Xiaomi Dreame D9

  • Марка: Xiaomi
  • Кат. номер: RLS5-WH0
Цена: 599,00 лв. 579,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Срок за доставка: 1-2 дни

 

Xiaomi Dreame D9 притежаваща всички функции от които се нуждаете, за да поддържате дома си чист. Ще победите мръсотията без проблем, получавайки всичко, което искате.
Японски безчетков NIDEC мотор; Интелигентно планиране на дома; App Mi Home; Избягване на препятствия; Удивителна 3000Pa всмукателна мощност; Резервоар за прах от 570 мл; Резервоар за вода от 270 мл; Ниско ниво на шум и още много в новия модел на Xiaomi Dreame D9.

Характеристики
Подробно описание
Характеристики
Тип почистване
Сухо, Мокро
Навигация
LDS 3.0 (систематичен)
Всмукателна мощност
3000Pa
Батерия
Li-ion 5200 mAh
Площ на почистване
250м²
Време за работа
150 мин
Време за зареждане
3 часа
Управление
Google Voice Assistant, Amazon Alexa, Мобилно приложение Mi Home (Android, iOS), Бутони
Ниво на шум
65 dB
Контейнер за прах
570 ml
Резервоар за вода
270 ml
Филтър
HEPA - миещ се
Функции
Засичане на килим, Контрол на мощността, Контрол на нивото на водата, Виртуална стена, Забранени зони, Сензори против падане, График, Избор на стая, Автоматично зареждане, Зоново почистване, Прекосяване на препятствия до 2 см, Запаметяване на 3 карти
Аксесоари в комплекта
Странична четка, Централна четка, HEPA филтър, Зарядна станция, МОП кърпа
Размер
350 мм 350 мм 96.8 мм
Цвят
Бял
Гаранция
24 Месеца
Подробно описание

Dreame D9 - почистващ робот от ново поколение

 

Dreame D9 е усъвършенстван робот за почистване, който съчетава в себе си всички съвременни технологии. Със силна всмукателна мощност до 3000 Pa, възможност за сухо и мокро почистване едновременно и интелигентно сканиране на стаята с модерен LDS лазер, той гарантира прецизно и ефективно почистване на всеки дом. Благодарение на 13 сензора, робота лесно се адаптира към вашия дом и гарантира безупречно почистване. Dreame D9 също ще ви изненада с дългото си време на работа от 150 минути.

 

 

 

Прецизно сканиране на стаята

 

Благодарение на използването на революционна навигационна технология, роботът незабавно и прецизно сканира стаи, създава карти, открива препятствия и оптимално планира маршрути за почистване. Това става възможно благодарение на усъвършенствания 3.0 LDS лазер и SLAM алгоритъм за повишена точност. Dreame D9 може да запомни до 3 етажни карти. Той също така лесно преодолява препятствия с височина до 20 мм, като прагове или килими. Почти нищо не може да го спре!

 

 

Съхранява карти, които можете да редактирате

 

Използвайте функцията за редактиране на карти, за да оптимизирате работата на робота и да го адаптирате към вашите изисквания. Можете точно да разделяте и наименувате стаи, както и да планирате графици за почистване. Освен това имате възможност, наред с други неща, да определите конкретни зони за почистване. Създайте забранени зони, които не трябва да се измиват, и поставите виртуални стени, например да блокирате достъпа на Dreame D9 до стаята на вашето дете.

 

Надежден в борбата с мръсотията

 

Роботът предлага до 4 режима на засмукване, така че можете лесно да регулирате всмукателната мощност в зависимост от степента на замърсяване на пода. Японски безчетков мотор "Nidec", гарантира несравнима производителност и тиха работа, а подобреният HEPA филтър перфектно се справя с до 99,7% финни прахови частици, което ви позволява ефективно да се грижите за чистотата на целия дом. Свръхтънката четка, която е лесна за почистване, бързо и точно премества отпадъците в контейнер, който побира цели 570 мл. Нещо повече, D9 автоматично разпознава килими и увеличава всмукателната мощност, докато ги почиства, за да премахне трохите или космите още по-ефективно.

 

 

Почистете с МОП подовете в дома си

 

Dreame D9 също така може да почисти с влажен МОП подовете ви. Със своя резервоар за вода от 270 мл, той може да почисти площ до 200 м2. D9 е подходящ както за по-малки жилища, така и за по-големи. Почистването с този уникален робот елиминира до 99,9% от бактериите, осигурявайки на вас и вашите близки здравословна среда за живот. Освен това трите налични нива на воден поток ви позволяват да регулирате интензивността на влажното почистване според това колко мръсни са подовете ви.

 

 

Мощна батерия

 

Dreame D9 е оборудван с 5200 mAh батерия и интелигентна BMS система за управление. Благодарение на това роботът се отличава с впечатляващо дълго работно време, което е достатъчно за цялостно почистване на жилище до 250 м2. Нещо повече, ако батерията е на път да се изтощи, D9 ще запомни къде е спрял почистването и след презареждане ще продължи от този момент.

 

 

Страхотен за вашия дом

 

С 13 интелигентни сензора роботът може да се движи свободно и уверено в почти всеки дом. D9 избягва стълби и падания, не се сблъсква с мебели, свежда до минимум риска от засядане и почиства ъглите и ръбовете по-ефективно. Няма нужда да се притеснявате - този умен уред ще се ориентира във вашия дом и ще го почисти старателно.

 

Открийте предимствата на дистанционното управление

 

Знаете ли, че можете да управлявате робота и от разстояние? Специално приложение ви позволява удобно да регулирате всмукателната мощност и нивото на водния поток, да планирате графици за почистване, да редактирате карти и да проверявате състоянието на батерията, наред с други неща. Dreame D9 е съвместим и с Amazon Alexa - свържете го с вашия асистент, за да се насладите на удобен гласов контрол.

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане