Всички Категории
Каталог

Sonoff ZigBee Bridge Pro Smart Hub

  • Марка: Sonoff
  • Кат. номер: ZBBRIDGE-P

Sonoff ZigBee Bridge Pro Smart Hub

  • Марка: Sonoff
  • Кат. номер: ZBBRIDGE-P

Срок за доставка: 1-2 дни

Създайте интелигентен дом, в който живеете умно. Интелигентният Hub Sonoff ZigBee Bridge Pro ви позволява да свържете до 128 устройства и поддържа 2 протокола - Wi-Fi и ZigBee 3.0. Позволява ви да създавате интелигентни сцени, да управлявате свързано оборудване от приложението eWeLink и да използвате наличните режими, за да направите дома си по-сигурен. Продуктът е съвместим и с Amazon Alexa, Google Assistant и Samsung SmartThings.

Подробно описание
Характеристики
Подробно описание +

Интелигентен мост Sonoff ZigBee Bridge Pro

Създайте интелигентен дом, в който живеете добре. Интелигентният мост Sonoff ZigBee Bridge Pro ви позволява да свържете до 128 устройства и поддържа 2 протокола - Wi-Fi и ZigBee 3.0. Позволява ви да създавате интелигентни сцени, да управлявате свързано оборудване от приложението eWeLink и да използвате наличните режими, за да направите дома си по-сигурен. Продуктът е съвместим и с Amazon Alexa, Google Assistant и Samsung SmartThings.

 

 

Поддържа до 128 устройства

Сега можете лесно да свържете вашите ZigBee и Wi-Fi смарт устройства. Sonoff Bridge поддържа Wi-Fi и ZigBee 3.0 протоколи за безпроблемен трансфер на данни. Той ви позволява да свържете до 128 устройства, които могат да действат и като ZigBee рутери - с помощта на които ще разширите обхвата на вашата мрежа. Продуктът е съвместим с всички устройства Sonoff и ZigBee като суичове, интелигентни контакти, сензори и др.

 

 

От съображения за сигурност

Контролният панел също ще ви помогне да се погрижите за сигурността във вашия дом. Комбинирайте го с отделно налични сензори, за да получавате известия на телефона си, когато например има непознат в апартамента или се отвори врата. Можете също така да избирате от наличните режими за сигурност като У дома и Навън. Със Sonoff не е нужно да се притеснявате за сигурността - ще бъдете незабавно уведомени за всякакви смущаващи събития!

 

 

Множество опции за управление

Със Sonoff ZigBee Bridge Pro можете бързо и удобно да активирате или дезактивирате вашата алармена система, както и да промените режима на сигурност. Ще направите това, например, като използвате приложението или допълнителен превключвател (продава се отделно). Можете също така да създавате работни графици за свързани устройства. Настройте алармената система да работи в режим Навън през часовете, в които сте на работа, и превключете на режим Домашен, когато се върнете у дома.

 

 

Създавайте умни сцени

Комбинирайте контролния панел с различни устройства и създайте интелигентни сцени, за да направите живота си по-комфортен. Накарайте вентилатора да се включва автоматично, когато сензорът засече висока температура в помещението. Можете също така да настроите сензора за движение и осветлението, така че светлината да се включва спонтанно, когато влезете в стая и да се изключва, когато я напуснете. Контролният панел е оборудван и със зумер. Така че можете например да го комбинирате с безжичен бутон, за да действа като звънец.

 

 

Надеждна работа

Няма Wi-Fi връзка? Или може би временно прекъсване на захранването? Контролният панел ZigBee Bridge Pro няма да ви подведе в почти никаква ситуация! Продуктът ви позволява да създавате интелигентни сцени, като използвате локална връзка, така че всичко работи правилно, дори ако Wi-Fi връзката е прекъсната. Нещо повече, вграденият часовник в реално време гарантира, че прекъсването на захранването няма да повлияе и на синхронизирането на вашите устройства. Когато захранването бъде възстановено, зададените графици ще продължат да работят.

 

 

Изобилие от възможности с приложението eWeLink

Със Sonoff всичко, от което се нуждаете, е на една ръка разстояние. Можете удобно да контролирате ZigBee устройствата, свързани към контролния панел от приложението eWeLink. Не сте сигурни дали сте изключили осветлението, преди да излезете от къщата? Сега можете да го направите с вашия смартфон! Възможно е и създаване на работни графици. Ако искате, споделете устройствата си и с останалата част от домакинството, така че и те да могат да ги управляват дистанционно.

 

 

Гласов контрол

Насладете се на още повече удобство. Лягате си и не искате да ставате от леглото, за да изключите лампата? Или може би ръцете ви са заети с готвене и имате нужда от допълнително осветление? Сега всичко, което трябва да направите, е да дадете правилната команда! Контролният панел ZigBee Bridge Pro е съвместим с Google Assistant и Amazon Alexa. Така че можете да управлявате свързаните си устройства с гласа си! Продуктът работи и с приложението Samsung SmartThings.

 

 

Характеристики +
Категория
Сензори и контролери
WiFi
IEEE 802.11 b/g/n 2.4 GHz, ZigBee 3.0
Диапазон на работната температура
-10 ° C~40 ° C
Тегло
35 g
Размери
62 x 62 x 20 mm
Захранване
5V-1A
Материал
PC V0

Оборудване за домашни любимци

Виж всички

Роботи за прозорци

Виж всички

Продукти от същата категория

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.