Xiaomi Dreame Bot Z10 Pro

27 декември 2021
Xiaomi Dreame Bot Z10 Pro

Почистващият робот Xiaomi Dreame Bot Z10 Pro със станция за изпразване/зареждане

Забравете за честото изпразване на контейнера за прах! XiaomiDreame Bot Z10 разполага със станция за изпразване на боклука с обем от 4 литра, която издържа до 65 дни! Имате голяма къща? Много добре! Роботът може да запомни разположението на стаите, дори на 3 етажа. Интелигентно избягва препятствия, благодарение на вградените сензори. Можете също да планирате кога Z10 Pro да започне почистването с функция график. Устройството е съвместимо с Amazon и Alexa. Активирайте виртуална стена, ако роботът трябва да заобиколи избрани стаи или зони. Приложението ви позволява да задавате количеството на подаваната вода в зависимост от зоната, която почиствате с моп, а дълготрайната батерия осигурява почистване около 2,5 часа или 250м² площ. Xiaomi Dreame Z10 Pro може да ви помогне в борбата с праха и да се превърне в незаменим помощник! Проверете сами!

 

 

4л контейнер за прах

Dreame Z10 Pro разполага с 4 литра контейнер за прах, което означава, че не е нужно да го почиствате до 65 дни. При почистване на площ от 120 m², устройството събира около 100 ml мръсотия. При ежедневно прахосмукане резервоарът ще бъде пълен за около 4 дни и прахът ще бъде прехвърлен към станцията за изпразване. Въпреки това, ако използвате Z10 Pro 5 дни в седмицата, торбата за прах ще бъде напълнена за около 65 дни.

 

 

Той ще изпразни контейнера вместо вас

Ръчното изпразване на контейнера за прах е нехигиенично и често може да бъде досадно, поради което Dreame проектира Z10 Pro. Роботът сам изпразва контейнера, така че избягвате директния контакт с мръсотията и ви спестява време. Нещо повече, контейнерът се изпразва след всяко почистване чрез циркулация на въздуха и базата издърпва праха от контейнера по-ефективно.

 

 

До 4000 Pa всмукателна мощност!

Това, което отличава Z10 Pro от другите модели, е високата му засмукваща мощност от 4000 Pa, осигуряваща мощност близка до, а и в някои случаи надвишаваща, тази на стандартните прахосмукачки. Това гарантира, че дори и най-малката мръсотия, прах или коса няма да се задържат на пода. Това е повече отколкото очаквате от почистващ робот!

 

 

Открива препятствия

С високо прецизна 3D технология, Dreame Z10 Pro разполага с реакция в реално време. Той открива препятствията много добре дори в слабо осветена стая. Функцията, даваща възможност за създаване на виртуална стена, е допълнително ограничение за робота, което в същото време свежда до минимум риска от повреда при достигане на нежелани места.

 

 

Създава карти на 3 етажа

Dreame Bot Z10 Pro бързо запомня оформлението на стаите във вашия дом. Това е благодарение на подобрената система LiDAR, която използва хиляди лазерни точки в секунда, за да създаде бързо и точно карта на стаята. Dreame Z10 Pro се справя особено добре в големи домове, тъй като може да запаметява до 3 етажни карти!

 

 

Умен и прецизен

Dreame Z10 Pro е несравним съюзник в борбата с праха! Устройството почиства добре подовете, без да прескача повърхности като ръбове. Освен това лесно ще се качи и прахосмуче килима във вашия дом. Висококачествените 3D скенери излъчват лазер за измерване на точното разстояние между обекти и сензори. По този начин роботът автоматично разпознава мебели, кабели или стълби и ги избягва.

5200 mAh батерия

Z10 Pro разполага с батерия от 5200 mAh, която може да почиства повърхности до 2,5 часа. Роботът автоматично увеличава мощността до максимум 4000 Pa при почистване на килима, като също така събира праха скрит във влакната му, благодарение на специално проектираната централна четка. Така можете да сте сигурни, че подът е чист от мръсотия, алергени и косми.

 

 

Незаменимата V-образна четка

Роботът Dreame има подобрена въртяща се централна четка. Тя съчетава комбинация от предимствата на V-образната четка с тези на гумената, която лесно почиства праха и космите от повърхността и предотвратява заплитането им.

 

 

Задайте нивото на водата

Z10 Pro не само има функция за прахосмукачка, но също така може да измие пода във вашия дом. Роботът е оборудван с резервоар от 150 мл. Поддържа 3 водни нива, които можете да настроите чрез приложението в зависимост от вида на повърхностите, които трябва да се почистват. По този начин ще избегнете изтичане на вода и увреждане на деликатни повърхности.

 

 

— Хей, Алекса, започвай да чистиш.

Почистващият робот Dreame може да се управлява чрез приложение, което го прави още по-лесен за използване. Дайте команда с няколко щраквания или с глас и оставете домът ви да бъде почистен вместо вас. Устройството е съвместимо с Amazon и Alexa. Само с гласова команда Z10 Pro ще започне почистването.

 

 

Поемете контрола над Z10 Pro!

С приложението "Mi Home" можете да изберете да извършите цялостно или частично почистване на вашият дом. Детето ви спи, а вие не искате работата на робота да го събуди? Настройте виртуална стена и Z10 Pro ще избегне избраната стая. Устройството има и функция за планиране, така че можете да планирате почистването на избрани стаи и дни от седмицата. Искате да почистите всекидневната си в 9:30, а след това спалнята в 10:20? Изборът е ваш.

 

 

Можете да намерите Xiaomi Dreame Bot Z10 Pro на невероятна цена и с 24 месеца гаранция в Robomax.bg - https://www.robomax.bg/dreame-bot-z10-pro-robot-cleaner.html


По-бързият и лесен начин за покупка на робот с допълнителна отстъпка от 15% със Settle20 ноември 2021

Плати през Settle и вземи бонус отстъпка от 15% без скрити такси и тромави процедури – това вече е възможно!

прочети още
Представяме ви Xiaomi Dreame Bot L10 Pro13 юни 2021

Предметите по пода вече не са проблем

прочети още
Историята на Roborock 2 май 2021

Запознайте се с историята на една от водещите марки за прахосмукачки роботи.

прочети още
Какво не трябва да почистваме с нашата прахосмукачка11 април 2021

Почистването на дома е една от най-важните задачи в нашето ежедневие. Можем да използваме различни уреди и методи за почистването на нашият дом, но едно е сигурно, че необходимостта от прахосмукачка винаги остава.

прочети още
Как правилно да поддържаме нашата прахосмукачка робот19 декември 2020

За да може нашата прахосмукачка робот да ни помага в домакинстака работа дълго и безпроблемно. Ние също трябва да полагаме грижи за нея.

прочети още
Xiaomi Mijia 1T31 октомври 2020

Xiaomi Mijia 1T : Мощност до 3000 Pa и ToF камера с 3D моделиране на околната среда

прочети още
ТОП 10 причини, защо да си закупим прахосмукачка робот10 октомври 2020

Ако някога сте се чудили, защо трябва да си закупите прахосмукачка робот. Тук може да прочетете десетте най-големи предимства на тези автономни почистващи машини.

прочети още