Xiaomi Dreame Bot L10 Pro Robot Cleaner

  • Марка: Xiaomi
  • Кат. номер: 10030680022
Цена: 799,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

L10 Pro е изключително мощно устройство с всмукателна мощност до 4000 Pa, което не просто ще прахосмуче вашите подове, а ще ги почисти толкова добре, както вие сами не бихте могли. Тънката форма ви дава неограничени възможности за достигане дори до трудно достъпни места, а съвременната технология за откриване на препятствия, поставя нови стандарти в почистването. Роботът има резервоар за вода с вместимост 270 мл и работното му време достига 2,5 часа, което дава възможност за почистване на до 250 м2 повърхност. Вече не е нужно да подреждате домът си преди да започнете почистване. Благодарение на 3D Lidar технологията, Dreame Bot L10 Pro вижда препятствията и ги заобикаля.

Характеристики
Подробно описание
Характеристики
Тип почистване
Сухо, Мокро
Навигация
3D LiDAR (систематичен)
Всмукателна мощност
4000Pa
Батерия
Li-ion 5200 mAh
Площ на почистване
до 250м²
Време за работа
до 150 мин
Време за зареждане
до 3 часа
Управление
Бутони, Мобилно приложение Mi Home (Android, iOS)
Гласово командване
Да - Google Voice Assistant, Amazon и Alexa
Засичане на килим
Да - Автоматично преминаване в турбо режим при почистване на килим
Ниво на шум
до 65 dB
Контейнер за прах
570 ml
Резервоар за вода
270 ml
HEPA Филтър
Да - Миещ се
Функции
Контрол на мощността, Контрол на нивото на водата, Виртуална стена, Задаване на забранени зони, Задаване на виртуални зони без измиване, Зонално почистване, Автоматично зареждане, График, Възможност за прекосяване на препятствия до 2 см, Сензори против падане, Избор на стая за почистване, Запаметяване на 3 карти, Разпознаване на предмети
Аксесоари в комплекта
HEPA филтър, Основна четка, Странична четка, Сменяем моп
Размер на продукта
350 мм 350 мм 96.8 мм
Тегло
3.7 Kg
Цвят
Черен
Гаранция
24 Месеца
Подробно описание

Почистващ робот от мечтите

L10 Pro е изключително мощно устройство, което не просто ще прахосмуче вашите подове, а ще ги почисти толкова добре, както вие сами не бихте могли. Тънката форма ви дава неограничени възможности за достигане дори до трудно достъпни места, а съвременната технология за откриване на препятствия, поставя нови стандарти в почистването с робот. Роботът има резервоар за вода с вместимост 270 мл и работното му време достига 2,5 часа, което дава възможност за почистване на до 250 м2 повърхност.

 

До 4000 Pa всмукателна мощност!

Това, което отличава L10 Pro от другите модели, е високата му засмукваща мощност от 4000 Pa, осигуряваща мощност, близка до, а в някои случаи и надвишаваща, тази на стандартните прахосмукачки. Това гарантира, че дори и най-малката мръсотия, прах или коса няма да се задържат на пода. Това е повече, отколкото очаквате от почистващ робот!

 

Изключителен дизайн

Dreame L10 Pro е устройство 2 в 1. Роботът може лесно да почисти пода ви от замърсявания със способността си да прахосмуче и почиства с МОП едновременно. Резервоарът за вода от 270 мл е достатъчен за почистване на голяма площ, а контейнерът за прах побира до 570 мл мръсотия. Нещо повече, 5-степенното намаляване на шума, постигнато благодарение абсорбиращ звука памук, и оптимизираният дизайн на четките и вибрациите на двигателя карат робота да работи почти незабележимо тихо.

 

Усъвършенствана технология за навигация

L10 Pro настройва стратегиите за почистване индивидуално въз основа на карта на всяка стая. Използвайки LDS лазерна навигация и SLAM алгоритми, роботът се придвижва по зигзагообразен маршрут, без да пропусне сантиметър, което прави почистването по-ефективно. Мобилното приложение ви позволява да управлявате устройството от разстояние и да почиствате още прецизно.

 

Открива препятствия

С високо прецизна 3D технология, L10 Pro разполага с реакция в реално време. Той открива препятствия много по-добре, дори в слабо осветена стая. Функцията, даваща възможност за създаване на виртуална стена, е допълнително ограничение за робота, което в същото време свежда до минимум риска от повреда при достигане на нежелани места.

 

Ефективна почистваща система

Роботът има 4-степенна система за почистване, която прецизно почиства всякакъв вид замърсявания. Страничната четка премахва праха от труднодостъпни места като ъглите, докато централната четка е устойчива на заплитане и отговаря за събирането на прах и косми. С 4000 Pa мощност на засмукване, L10 Pro лесно засмуква големи отпадъци, а двуслойният H11 филтър улавя дори 0,3 микронови частици. Устройството ще освободи собствениците на домашни любимци от космите и ще се погрижи за дом без бактерии и подходящ за деца.

 

Дълго време на работа

Батерията от 5200 mAh гарантира до 2,5 часа работа с едно зареждане. Роботът е подходящ дори за собственици на големи жилища и е в състояние да почисти до 250 м2 пространство. Искаш ли още? Устройството автоматично се връща към станцията за зареждане, когато нивото на батерията е твърде ниско. Освен това той изчислява количеството енергия, необходимо за завършване на почистването, и го допълва с точно толкова, колкото му е необходимо. След като се зареди, той продължава да работи от мястото, където е спрял, спестявайки ви време.

 

Персонализирайте вашия робот

С мобилното приложение можете да създавате зони за почистване, например да почиствате определено място. Освен това има опция за активиране на виртуална стена и забранена зона, така, че прахосмукачката да не почиства в определените от вас зони. Можете да задавате къде се намират килимите във вашия дом и робота при режим на мокро почистване, няма да преминава през тях.

 

Интелигентно почистване с L10 Pro

Роботът е оборудван със сензори за защита от нежелани събития. Той е достатъчно тънък, за да почисти под мебели или легло, но ще го направи само ако разтоянието не е твърде ниско. Той има сензори за падане, така че няма да падне по стълбите, а функцията за почистване на ръбовете ще се погрижи всеки сантиметър от дома ви да е чист. L10 pro преодолява препятствията с височина 20 мм, така че може лесно да се качи на килими. Той не само ще свърши работата вместо вас, но и няма да изисква излишно внимание!

 

Гласов контрол

Отсега нататък почистването ще се превърне в удоволствие! Dreame L10 Pro има функция за гласов контрол. Просто кажете „Алекса, включи прахосмукачката“ и сте готови. Домът ви ще бъде почистен! В допълнение, L 10 Pro се свързва с други домакински уреди чрез приложението Mi Home.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане