Всички Категории
Каталог

Прахосмукачка робот Xiaomi Dreame D9

  • Марка: Xiaomi
  • Кат. номер: RLS5-WH0

Прахосмукачка робот Xiaomi Dreame D9

  • Марка: Xiaomi
  • Кат. номер: RLS5-WH0
Цена
599,00 лв.

Продукта е спрян от продажба

ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ

 

Xiaomi Dreame D9 притежаваща всички функции, от които се нуждаете, за да поддържате дома си чист. Ще победите мръсотията без проблем, получавайки всичко, което искате. Xiaomi Dreame D9 е оборудван с японски безчетков NIDEC мотор, интелигентно планиране на дома, мобилно приложение Mi Home, избягване на препятствия, удивителна 3000Pa всмукателна мощност, резервоар за прах от 570 мл., резервоар за вода от 270 мл., ниско ниво на шум и още много други иновативни функции и предимства.

Подробно описание
Характеристики
Подробно описание +

Dreame D9 - почистващ робот от ново поколение

Dreame D9 е усъвършенстван робот за почистване, който съчетава в себе си всички съвременни технологии. Със силна всмукателна мощност до 3000 Pa, възможност за сухо и мокро почистване едновременно и интелигентно сканиране на стаята с модерен LDS лазер, той гарантира прецизно и ефективно почистване на всеки дом. Благодарение на 13 сензора, роботът лесно се адаптира към вашия дом и гарантира безупречно почистване. Dreame D9 също ще ви изненада с дългото си време на работа от 150 минути.

 

 

Прецизно сканиране на стаята

Благодарение на използването на революционна навигационна технология, роботът незабавно и прецизно сканира стаи, създава карти, открива препятствия и оптимално планира маршрути за почистване. Това става възможно благодарение на усъвършенствания 3.0 LDS лазер и SLAM алгоритъм за повишена точност. Dreame D9 може да запомни до 3 етажни карти. Той също така лесно преодолява препятствия с височина до 20 мм, като прагове или килими. Почти нищо не може да го спре!

 

 

Съхранява карти, които можете да редактирате

Използвайте функцията за редактиране на карти, за да оптимизирате работата на робота и да го адаптирате към вашите изисквания. Можете точно да разделяте и наименувате стаи, както и да планирате графици за почистване. Освен това имате възможност, наред с други неща, да определите конкретни зони за почистване. Създайте забранени зони, които не трябва да се измиват, и поставите виртуални стени, например да блокирате достъпа на Dreame D9 до стаята на вашето дете.

 

 

Надежден в борбата с мръсотията

Роботът Dreame D9 предлага до 4 режима на засмукване, така че можете лесно да регулирате всмукателната мощност в зависимост от степента на замърсяване на пода. Японски безчетков мотор "Nidec", гарантира несравнима производителност и тиха работа, а подобреният HEPA филтър перфектно се справя с до 99,7% финни прахови частици, което ви позволява ефективно да се грижите за чистотата на целия дом. Свръхтънката четка, която е лесна за почистване, бързо и точно премества отпадъците в контейнер, който побира цели 570 мл. Нещо повече, D9 автоматично разпознава килими и увеличава всмукателната мощност, докато ги почиства, за да премахне трохите или космите още по-ефективно.

 

 

Почистете с МОП подовете в дома си

Dreame D9 също така може да почисти с влажен МОП подовете ви. Със своя резервоар за вода от 270 мл, той може да почисти площ до 200 м2. Dreame D9 е подходящ както за по-малки жилища, така и за по-големи. Почистването с този уникален робот елиминира до 99,9% от бактериите, осигурявайки на вас и вашите близки здравословна среда за живот. Освен това, трите налични нива на воден поток ви позволяват да регулирате интензивността на влажното почистване според това колко мръсни са подовете ви.

 

 

Мощна батерия

Dreame D9 е оборудван с 5200 mAh батерия и интелигентна BMS система за управление. Благодарение на това роботът се отличава с впечатляващо дълго работно време, което е достатъчно за цялостно почистване на жилище до 250 м2. Нещо повече, ако батерията е на път да се изтощи, D9 ще запомни къде е спрял почистването и след презареждане ще продължи от този момент.

 

 

Страхотен за вашия дом

С 13 интелигентни сензора роботът може да се движи свободно и уверено в почти всеки дом. Dreame D9 избягва стълби и падания, не се сблъсква с мебели, свежда до минимум риска от засядане и почиства ъглите и ръбовете по-ефективно. Няма нужда да се притеснявате - този умен уред ще се ориентира във вашия дом и ще го почисти старателно.

 

 

Открийте предимствата на дистанционното управление

Знаете ли, че можете да управлявате робота и от разстояние? Специално приложение ви позволява удобно да регулирате всмукателната мощност и нивото на водния поток, да планирате графици за почистване, да редактирате карти и да проверявате състоянието на батерията, наред с други неща. Dreame D9 е съвместим и с Amazon Alexa - свържете го с вашия асистент, за да се насладите на удобен гласов контрол.

 

 

Характеристики +
Тип почистване
Мокро, Сухо
Всмукателна мощност
3000Pa
Навигация
LDS 3.0 (систематичен)
Батерия
Li-ion 5200 mAh
Площ на почистване
250м²
Време за работа
150 мин
Управление
Бутони, Мобилно приложение Mi Home (Android, iOS), Google Voice Assistant, Amazon Alexa
Ниво на шум
65 dB
Контейнер за прах
570 ml
Резервоар за вода
270 ml
Филтър
HEPA - миещ се
Функции
Засичане на килим, Контрол на мощността, Контрол на нивото на водата, Виртуална стена, Забранени зони, Зоново почистване, Автоматично зареждане, График, Сензори против падане, Избор на стая, Прекосяване на препятствия до 2 см, Запаметяване на 3 карти
Аксесоари в комплекта
Зарядна станция, МОП кърпа, Странична четка, Централна четка, HEPA филтър
Размер
350 x 350 x 96,8 mm
Цвят
Бял
Гаранция
24 Месеца

Оборудване за домашни любимци

Виж всички

Роботи за прозорци

Виж всички

Продукти от същата категория