Всички Категории
PRODUCTS

Вертикална п-ка Xiaomi Dreame P10

  • Марка: Xiaomi
  • Кат. номер: VPD1

Вертикална п-ка Xiaomi Dreame P10

  • Марка: Xiaomi
  • Кат. номер: VPD1
Цена
390,00 лв.

Продукта е спрян от продажба

ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ

 

Почистването изобщо не трябва да е уморително. Вертикалната безкабелна прахосмукачка Xiaomi Dreame P10 е изключително лека и удобна за използване – с нейна помощ можете лесно да почистите всеки ъгъл в своя дом. С 100AW мощност на засмукване, Dreame P10 може да се справи дори с най-упоритите замърсявания, а включената четка 2 в 1 ви позволява да премахвате праха дори от труднодостъпните места. Времето за работа на P10 е 50 минути с едно зареждане, а благодарение на вградения LED дисплей, ще сте винаги информирани, за състоянието на батерията и режима на почистване.

Подробно описание
Характеристики
Подробно описание +

Вертикална безкабелна прахосмукачка Dreame P10

Уверете се, че почистването не е уморителна дейност. Вертикалната безжична прахосмукачка Xiaomi Dreame P10 е изключително лека и удобна за използване – с нейна помощ можете лесно да почистите всеки ъгъл в своя дом. С 100AW мощност на засмукване, Dreame P10 може да се справи дори с най-упоритите замърсявания, а включената четка 2 в 1 ви позволява да премахвате праха дори от труднодостъпните места. Времето за работа на P10 е 50 минути с едно зареждане, а благодарение на вградения LED дисплей, ще сте винаги информирани, за състоянието на батерията и режима на почистване.

 

 

Удивителна производителност

Какво кара P10 да се справя толкова добре с мръсотията? Безчетковият мотор на Dreame работи при до 100 000 оборота в минута и осигурява изключително високо всмукателно налягане до 20 000 Pa. Това му позволява да събира без проблем прах, косми, трохи и други отпадъци за нула време. Нещо повече, усъвършенстваната система за филтриране може да улови до 99,89% от микрочастиците, което ви позволява да създадете чиста, благоприятна за здравето среда във вашия дом.

 

 

Надеждна четка за под

Вземете прахосмукачка, която ще почисти старателно различни видове подове, без да ги повреди. Меката ролкова четка на Dreame P10 е идеална за различни повърхности, от ламинат и плочки до килими и мокети. Ефективно премахва отпадъци като прах, малки трохи, косми и козина. Освен това е проектирана така, че да не надраска подовете ви - вече можете да прахосмучете дома си, без да се притеснявате от случайни повреди.

 

 

Включена допълнителна четка в комплекта

Поддържайте всеки ъгъл чист - никаква мръсотия няма да се скрие от вас с Dreame P10! В комплекта е включена многофункционална четка за вдлъбнатини 2 в 1, която лесно премахва замърсяванията от труднодостъпни места. Например, използвайте я за да прахосмучете вдлъбнатините в дивани и фотьойли, ръбовете на стаите, пространствата между мебелите и неравните повърхности като клавиатури. Сега няма нищо, което да попречи на целия ви дом да блести чист!

 

 

Дълго време на работа

Насладете се на свободата, която безжичният дизайн предоставя и не се притеснявайте, че ще трябва да зареждате вашата прахосмукачка твърде често. Dreame P10 е оборудвана с издръжлива батерия, която се състои от 7 елемента с капацитет 2000mAh и осигурява до 50 минути време на работа. Следователно продуктът ще бъде идеален както за по-малки, така и за по-големи жилища. Искате още? Усъвършенстваната система SmartCooling осигурява ефективно разсейване на топлината, като по този начин повишава ефективността на батерията и мотора.

 

 

Ясен, цветен LED дисплей

Може ли работата с прахосмукачка да бъде още по-забавна? Dreame доказва, че може! P10 има вграден цветен LED дисплей, който ви дава удобен достъп до най-важните функции и информация за нейната работа. Например, можете да проверите или промените текущия режим на засмукване. Можете също да видите колко е заредена батерията. Прахосмукачката предлага и специално електронно заключване, което ще ви помогне да избегнете умора и напрежение на пръстите по време на почистване.

 

 

Лека, преносима, удобна за използване

Сега можете да почистите цялостно целия си дом без много усилия. Dreame P10 тежи само 1,63 кг, което в комбинация с безжичния и дизайн означава, че можете лесно да я премествате между стаи, да я носите в гаража или да я повдигате, за да почистите завесите си. Специално проектираната дръжка улеснява маневрирането. Тя може да се използва и като малка ръчна прахосмукачка. С нейна помощ можете лесно и удобно да почистите мебели или кола.

 

 

Ограничете контакта с мръсотия

За да ви позволи да ограничите контакта си с мръсотия и да избегнете замърсяването на ръцете си след всяко почистване, P10 разполага с голям контейнер за прах, който е детска игра за изпразване. Просто натиснете бутона! Нещо повече, можете лесно да измиете контейнера, четката и филтъра под течаща вода. Това не само удължава живота им и ви позволява да избегнете честата подмяна, но също така намалява риска от развитие на бактерии.

 

 

Характеристики +
Тип почистване
Сухо
Мощност на мотора
350W/ 100 000RPM
Всмукателна мощност
20 000Pa
Батерия
2000 mAh
Време за работа
50 минути
Време за зареждане
2.5 часа
Управление
Бутони, HD Full Color Screen
Ниво на шум
70 dB
Контейнер за прах
500 ml
Филтър
HEPA - миещ се, 5-слойна филтрираща система
Функции
Три paзлични нacтpoйĸи нa мoщнocттa - ниcĸa, cpeднa и мaĸcимaлнa, Цветен HD Full Color Touch-Screen дисплей
Аксесоари в комплекта
Удължена свързваща тръба, Четка 2 в 1, Зарядно устройство, Стойка за стена, Мека ролкова четка
Размер на продукта
115 см х 26 см х 22.5 см
Тегло
1.63 Kg
Цвят
Бял
Гаранция
24 Месеца

Косачки роботи

Виж всички

Роботи за прозорци

Виж всички

Продукти от същата категория