ТОП 10 причини, защо да си закупим прахосмукачка робот

10 октомври 2020
ТОП 10 причини, защо  да си закупим прахосмукачка робот

Почистването на дома с ръчна прахосмукачка е едно от най-трудоемките, монотонни и скучни домакински дейности. За много хора закупуването на прахосмукачка робот, е прекрасен начин да поддържат чистота в дома си, без да отделят прекалено много време за това.

 

Топ 10 причини, да си купим прахосмукачка робот

 

1. Почистване по зададен график

 

Всеки един робот, разполага с възможността за задаване, на график за почистване. Това означава, че можете да настроите робота да чисти във време удобно за вас. Например може да го настроите да чисти, когато сте на работа. 

 

2. Почистване на трудно достъпните места

 

Благодарение на малките си размери и страничните четки, прахосмукачките роботи могат лесно да почистват под маси, столове, по-високи дивани и други трудно достъпни места във вашето жилище. 

 

3. Автоматично разпознаване на почистваната повърхност

 

Различните подови повърхности изискват различни настройки на вакуума. Всички роботизирани прахосмукачки са оборудвани със сензори, който разпознават вида на почистваната повърхност. Като променят силата на вакуума, за да постигнат най-добрият резултат и вие да се насладите на един прекрасно почистен дом. 

 

4. Автоматично откриване на замърсените зони

 

Във всяко едно жилище, има зони които са по-замърсени от други. Такива са зоните около входната врата,  коридора, кухнята или зоната около вратата на терасата. Всички роботи предлагани в нашият магазин, имат способността да откриват тези зони и да коригират своите настройки, за постигане на перфектен резултат.

 

5. Автоматично презареждане

 

Всеки път когато робота свърши с почистването на вашето жилище, той ще се върне сам на зарядната си станция. И по този начин, батерията ще е винаги заредена.  По този начин, вашият робот ще бъде винаги готов, да почисти за вас. 

 

6. Мобилно приложение.

 

Едно от основните опасения, които имат хората при закупуването на прахосмукачка робот, е че те могат да паднат по стълбите или ще съборят нещо в жилището им. Тези опасения са напълно излишни, защото съвременните роботи предлагани в нашият магазин разполагат със сензори за разпознаване на стълби и не позволяват на робота да падне. В допълнение вие имате възможността да задавате забранени зони и виртуални стени през мобилното приложение.

 

7. Лесна поддръжка

 

В сравнение с ръчните прахосмукачки, роботизираните прахосмукачки изискват минимално време за поддръжка. Тези машини са изработени от висококачествени материали и са създадени да служат години наред на техният собственик. Единственото нещо което ще трябва да правите е да изчиствате контейнера за прах, когато се напълни и да почиствате централната четка и сензорите на прахосмукачката. 

 

8. Пестят време 

 

В забързаното и напрегнато ежедневие, почистването е задача, която почти винаги е пренебрегвана. Прахосмукачките роботи, могат да извършват това дори когато не сте в дома си. По този начин вие ще спестите време, което може да го вложите в задачи, които са наистина важни за вас.

 

9. Лесно почистване на всички ъгли в жилището

 

Много хора се оплакват, че трудно почистват ъглите в жилището си. Благодарение на страничните си четки и специално разработеният софтуер на роботите прахосмукачки, те отделят специално внимание на всеки един ъгъл в жилището, като по този начин оставят перфектно почистени ъгли след себе си. 

 

10. Липса на кабели

 

Всеки който е ползвал традиционна ръчна прахосмукачка, е изпитвал затруднението със заплетените кабели по време на почистване. Ако притежавате прахосмукачка робот, повече никога няма да ви се налага, да разплитате кабели. 

 

Разгледайте нашите предложения, който ще намерите на невероятна цена, с безплатна доставка и 2 години гаранция в магазин Robomax.bg: https://www.robomax.bg/bg-catalog-details-1.html


Историята на Roborock 2 май 2021

Запознайте се с историята на една от водещите марки за прахосмукачки роботи.

прочети още
Какво не трябва да почистваме с нашата прахосмукачка11 април 2021

Почистването на дома е една от най-важните задачи в нашето ежедневие. Можем да използваме различни уреди и методи за почистването на нашият дом, но едно е сигурно, че необходимостта от прахосмукачка винаги остава.

прочети още
Как правилно да поддържаме нашата прахосмукачка робот19 декември 2020

За да може нашата прахосмукачка робот да ни помага в домакинстака работа дълго и безпроблемно. Ние също трябва да полагаме грижи за нея.

прочети още
Xiaomi Mijia 1T31 октомври 2020

Xiaomi Mijia 1T : Мощност до 3000 Pa и ToF камера с 3D моделиране на околната среда

прочети още