Всички Категории
Каталог

Прахосмукачка робот Xiaomi Dreame Bot L10 Pro

  • Марка: Xiaomi
  • Кат. номер: 10030680022

Прахосмукачка робот Xiaomi Dreame Bot L10 Pro

  • Марка: Xiaomi
  • Кат. номер: 10030680022
Цена
799,00 лв.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Срок за доставка: 4-5 дни

 

Dreame L10 Pro е изключително мощен робот с всмукателна мощност до 4000 Pa, който не просто ще прахосмуче вашите подове, а ще ги почисти толкова добре, както вие сами не бихте могли. Ниският дизайн ви дава неограничени възможности за достигане дори до трудно достъпни места, а съвременната технология за откриване на препятствия, поставя нови стандарти в почистването. Роботът има резервоар за вода с вместимост 270 мл и работното му време достига 2,5 часа, което дава възможност за почистване на до 250 м2 повърхност. Вече не е нужно да подреждате дома си преди да започнете почистване. Благодарение на 3D Lidar технологията, Dreame Bot L10 Pro вижда препятствията и ги заобикаля и няма проблеми с почистването на тъмни подове.

Подробно описание
Характеристики
Подробно описание +

Почистващ робот от мечтите

Dreame L10 Pro е изключително мощно устройство, което не просто ще прахосмуче вашите подове, а ще ги почисти толкова добре, както вие сами не бихте могли. Тънката форма ви дава неограничени възможности за достигане дори до трудно достъпни места, а съвременната технология за откриване на препятствия, поставя нови стандарти в почистването с робот. Роботът има резервоар за вода с вместимост 270 мл и работното му време достига 2,5 часа, което дава възможност за почистване на до 250 м2 повърхност.

 

 

До 4000 Pa всмукателна мощност!

Това, което отличава Dreame L10 Pro от другите модели, е високата му всмукателна мощност от 4000 Pa близка до, а в някои случаи и надвишаваща, тази на стандартните прахосмукачки. Това гарантира, че дори и най-малката мръсотия, прах или коса няма да се задържат на пода. Това е повече, отколкото очаквате от почистващ робот!

 

 

Изключителен дизайн

Dreame L10 Pro е устройство 2 в 1. Роботът може лесно да почисти пода ви от замърсявания със способността си да прахосмуче и почиства с МОП едновременно. Резервоарът за вода от 270 мл е достатъчен за почистване на голяма площ, а контейнерът за прах побира до 570 мл мръсотия. Нещо повече, 5-степенното намаляване на шума, постигнато благодарение абсорбиращ звука памук, и оптимизираният дизайн на четките и вибрациите на двигателя карат роботът да работи почти незабележимо тихо.

 

 

Усъвършенствана технология за навигация

Dreame L10 Pro настройва стратегиите за почистване индивидуално въз основа на карта на всяка стая. Използвайки LDS лазерна навигация и SLAM алгоритми, роботът се придвижва по зигзагообразен маршрут, без да пропусне и сантиметър, което прави почистването по-ефективно. Мобилното приложение ви позволява да управлявате устройството от разстояние и да почиствате още прецизно.

 

 

Открива препятствия

С високо прецизна 3D технология, Dreame L10 Pro разполага с реакция в реално време. Той открива препятствия много по-добре, дори в слабо осветена стая. Функцията, даваща възможност за създаване на виртуална стена, е допълнително ограничение за робота, което в същото време свежда до минимум риска от повреда при достигане на нежелани места.

 

 

Ефективна почистваща система

Роботът има 4-степенна система за почистване, която прецизно почиства всякакъв вид замърсявания. Страничната четка премахва праха от труднодостъпни места като ъглите, докато централната четка е устойчива на заплитане и отговаря за събирането на прах и косми. С 4000 Pa мощност на засмукване, Dreame L10 Pro лесно засмуква големи отпадъци, а двуслойният H11 филтър улавя дори 0,3 микронови частици. Устройството ще освободи собствениците на домашни любимци от космите и ще се погрижи за дом без бактерии и подходящ за деца.

 

 

Дълго време на работа

Батерията от 5200 mAh гарантира до 2,5 часа работа с едно зареждане. Роботът е подходящ дори за собственици на големи жилища и е в състояние да почисти до 250 м2 пространство. Искате ли още? Устройството автоматично се връща към станцията за зареждане, когато нивото на батерията е твърде ниско. Освен това той изчислява количеството енергия, необходимо за завършване на почистването, и го допълва с точно толкова, колкото му е необходимо. След като се зареди, той продължава да работи от мястото, където е спрял.

 

 

Персонализирайте вашия робот

С мобилното приложение можете да създавате зони за почистване, например да почистите определено място. Освен това има опция за активиране на виртуална стена и забранена зона, така че прахосмукачката робот да не почиства в определените от вас зони. Можете да задавате къде се намират килимите във вашия дом и робота при режим на мокро почистване, няма да премине през тях.

 

 

Интелигентно почистване с Dreame L10 Pro

Роботът е оборудван със сензори за защита от нежелани събития. Той е достатъчно тънък, за да почисти под мебели или легло, но ще го направи само ако разтоянието не е твърде ниско. Той има сензори против падане, така че няма да падне по стълбите, а функцията за почистване на ръбовете ще се погрижи всеки сантиметър от дома ви да е чист. Dreame L10 Pro преодолява препятствията с височина 20 мм, така че може лесно да се качи на килим. Той не само ще свърши работата вместо вас, но и няма да изисква излишно внимание!

 

 

Гласов контрол

Отсега нататък почистването ще се превърне в удоволствие! Dreame L10 Pro има функция за гласов контрол. Просто кажете „Алекса, включи прахосмукачката“ и сте готови. Домът ви ще бъде почистен! В допълнение L10 Pro се свързва с други домакински уреди чрез приложението Mi Home.

 

 

Характеристики +
Тип почистване
Мокро, Сухо
Всмукателна мощност
4000Pa
Навигация
3D LiDAR (систематичен)
Батерия
Li-ion 5200 mAh
Площ на почистване
250м²
Време за работа
150 мин
Управление
Бутони, Мобилно приложение Mi Home (Android, iOS), Google Voice Assistant, Amazon Alexa
Ниво на шум
65 dB
Контейнер за прах
570 ml
Резервоар за вода
270 ml
Филтър
HEPA - миещ се
Функции
Засичане на килим, Контрол на мощността, Контрол на нивото на водата, Виртуална стена, Забранени зони, Зоново почистване, Автоматично зареждане, График, Сензори против падане, Избор на стая, Прекосяване на препятствия до 2 см, Запаметяване на 3 карти, Разпознаване на предмети, Работа на черни повърхности
Аксесоари в комплекта
Зарядна станция, МОП кърпа, Странична четка, Централна четка, HEPA филтър
Размер
350 x 350 x 96,8 mm
Цвят
Бял, Черен
Гаранция
24 Месеца

Оборудване за домашни любимци

Виж всички

Роботи за прозорци

Виж всички

Продукти от същата категория

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Купи на изплащане