Всички Категории
Каталог

Фонтан поилка за животни Petoneer Fresco Ultra UV

  • Марка: Petoneer
  • Кат. номер: WF002

Фонтан поилка за животни Petoneer Fresco Ultra UV

  • Марка: Petoneer
  • Кат. номер: WF002
Цена
149,00 лв. 199,00 лв. -25%

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Срок за доставка: 1-2 дни

 
Смарт фонтанът Petoneer с вместимост 2 л ще се погрижи никога повече да не се притеснявате за чистотата на водата на вашите любимци. 3-степенната система за филтриране, UV стерилизация на течността, сменяема помпа и сензори за качество гарантират пълна безопасност за здравето на вашите домашни любимци. Управлявайте устройството със специално приложение или чрез глас благодарение на съвместимостта с Amazon Alexa. Ще получавате и напомняния за цялата необходима поддръжка.
Подробно описание
Характеристики
Подробно описание +

Поилка за домашни любимци Petoneer Fresco Ultra Smart

Смарт фонтанът Petoneer с вместимост 2 л ще се погрижи никога повече да не се притеснявате за чистотата на водата на вашите любимци. 3-степенната система за филтриране, UV стерилизация на течността, сменяема помпа и сензори за качество гарантират пълна безопасност за здравето на вашите домашни любимци. Управлявайте устройството със специално приложение или чрез глас благодарение на съвместимостта с Amazon Alexa. Ще получавате и напомняния за цялата необходима поддръжка.
 
 

Опасностите от консумацията на нестерилирана вода

Водата, която не е стерилизирана и пречистена, съдържа много опасни бактерии. Те могат да причинят различни неприятни заболявания, като цистит, уретрит или инфекции на външното ухо, например. Защитете вашите домашни любимци от подобни опасности, като им позволите да пият само правилно пречистена вода - фонтанът Petoneer Fresco Ultra ще се погрижи за това вместо вас!
 
 

Три етапа на филтриране

 
Фреска фонтанът се отличава с уникална 3-степенна филтрация. Първият етап е предварително филтриране на по-големи частици със специална мрежа. След това водата се пречиства чрез филтър с активен въглен. Накрая устройството прекарва водата през филтър от йонообменна смола. В резултат на това вие давате на вашите домашни любимци по-чиста вода и да намалите риска от заболяване и тежки последици.
 

 

UV стерилизация на вода

Фонтанът за пиене във версията Fresco Ultra има интегрирана специална лампа, която прави възможно стерилизирането на водата с UV лъчение. Това устройство ефективно разгражда ДНК веригата на до 99,7% от бактериите по напълно безрисков начин, осигурявайки източник на чиста, безопасна вода за вашите домашни любимци.
 
 

Контрол на качеството на водата

Вградените неръждаеми и антикорозионни сребърни сонди позволяват прецизно измерване на TDS - (общо разтворени твърди вещества). Колкото по-ниска е стойността на TDS, толкова по-ниско е общото съдържание на разтворени твърди вещества във водата и следователно по-добро е качеството на течността. Следователно този параметър може да бъде отличен индикатор за чистотата на водата.
 
 

Практични напомняния

С течение на времето филтърът ще работи по-малко ефективно и качеството на водата ще се влоши. За да предотврати това, алгоритъмът на фонтана Fresco ще ви изпрати напомняне към телефона ви, за да можете предварително да смените или почистите определени части от поилката. Нямате смартфона си под ръка? Няма проблем! Специален LED индикатор ще ви уведоми кога филтърът трябва да бъде сменен и също така показва нивото на водата в поилката.
 
 

Дистанционно управление

Приложението Petoneer ви позволява да наблюдавате и управлявате вашия фонтан по всяко време и навсякъде. Сега можете да гарантирате, че вашите четириноги приятели имат достъп до чиста вода, като произнесете проста гласова команда. Поилката Petoneer Fresco Ultra е съвместима с помощника Amazon Alexa, така че можете да улесните живота си много. Просто кажете: "Petoneer включи фонтана". Пухкавата част от вашето семейство също може да се възползва от интелигентни решения!
 
 

Безпроблемно почистване и безопасна употреба

Фонтана е проектиран по такъв начин, че не само да изглежда стилно и модерно, но и да улеснява почистването. Достатъчно е да свалите кофата, за да почистите лесно определени елементи. Устройството също е безопасно за използване. Когато повдигнете кофата, захранването се прекъсва автоматично, намалявайки до минимум риска от късо съединение поради контакт с вода. Нещо повече, връзката на помпата за фонтан е с клас IP67. Освен това е лесен за премахване и подмяна.
 
 

Изключително тиха работа

DC моторът на устройството е оборудван със специално пригодена силиконова подложка, която намалява шума до минимум. Благодарение на това нивото на шума на Fresco Ultra не надвишава 40 dB. Така че не е нужно да се притеснявате от досаден шум - поилката работи изключително тихо. Спете спокойно с вашите домашни любимци - нищо не може да наруши почивката ви!
 
 

Съвместим с TUYA

Фонтанът Petoneer Fresco Ultra е базиран на платформата TUYA. Това означава, че е съвместим с други продукти, които използват TuyaSmart. За да ви предостави най-доброто потребителско изживяване, приложението Petoneer също е разработено на базата на протокола Tuya. Това го прави изключително интуитивен, лесен за използване и същевременно функционален, като ви предоставя редица допълнителни възможности.
 
 

Характеристики +
Размер
208x198x181 mm
Капацитет
2 L
Управление
Мобилно приложение, Бутони

Оборудване за домашни любимци

Виж всички

Роботи за прозорци

Виж всички

Продукти от същата категория

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.