Всички Категории
PRODUCTS

Фонтан поилка за животни Petoneer Fresco Pro

  • Марка: Petoneer
  • Кат. номер: WF003

Фонтан поилка за животни Petoneer Fresco Pro

  • Марка: Petoneer
  • Кат. номер: WF003

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Срок за доставка: 1-2 дни

 
Интелигентният фонтан Petoneer Fresco Pro с вместимост 2 литра, ще се погрижи никога повече да не се притеснявате за чистотата на водата на вашите домашни любимци. 3-степенната система за филтриране и сензорите за качество гарантират пълна безопасност за здравето на вашите домашни любимци. Управлявайте устройството със специално приложение или чрез глас благодарение на съвместимостта с Amazon Alexa. Ще получавате и напомняния за необходимата поддръжка.
Подробно описание
Характеристики
Подробно описание +

Интелигентен фонтан за домашни любимци Petoneer Fresco Pro

Интелигентният фонтан Petoneer Fresco Pro с вместимост 2 литра, ще се погрижи никога повече да не се притеснявате за чистотата на водата на вашите домашни любимци. 3-степенната система за филтриране и сензорите за качество гарантират пълна безопасност за здравето на вашите домашни любимци. Управлявайте устройството със специално приложение или чрез глас благодарение на съвместимостта с Amazon Alexa. Ще получавате и напомняния за необходимата поддръжка.
 
 

Опасностите от пиенето на нестерилирана вода

Водата, която пият вашите домашни любимци, може да изглежда чиста на пръв поглед. Въпреки това, ако не е стерилизиран правилно, тя съдържа множество опасни бактерии и други вредни антигени, които често причиняват неприятни заболявания като цистит, уретрит или външен отит. Защитете вашите домашни любимци от подобни опасности, като им давате за пиене само пречистена вода - фонтанът Petoneer Fresco Pro ще се погрижи за това вместо вас!
 
 

Три етапа на филтриране

В сравнение с подобни устройства Фреско фонтанът се откроява с уникалната си 3-степенна филтрация. Първите по-големи частици са предварително филтрирани със специална мрежа. След това водата се пречиства чрез филтър с активен въглен. Накрая устройството прекарва водата през филтър от йонообменна смола. В резултат на това фонтанът ви позволява да давате на вашите домашни любимци по-чиста, без микроби, без боклук и без миризма вода.
 
 

Контрол на качеството на водата

Вградените неръждаеми и антикорозионни сребърни сонди позволяват прецизно измерване на TDS - (общо разтворени твърди вещества). Колкото по-ниска е стойността на TDS, толкова по-ниско е общото съдържание на разтворени твърди вещества във водата и следователно по-добро е качеството на течността. Следователно този параметър може да бъде отличен индикатор за чистотата на водата.
 
 

Практични напомняния

С течение на времето филтърът ще работи по-малко ефективно и качеството на водата ще се влоши. За да предотврати това, алгоритъмът на фонтана Fresco ще ви изпрати напомняне до телефона ви, за да смените предварително или почистите определени части от поилката. Нямате вашия смартфон под ръка? Няма проблем! Специален LED индикатор за промяна на цвета ще ви уведоми кога филтърът трябва да бъде сменен. Той също така показва нивото на водата, така че можете да разберете с един поглед кога трябва да пълните.
 
 

Дистанционно управление

Приложението Petoneer ви позволява да наблюдавате и управлявате вашата поилка по всяко време и навсякъде. Сега можете също така да гарантирате, че вашите четириноги приятели имат достъп до чиста вода, като произнесете проста гласова команда. Фонтанът Petoneer Fresco Pro е съвместим с помощника Amazon Alexa, така че можете да направите живота си много по-лесен. Просто кажете: "Petoneer включи фонтана". Пухкавата част от вашето семейство също може да се възползва от интелигентни решения!
 
 

Безпроблемно почистване и безопасна употреба

Фонтанът е проектиран по такъв начин, че не само да изглежда стилно и модерно, но и да улеснява почистването му. Достатъчно е да свалите кофата, за да почистите лесно определени елементи. Устройството също е безопасно за използване. Когато вземете кофата, захранването се прекъсва автоматично, намалявайки до минимум риска от късо съединение поради контакт с вода.
 
 

Изключително тиха работа

DC моторът на уреда е снабден със специално адаптирана силиконова подложка, която намалява шума до минимум. Благодарение на това нивото на звука на Fresco Pro не надвишава 40 dB. Така че не е нужно да се притеснявате от досаден шум - фонтанът работи изключително тихо. Спете спокойно с вашите домашни любимци - нищо няма да наруши почивката ви!
 
 

Съвместим с TUYA

Поилката Petoneer Fresco Pro е базирана на платформата TUYA. Това означава, че е съвместим с други продукти, които използват TuyaSmart. За да ви предостави най-доброто потребителско изживяване, приложението Petoneer също е разработено на базата на протокола Tuya. Това го прави изключително интуитивен, лесен за използване и същевременно функционален, като ви предоставя редица допълнителни възможности.
 
 

Характеристики +
Размер
208x198x181 mm
Капацитет
2 L
Управление
Мобилно приложение, Бутони

Косачки роботи

Виж всички

Роботи за прозорци

Виж всички

Продукти от същата категория

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Купи на изплащане