Всички Категории
Каталог

Вертикална п-ка Xiaomi Dreame H11 Max

  • Марка: Xiaomi
  • Кат. номер: VWV8

Вертикална п-ка Xiaomi Dreame H11 Max

  • Марка: Xiaomi
  • Кат. номер: VWV8
Цена
799,00 лв.

Избраният продукт не е наличен в момента.

ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ

 
Xiaomi Dreame H11 Max е вертикална безжична прахосмукачка, която ще ви очарова с високата си производителност, красивия си външен вид и богатия си набор от функции. Оборудвана с два електро мотора и система за циркулация на водата, прахосмукачката за мокро и сухо почистване Dreame H11 Max предлага нов интелигентен метод за почистване, който интегрира засмукване, почистване и измиване. Снабдена с батерия от 4000 mAh и интелигентна система за пестене на енергия, тя може да се използва за почистване до 36 минути. Иновативна система за самопочистване на ролката на четката, увеличава ефекта на почистването многократно. С 8-кратната сензорна технология и цветен дисплей, H11 Max създава напълно ново, интелигентно изживяване при почистване.
 
Подробно описание
Характеристики
Подробно описание +

С Dreame H11 Max можете лесно да почистите всяка бъркотия

Прахосмучене и мокро почистване едновременно вече са възможни и улесняват работата ви, като системата за мокро почистване се върти с до 560 пъти в минута. Това е особено полезна функция за бани, кухни и балкони. Резервоарът с капацитет от цели 900 ml ще ви позволи да измиете до 160 m², а издръжливата батерия осигурява до 30 минути работа с едно зареждане. В комплекта ще намерите препарат, с който подът ви ще бъде още по-чист. Съвременният LED дисплей ви дава достъп до най-важната информация. Вижте с какво още може да ви изненада!

 

 

Почиствайте ефективно и пестете енергия

Dreame H11 Max може лесно да се справи с всякакъв вид замърсявания. Разлятите зърнени храни, разлятото кафе, сосът и повечето мокри петна не са предизвикателство за тази прахосмукачка. В автоматичен режим сензорите откриват нивото на замърсяване и съответно регулират мощността на засмукване. Това е не само ефективно за поддържане на жилището ви чисто, но и спестява вашата енергия.

 

 

Непрекъснато самопочистване

Само чиста четка почиства ефективно и Dreame знае това много добре. Скреперът в прахосмукачката почиства четката с редица зъби, така че уредът остава напълно чист, докато работите, а почистването на мръсотията става ефективно. Освен това, специален бутон на основата ще накара вертикална безжична прахосмукачка H11 да се почисти след работа.

 

 

Почистете до 200 m²

Можете да забравите за постоянното пълнене на вода - вертикалната безжична прахосмукачка Dreame H11 Max разполага с резервоар от 900 ml, който е достатъчен за до 200 m² почистване.

 

 

Работи до 36 минути

Със своята батерия 6*4000 mAh Dreame H11 Max също е идеален и за големи площи. С това устройство можете да почиствате до 36 минути.

 

 

Получавайте информацията, от която се нуждаете, когато пожелаете

Използвайте визуализацията на LED екрана и ще получите информация за заряда на батерията, чистотата и работното състояние. Гласовите съобщения са друга функция, която ще рационализира работата ви.

 

 

Чисто удоволствие

Мощността на засмукване от 10000 Pa с вакуумиране гарантира, че ще останете напълно доволни по време на прахосмучене.

 

 

Лесен за съхранение и зареждане

Вертикалната безжична прахосмукачка Dreame H11 може да се съхранява в изправено положение без опора и лесно се сваля от основата. Просто поставете прахосмукачката на мястото и зареждането на устройството ще започне автоматично. Освен това в основата има специално пространство, предназначено за съхранение на други части на H11.

 

 

Характеристики +
Тип почистване
Мокро
Мощност на мотора
200W
Батерия
4000 mAh
Време за работа
36 минути
Време за зареждане
3.5 часа
Управление
HD Full Color Touch-Screen, Гласови команди
Ниво на шум
60 dB
Резервоар за вода
Чиста вода: 900 ml , Мръсна вода: 500 ml
Филтър
6-слойна филтрираща система, HEPA - самопочистващ се
Функции
Цветен HD Full Color Touch-Screen дисплей, Мокро почистване, Три paзлични нacтpoйĸи нa мoщнocттa - автоматична, нормална и мaĸcимaлнa, Самопочистване
Аксесоари в комплекта
Поставка за аксесоари, Резервен филтър, Препарат за почистване на повърхности, Четка за почистване, Резервоар за вода, Резервна ролкова четка, Станция за зареждане
Размер на продукта
29.0 x 110.5 x 21.6 cm
Тегло
4.6 Kg
Цвят
Черен
Гаранция
24 Месеца

Оборудване за домашни любимци

Виж всички

Роботи за прозорци

Виж всички

Продукти от същата категория