Xiaomi Dreame T20 Pro

  • Марка: Xiaomi
Цена: 659,00 лв.

ОЧАКВАЙТЕ ПРЕЗ ФЕВРУАРИ

 

Акумулаторната прахосмукачка Dreame T20 Pro ще изведе почистването ви на съвсем ново ниво. Моторът със 125 000 RPM осигурява несравнима производителност, а мощната батерия осигурява до 70 минути живот с едно зареждане. Това не е всичко! T20 Pro има допълнителна батерия, която можете да смените по всяко време. Това ви дава до 140 минути време за работа, за да можете да почистите по-голямо жилище. Освен това прахосмукачката интелигентно сканира повърхността, която трябва да се почисти и след това настройва силата на засмукване според нея. Dreame T20 Pro тежи само 1,67 кг. и има резервоар за вода от 250ml с МОП и 2 режима за дозиране на водата. Вече можете да прахосмучете и измиете пода едновременно!

Характеристики
Подробно описание
Характеристики
Тип почистване
Сухо, Мокро
Мощност на мотора
450W/ 125 000RPM
Всмукателна мощност
150AW
Батерия
3000 mAh
Време за работа
140 минути (70 минути на батерия)
Време за зареждане
4 часа
Управление
Мобилно приложение Mi Home (Android, iOS), HD Full Color Touch-Screen
Ниво на шум
73 dB
Контейнер за прах
600 ml
Резервоар за вода
250 ml
Филтър
5-слойна филтрираща система, HEPA - миещ се
Функции
Цветен HD Full Color Touch-Screen дисплей, Четири paзлични нacтpoйĸи нa мoщнocттa - автоматична, ниcĸa, cpeднa и мaĸcимaлнa, Мокро почистване
Аксесоари в комплекта
Мека ролкова четка, Удължитeлен маркуч, Четка 2 в 1, Плоска дюза, Зарядно устройство, Стойка за стена, Адаптер за батерии, Интелигентна V-образнаосновна четка, Накрайник за отстраняване на акари, 2 батерии, Резервоар за вода + МОП, Метален удължител
Размер на продукта
128.6 см х 21.4 см x 25.6 см
Тегло
1.67 Kg
Цвят
Сив-син
Гаранция
24 Месеца
Подробно описание

Акумулаторна вертикална прахосмукачка Dreame T20 Pro - ново ниво на почистване

Акумулаторната прахосмукачка Dreame T20 Pro ще изведе почистването ви на съвсем ново ниво. Моторът със 125 000 RPM осигурява несравнима производителност, а мощната батерия осигурява до 70 минути живот с едно зареждане. Това не е всичко! T20 Pro има допълнителна батерия, която можете да смените. Това ви дава до 140 минути време за работа, за да можете да почистите по-голяма къща. Освен това прахосмукачката интелигентно сканира повърхността, която трябва да се почисти и след това настройва силата на засмукване според нея. Комплектът включва и няколко сменяеми четки, така че можете да почистите перфектно жилището си.

 

 

Мотор от ново поколение

За ефективната работа на прахосмукачката отговаря моторът Dreame SPACE 4.0, който е почти толкова усъвършенстван, колкото тези, използвани в авиацията. Невероятната му скорост му позволява да достигне смукателна мощност до 25 000 Pa. Благодарение на това T20 Pro ефективно и бързо се отървава от всякакви замърсявания - дори и най-упоритите отпадъци не са предизвикателство за него. В допълнение, по-късият аеродинамичен път, интелигентната технология за охлаждане на батерията и HEPA филтърът, поставен точно зад двигателя, осигуряват още по-стабилна и ефективна работа.

 

 

Чист дом без алергени

5-степенната система за филтриране не само осигурява ефективно почистване, но и предотвратява от вторично замърсяване. Тя позволява на T20 Pro да се справя дори с микроскопични частици. Елиминира до 99,9% от праховите акари, което я прави идеална за хора с алергии. Усъвършенстваната 12-циклонна система за почистване е отговорна за удължения живот на филтъра. Dreame T20 Pro осигурява 99,97% филтрация и ефективно премахва алергени, прах и цветен прашец, което ви позволява да създадете по-здравословен дом. Искате ли още? Можете да миете както филтрите, така и контейнера за прах и ролката с четка за още по голяма хигиена и безопасност.

 

 

Перфектната четка за под

Интелигентната основна четка на прахосмукачката е идеална за почистване на различни видове подове. Тя бързо разпознава типа на почистваната повърхност и съответно регулира всмукателната мощност, за да я почисти възможно най-добре. По-широкия диаметър на четката, V-образната конструкция и меки подложки от двете и страни минимизират риска от захващане на косми в нея. Благодарение на това, прахосмукачката е ефективна и лесна за почистване.

 

 

Допълнителни четки за специални задачи

В пакета на Dreame T20 Pro ще намерите не само основната четка за под. Четката за премахване на акари ви позволява да премахнете алергените от вашия матрак. Четката за пукнатини е идеална за почистване на тесни пространства, като вдлъбнатините в дивани и фотьойли. Четката 2 в 1 е идеална за труднодостъпни, неравни повърхности и ще почисти, например клавиатурата на вашия лаптоп. Меката четка на Dreame е предназначена да почистите вашите дървени подовете, полирайки ги до блясък. Резервоарът за вода от 250 ml + МОП и 2 режима за дозиране на водата, ще премахнат цялата мръсотия във вашия дом. Използвайки различни дюзи на T20 Pro, ще почистите старателно всеки ъгъл във вашия дом.

 

 

Още по-дълго време на работа

Благодарение на батерията с голям капацитет Dreame T20 Pro ви изненадва с дългото си време на работа. В стандартен режим устройството може да почиства до 70 минути, в режим на дълбоко почистване около 30 минути, а в режим на пълна мощност до 8 минути. Зареждането на прахосмукачката отнема само около 4 часа. Имате ли голям дом? Или може би просто искате удължено време за работа на T20 Pro? Няма проблем. Включена е допълнителна батерия, за да можете да прахосмучете толкова дълго, колкото ви е необходимо.

 

 

Лесна за използване

Работата с Dreame T20 Pro е невероятно лесна - просто натиснете старт бутона. Възможността за електронно заключване позволява на прахосмукачката да работи непрекъснато, без да е необходимо да държите натиснат бутона. Това прави почистването изключително удобно. В допълнение, HD цветният LCD екран прави почистването още по-интерактивно и ви дава бърз достъп до най-важната информация. Показва текущия режим на почистване, оставащото време или ви напомня за смяна на филтъра.

 

 

С внимание към всеки детайл

Dreame T20 Pro е изключително удобна за използване. 8-степенното намаляване на шума минимизира досадния шум, за да можете да се насладите на тишина и спокойствие, докато почиствате с нея. Ергономичния и дизайн я прави удобна за използване и можете лесно да я насочите където пожелаете и дори да я повдигнете, за да почистите тавана или по-високите рафтове. Монтирането и подмяната на четките не е никакво предизвикателство, а изпразването на контейнера за прах изисква само натискане на един бутон - дори не е нужно да докосвате мръсотията. Възможността да съхранение на прахосмукачката изправена и да я зареждате едновременно с това, ще ви спести както време, така и място във вашия дом.