Всички Категории
Каталог

Xiaomi Dreame Bot Z10 Pro

27 декември 2021
Xiaomi Dreame Bot Z10 Pro

Почистващият робот Xiaomi Dreame Bot Z10 Pro със станция за изпразване/зареждане

Забравете за честото изпразване на контейнера за прах! XiaomiDreame Bot Z10 разполага със станция за изпразване на боклука с обем от 4 литра, която издържа до 65 дни! Имате голяма къща? Много добре! Роботът може да запомни разположението на стаите, дори на 3 етажа. Интелигентно избягва препятствия, благодарение на вградените сензори. Можете също да планирате кога Z10 Pro да започне почистването с функция график. Устройството е съвместимо с Amazon и Alexa. Активирайте виртуална стена, ако роботът трябва да заобиколи избрани стаи или зони. Приложението ви позволява да задавате количеството на подаваната вода в зависимост от зоната, която почиствате с моп, а дълготрайната батерия осигурява почистване около 2,5 часа или 250м² площ. Xiaomi Dreame Z10 Pro може да ви помогне в борбата с праха и да се превърне в незаменим помощник! Проверете сами!

 

 

4л контейнер за прах

Dreame Z10 Pro разполага с 4 литра контейнер за прах, което означава, че не е нужно да го почиствате до 65 дни. При почистване на площ от 120 m², устройството събира около 100 ml мръсотия. При ежедневно прахосмукане резервоарът ще бъде пълен за около 4 дни и прахът ще бъде прехвърлен към станцията за изпразване. Въпреки това, ако използвате Z10 Pro 5 дни в седмицата, торбата за прах ще бъде напълнена за около 65 дни.

 

 

Той ще изпразни контейнера вместо вас

Ръчното изпразване на контейнера за прах е нехигиенично и често може да бъде досадно, поради което Dreame проектира Z10 Pro. Роботът сам изпразва контейнера, така че избягвате директния контакт с мръсотията и ви спестява време. Нещо повече, контейнерът се изпразва след всяко почистване чрез циркулация на въздуха и базата издърпва праха от контейнера по-ефективно.

 

 

До 4000 Pa всмукателна мощност!

Това, което отличава Z10 Pro от другите модели, е високата му засмукваща мощност от 4000 Pa, осигуряваща мощност близка до, а и в някои случаи надвишаваща, тази на стандартните прахосмукачки. Това гарантира, че дори и най-малката мръсотия, прах или коса няма да се задържат на пода. Това е повече отколкото очаквате от почистващ робот!

 

 

Открива препятствия

С високо прецизна 3D технология, Dreame Z10 Pro разполага с реакция в реално време. Той открива препятствията много добре дори в слабо осветена стая. Функцията, даваща възможност за създаване на виртуална стена, е допълнително ограничение за робота, което в същото време свежда до минимум риска от повреда при достигане на нежелани места.

 

 

Създава карти на 3 етажа

Dreame Bot Z10 Pro бързо запомня оформлението на стаите във вашия дом. Това е благодарение на подобрената система LiDAR, която използва хиляди лазерни точки в секунда, за да създаде бързо и точно карта на стаята. Dreame Z10 Pro се справя особено добре в големи домове, тъй като може да запаметява до 3 етажни карти!

 

 

Умен и прецизен

Dreame Z10 Pro е несравним съюзник в борбата с праха! Устройството почиства добре подовете, без да прескача повърхности като ръбове. Освен това лесно ще се качи и прахосмуче килима във вашия дом. Висококачествените 3D скенери излъчват лазер за измерване на точното разстояние между обекти и сензори. По този начин роботът автоматично разпознава мебели, кабели или стълби и ги избягва.

5200 mAh батерия

Z10 Pro разполага с батерия от 5200 mAh, която може да почиства повърхности до 2,5 часа. Роботът автоматично увеличава мощността до максимум 4000 Pa при почистване на килима, като също така събира праха скрит във влакната му, благодарение на специално проектираната централна четка. Така можете да сте сигурни, че подът е чист от мръсотия, алергени и косми.

