Всички Категории

Sonoff ZigBee Bridge Smart Hub

  • Марка: Sonoff
  • Кат. номер: M0802070001

Sonoff ZigBee Bridge Smart Hub

  • Марка: Sonoff
  • Кат. номер: M0802070001

Срок за доставка: 1-2 дни

 

Sonoff Zigbee Bridge позволява бързо сдвояване и контрол на ZigBee и WiFi устройства, благодарение на приложението eWelink. По този начин можете да свържете множество интелигентни превключватели, контакти и сензори, за да създадете домашна мрежа, където можете да конфигурирате индивидуални действия.

Подробно описание
Характеристики
Подробно описание +

Центърът на вашия умен дом

Sonoff Zigbee Bridge позволява бързо сдвояване и контрол на ZigBee и WiFi устройства, благодарение на приложението eWelink. По този начин можете да свържете множество интелигентни превключватели, контакти и сензори, за да създадете домашна мрежа, където можете да конфигурирате индивидуални действия, като например когато сензорът открие твърде ниско ниво на влажност, превключвателят BASICZBR3 и ZigBee автоматично ще стартират овлажнителя; когато отворите вратата на спалнята, светлината ще се включи автоматично. Sonoff осигурява необходимото оборудване и ние сме ограничени само от нашето въображение.
 
 

Широка съвместимост

Sonoff ZigBee Bridge в комбинация с интелигентния обемен сензор SNZB-03 ви позволяват автоматично да включвате светлината в стаята според вашите нужди - сега излизането от дома е много по-лесно, без да се притеснявате за ненужно включени устройства.
 
 

Дълъг и перфектен предавателен сигнал

Без страх от загуба на сигнал през стените на стаята ви. Просто свържете друго ZigBee устройство към PBX, което, подобно на рутер, осигурява перфектно предаване (до 80 метра непрекъсната връзка) между зареждащото устройство и гейтуейя.
 
 

Лесен за използване, благодарение на интелигентния асистент

С Alexa можете да управлявате различни устройства с прости гласови команди. Включвайте, изключвайте, заглушавайте осветлението, пускайте вентилатори, пречистватели на въздуха, овлажнители, смарт кани и други. В допълнение, аларми, графици, устройства, местоположения и светлини могат да се управляват с интелигентния превключвател на Zigbee за активиране или деактивиране на устройства.

 

 

Всичко в едно

Приложението ви позволява да групирате и използвате устройствата, показани на началната страница. Няма нужда от отделни карти за работа с устройствата - можем да ги намерим всички на една страница.

 

 

Характеристики +
Категория
Сензори и контролери
WiFi
IEEE 802.11 b/g/n 2.4 GHz, ZigBee 3.0
Диапазон на работната температура
-10 ° C~40 ° C
Тегло
32 g
Размери
62 x 62 x 20 mm
Захранване
Micro USB

Умен дом

Виж всички

Роботи за прозорци

Виж всички

Продукти от същата категория

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.