Всички Категории
Каталог

Прахосмукачка робот Xiaomi Dreame F9

 • Марка: Xiaomi
 • Кат. номер: RVS50-WH0

Прахосмукачка робот Xiaomi Dreame F9

 • Марка: Xiaomi
 • Кат. номер: RVS50-WH0
Цена
439,00 лв.

Продукта е спрян от продажба

ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ

 

Новият робот на Xiaomi - бюджетен, с голяма батерия, супер мощен и най-важното - систематичен.

Xiaomi Dreame F9 е роботизирана прахосмукачка, разработена през средата на 2020-та година. Тя се индивидуализира с наличието на V-SLAM система за планиране на маршрута, 2500Ра всмукателна мощност, голяма батерия и височина от само 8 см.

Подробно описание
Характеристики
Подробно описание +

Dreame F9 - наистина иновативна прахосмукачка робот

Интелигентният робот за почистване Dreame F9 ще поддържа вашия дом чист и подреден без никакви усилия. Високата смукателна мощност от 2500Pa и дългият живот на батерията не са единствените предимства на Dreame F9. Неговият тънък и красив дизайн ще се впише идеално към интериора на вашия дом.

 

 

Оптична навигация 2.0

Прахосмукачката робот има 360° скенер, който създава карта на жилището в реално време. Той може да сканира до 30 000 точки в секунда. Можете да планирате какво пространство ще бъде почистено с Dreame F9.

 

Перфектно почиства повърхностите

Оборудван с надежден японски безчетков мотор от NIDEC, който може перфектно да се справи дори и с най-големите замърсявания. Благодарение на гъвкавата въртяща се централна четка, можем лесно да се отървем от нежелания прах в жилището. Страничната четка се върти с 190 об/мин и почиства праха по ъглите. Контейнерът за прах има два слоя и система за филтриране и капацитетът му е до 600 ml. Иновативният моп от микрофибър улавя и убива до 99,9% от бактериите.

 

 

Интелигентно зареждане

При ниско ниво на батерията прахосмукачката ще намери своя път до зарядното устройство и ще се свърже с него дори да не сте в своя дом. Роботът прахосмукачка ще продължи почистването от мястото, където е прекъснал, след като презареди батерията си до 80%.

 

 

Препятствията не са проблем

Dreame F9 има 8 сензора, които му помагат да избегне всякакви препятствия и предотвратяват падане на устройството от височини, например по стълби. Няма нужда да се притеснявате, че ще повредите прахосмукачката. Когато дете играе на пода, просто създайте виртуална стена чрез мобилното приложение.

 

 

Точни изчисления

Устройството използва интелигентно, динамично картографиране с изчисляване на маршрута до 50 пъти в секунда, за да намери оптималния маршрут и да почисти цялото жилище още по-бързо.

 

 

5 разширени функции

Запознайте се с най-доброто оформление и планиране на маршрута си. Прахосмукачката има 5 функции, които ще направят почистването на жилището според вашия план:
 • Запаметяване на карта и разделяне на стаи
 • Почистване на избрани зони
 • Възможност за създаване на виртуална бариера
 • Почистване на други места
 • Преименуване на избрана стая

 

Контейнер за вода

Прахосмукачката има резервоар за вода с голям капацитет от 200 мл. Трябва само да напълните контейнера веднъж, за да почистите лесно цялото жилище - това е 90 минути мокро почистване. Прахосмукачката има контрол на разпръскването, а мопът с ширина 317 мм може да почисти всяка стая от жилището ви.

 

 

3 режима на воден поток

Избираеми 3 режима на воден поток в зависимост от ситуацията:
 • Слаб режим: след измиване на подовете повърхността изсъхва незабавно (идеален режим за висока влажност навън)
 • Среден режим: за ежедневно почистване на повърхността.
 • Висок режим: за много замърсени повърхности.

 

 

Контрол с мобилно приложение

Мобилното приложение на Xiaomi "Mi Home" ви позволява да управлявате устройството от всяко място. Докато сте на работа или далеч от дома, можете да пуснете прахосмукачка робот и да почистите цялото жилище. Също така, с приложението можете лесно да планирате всеки цикъл на почистване - от задаване на време, до избор на конкретна стая или поставяне на виртуална стена. Приложението позволява цялостно обслужване на прахосмукачката.

 

 

Характеристики +
Тип почистване
Мокро, Сухо
Всмукателна мощност
2500Pa
Навигация
V-SLAM (систематичен)
Батерия
Li-ion 5200 mAh
Площ на почистване
150м²
Време за работа
150 мин
Управление
Бутони, Мобилно приложение Mi Home (Android, iOS), Google Voice Assistant, Amazon Alexa
Ниво на шум
70dB
Контейнер за прах
600 ml
Резервоар за вода
200 ml
Филтър
HEPA - миещ се
Функции
Засичане на килим, Контрол на мощността, Контрол на нивото на водата, Виртуална стена, Забранени зони, Зоново почистване, Автоматично зареждане, График, Сензори против падане, Избор на стая, Прекосяване на препятствия до 2 см
Аксесоари в комплекта
Зарядна станция, МОП кърпа, Странична четка, Централна четка, HEPA филтър
Размер
350 x 350 x 80 mm
Цвят
Бял
Гаранция
24 Месеца

Оборудване за домашни любимци

Виж всички

Роботи за прозорци

Виж всички

Продукти от същата категория