 

 

Незаменимата V-образна четка

Роботът Dreame има подобрена въртяща се централна четка. Тя съчетава комбинация от предимствата на V-образната четка с тези на гумената, която лесно почиства праха и космите от повърхността и предотвратява заплитането им.

 

 

Задайте нивото на водата

Z10 Pro не само има функция за прахосмукачка, но също така може да измие пода във вашия дом. Роботът е оборудван с резервоар от 150 мл. Поддържа 3 водни нива, които можете да настроите чрез приложението в зависимост от вида на повърхностите, които трябва да се почистват. По този начин ще избегнете изтичане на вода и увреждане на деликатни повърхности.

 

 

— Хей, Алекса, започвай да чистиш.

Почистващият робот Dreame може да се управлява чрез приложение, което го прави още по-лесен за използване. Дайте команда с няколко щраквания или с глас и оставете домът ви да бъде почистен вместо вас. Устройството е съвместимо с Amazon и Alexa. Само с гласова команда Z10 Pro ще започне почистването.

 

 

Поемете контрола над Z10 Pro!

С приложението "Mi Home" можете да изберете да извършите цялостно или частично почистване на вашият дом. Детето ви спи, а вие не искате работата на робота да го събуди? Настройте виртуална стена и Z10 Pro ще избегне избраната стая. Устройството има и функция за планиране, така че можете да планирате почистването на избрани стаи и дни от седмицата. Искате да почистите всекидневната си в 9:30, а след това спалнята в 10:20? Изборът е ваш.

 

 

Можете да намерите Xiaomi Dreame Bot Z10 Pro на невероятна цена и с 24 месеца гаранция в Robomax.bg - https://www.robomax.bg/dreame-bot-z10-pro-robot-cleaner.html

Още новини
Защо роботите за почистване на прозорци са оправдана покупка

Представете си, че може да почистите прозорците без усилие, без да прекарвате часове на стълби или катерейки се по опасни парапети.

12 февруари 2024
Тайната за идеалния дом с Robomax!

Здравейте, уважаеми фенове на смарт технологиите! Днес искаме да ви разкрием тайната за идеалния дом с помощта на Robomax!

27 юли 2023
Ревю на Dreame Bot L10s Pro

С Xiaomi Dreame Bot L10s Pro не е нужно да си губите времето с досадно почистване. Роботът прахосмуче и измива подовете, а благодарение на своята всмукателна мощност от 5300 Pa отстранява всички упорити замърсявания.

2 април 2023
Ревю Dreame D9 Pro

Dreame D9 Pro e подобрена версия на Dreame D9

27 юни 2022
Ревю на Roborock S7

Новият Roborock S7 е тук и е по-добър от всякога!

7 септември 2022
Ревю на Xiaomi Dreame D10s

Xiaomi Dreame D10s идва с подобрена изцяло гумена централна четка, която предотвратява заплитане на косми по нея. LDS лазерната навигация отговаря за точното сканиране на помещенията, а издръжливата батерия от 5200 mAh позволява почистване на площ от 250м².

4 март 2023
Вземи сега от Robomax.bg, плати по-късно с Newpay

Усмихнете се, вече можeте да вземете любимите си продукти от Robomax.bg и да ги платите по-късно с Newpay.

12 февруари 2023
Продукти на изплащане с tbi bank

Купете желаните продукти на изплащане или с отложено плащане от Robomax и tbi bank при изгодни условия.

28 януари 2022
Dreame V12 Pro е звяр сред безкабелните прахосмукачките с рекордна мощност от 32 000 Pa

Китайският бранд Xiaomi има наистина богато продуктово портфолио, главно благодарение на партньорските марки. Една от тях е марката Dreame, която е специализирана в прахосмукачките.

3 ноември 2022
Ревю на Dreame Bot L10 Pro

Основното предимство на Dreame Bot L10 Pro е системата от лазери High Precision 3D. Новата технология, позволява на робота да картографира вашето жилище с много по-голяма точност, спрямо роботите с LIDAR навигация. И така на практика не докосва нищо. Другите му предимства са голямата батерия и високата му мощност на засмукване от 4000Pa.

