi разклонител с защита от пренапрежение е оборудван с 4 изхода и 4 USB порта, които можете да управлявате дистанционно чрез приложение. Можете също така да създавате графици, да задавате таймери и гласов контрол. Продуктът е съвместим с Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa и Samsung SmartThings.

Подробно описание
Характеристики
Подробно описание +

Meross MSS425F WiFi Smart разклонител (HomeKit)

Управлението на вашия интелигентен дом стана още по-лесно. Meross WiFi разклонител с защита от пренапрежение е оборудван с 4 изхода и 4 USB порта, които можете да управлявате дистанционно чрез приложение. Можете също така да създавате графици, да задавате таймери и гласов контрол. Продуктът е съвместим с Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa и Samsung SmartThings.

 

 

Много възможности - много приложения

Интелигентният разклонител с защита от пренапрежение Meross е перфектен не само за дома, но и за офиса например. 4-те гнезда ви дават много възможности за свързване на различни устройства и управлението им е независимо, докато USB портовете, които също позволяват интелигентно зареждане с до 4A, могат да се управляват в групи.

 

 

Управлявайте устройствата си, където и да сте

Насладете се на удобно дистанционно управление на вашите смарт устройства. Приложението Meross ви позволява да ги включвате и изключвате отвсякъде - дори когато сте далеч. Можете също да създадете работни графици и таймери за тях. Разклонителя работи с Apple HomeKit, Amazon Alexa, Google Assistant и Samsung SmartThings. Така че е възможно да го интегрирате в системата, която използвате и дори да го управлявате с гласа си.

 

 

В интерес на безопасността

Интелигентният разклонител Meross гарантира пълна безопасност при използване. Изработен от огнеупорна пластмаса, корпусът предпазва вътрешността на устройството. Продуктът е оборудван и със защита от претоварване, така че не е нужно да се притеснявате за евентуална повреда на свързаното към него оборудване.

 

 

Внимателно обмислен дизайн

Продуктът е създаден с внимание към всеки детайл. Кабелът е дълъг 1,8 м и е изключително издръжлив, а устойчивият на повреди кабел осигурява бърза и надеждна работа. Лайсната има вграден единичен удобен за работа бутон, с който можете да включвате или изключвате всички контакти и портове едновременно. Независимото им управление е възможно благодарение на избрано приложение. Всичко това значително улеснява работата на устройството.

 

 

Съвместим с голямо разнообразие от устройства

WiFi разклонителя се отличава с широка съвместимост. Например, можете успешно да свържете лампа, вентилатор, овлажнител, преносим нагревател или всяко друго малко електрическо устройство, което отговаря на неговите спецификации. Получете нови и по-интересни възможности и създайте умния дом, за който мечтаете!

 

 

Характеристики +
Входно напрежение
100-240V~, 50/60Hz, 10A
Входове
4x AC outlet, 4x USB port
Бутони
1x On/Off button
Размер
334 x 64 x 40 mm
Wireless connection
Wi-Fi (2.4 GHz)
Цвят
Бял
Гаранция
24 месеца

Косачки роботи

Виж всички

Роботи за прозорци

Виж всички

Продукти от същата категория