21 август 2022
Ревю на Xiaomi Dreame Bot W10

С най-новия си модел Xiaomi правят революция в роботизираното мокро почистване. Dreame Bot W10 e снабден с две въртящи се четки и смукателна мощност от 4000Pa. Той ще се справи с упоритите петна, благодарение на натиска от 10N върху двата мопа, които се въртят 180 пъти в минута и гарантирано ще премахне всички замърсявания.

29 август 2022
Ревю на Xiaomi Dreame F9

Xiaomi Dreame F9 е една от ценово най-достъпните прахосмукачки на пазара днес. Dreame F9 разполага с всичко необходимо за да поддържате една перфектна чистота с минимум усилия във вашият дом.

1 март 2021
Ревю на Dreame Bot Z10 Pro

Забравете за честото изпразване на контейнера за прах! Dreame Bot Z10 разполага със станция за изпразване на боклука с обем от 4 литра, която издържа до 65 дни! Имате голяма къща? Много добре! Роботът може да запомни разположението на стаите, дори на 3 етажа. Интелигентно избягва препятствия, благодарение на вградените сензори. Можете също да планирате кога Z10 Pro да започне почистването с функция график. Устройството е съвместимо с Amazon и Alexa. Активирайте виртуална стена, ако роботът трябва да заобиколи избрани стаи или зони. Приложението ви позволява да задавате количеството на подаваната вода в зависимост от зоната, която почиствате с моп, а дълготрайната батерия осигурява почистване около 2,5 часа или 250м² площ. Xiaomi Dreame Z10 Pro може да ви помогне в борбата с праха и да се превърне в незаменим помощник! Проверете сами!

25 септември 2022
Ревю на робот за почистване на прозорци XIAOMI HUTT W66

XIAOMI MIJIA HUTT W66 е един от най-интелигентните почистващи уреди на пазара, които може да притежавате. Това е робот от ново поколение създаден с една единствена цел, да ви освободи от тежката работа по почистване на големи вертикални повърхности.

3 октомври 2020
Ревю на Xiaomi Viomi SE

Viomi SE е достъпна прахосмукачка робот от екосистемата на Xiaomi. Разполагаща с 2200 РА всмукателна мощност, лазерна навигация и 3200 mAh батерия произведена от Samsung. Която позволява на робота да почиства жилища до 200м².

15 май 2022
Ревю на Xiaomi Roidmi S1 Special

Прахосмукачките с кабел остават в миналото

20 февруари 2022
Ревю на Beseus A3

Най-мощната портативна прахосмукачка

17 април 2022
По-бързият и лесен начин за покупка на робот с допълнителна отстъпка от 20% със Settle

Плати през Settle и вземи бонус отстъпка от 20% без скрити такси и тромави процедури – това вече е възможно!

20 ноември 2021
Представяме ви Xiaomi Dreame Bot L10 Pro

Предметите по пода вече не са проблем

13 юни 2021
Историята на Roborock

Запознайте се с историята на една от водещите марки за прахосмукачки роботи.

2 май 2021
Какво не трябва да почистваме с нашата прахосмукачка

Почистването на дома е една от най-важните задачи в нашето ежедневие. Можем да използваме различни уреди и методи за почистването на нашият дом, но едно е сигурно, че необходимостта от прахосмукачка винаги остава.

11 април 2021
Как правилно да поддържаме нашата прахосмукачка робот

За да може нашата прахосмукачка робот да ни помага в домакинстака работа дълго и безпроблемно. Ние също трябва да полагаме грижи за нея.

19 декември 2020
Мисията на Robomax.bg

19 ноември 2020
Xiaomi Mijia 1T

Xiaomi Mijia 1T : Мощност до 3000 Pa и ToF камера с 3D моделиране на околната среда

31 октомври 2020
ТОП 10 причини, защо да си закупим прахосмукачка робот

Ако някога сте се чудили, защо трябва да си закупите прахосмукачка робот. Тук може да прочетете десетте най-големи предимства на тези автономни почистващи машини.

10 октомври 2020