Всички Категории
PRODUCTS

Вертикална п-ка Xiaomi Dreame T30 Neo

  • Марка: Xiaomi
  • Кат. номер: VTE3

Вертикална п-ка Xiaomi Dreame T30 Neo

  • Марка: Xiaomi
  • Кат. номер: VTE3
Цена
719,00 лв.

Продукта е спрян от продажба

ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ

 

Xiaomi Dreame T30 Neo е вертикална безжична прахосмукачка, която прави почистването бързо и лесно. С висока всмукателна мощност, улавяте напълно дори най-малките микро частици. С LED дисплея имате достъп до информация като например ниво на прах или режим на работа, а сменяемата батерия гарантира дълго време на работа. Дюзата с LED осветление улеснява почистването на тъмни ъгли.

Подробно описание
Характеристики
Подробно описание +

Безжична вертикална прахосмукачка Dreame T30 Neo

Xiaomi Dreame T30 Neo е вертикална безжична прахосмукачка, която прави почистването бързо и лесно. С висока всмукателна мощност, улавяте напълно дори най-малките микро частици. С LED дисплея имате достъп до информация като например ниво на прах или режим на работа, а сменяемата батерия гарантира дълго време на работа. Дюзата с LED осветление улеснява почистването на тъмни ъгли.

 

 

SPACE 5.0 Интелигентен мотор

За още по-добри резултати от почистването прахосмукачката е оборудвана с най-новия двигател SPACE 5.0 Smart на Dreame, който се отличава с висока производителност. T30 Neo достига 150 000 оборота в минута и има смукателна мощност от 190 AW. Почиства в дълбочина и премахва остатъци като косми, прах и трохи, като поддържа постоянна мощност на засмукване от 27 000 Pa.

 

 

Постига най-добрите резултати при почистване

12-циклонната почистваща система филтрира 99,67% от частиците, без да губи мощност на засмукване. Въздушният поток не е блокиран, благодарение на подобрена технология. Батерията е защитена от прегряване, благодарение на технологията Smart Cool, за да осигури по-дълго и по-дълбоко почистване. А 8-степенната система за намаляване на шума прави работата по-тиха и по-малко досадна.

 

 

Интелигентно регулиране на мощността на засмукване

Устройството има автоматичен режим, така че открива дори най-малките прашинки и автоматично регулира всмукателната мощност за по-ефективно почистване и по-дълго време на работа. Ще бъдете уведомени от дисплея, когато режимът се промени, което ви позволява да обърнете внимание на зони, които се нуждаят от по-дълбоко почистване. Засмукването също така има много бързо време за реакция и открива замърсявания в рамките на 0,5 секунди. T30 Neo ще се погрижи за всякакъв вид повърхност, събира прах и други замърсявания върху твърди повърхности, без да уврежда подовете, и увеличава всмукателната си мощност върху килими, прониквайки във влакната на килима.

 

 

Ергономичен дизайн

Dreame направи T30 Neo възможно най-удобна за използване. Формата на прахосмукачката и ергономичния и дизайн, ви позволяват да почиствате удобно с прахосмукачка под мебели, а включените аксесоари увеличават обхвата на приложение. Освен това бутонът за електрическо заключване ви позволява да активирате функцията за непрекъснат режим, така че няма да напрягате пръстите си.

 

 

Включени аксесоари

С аксесоарите, включени в комплекта, почистването ще бъде още по-лесно. Гъвкавият удължителен инструмент улеснява почистването на труднодостъпни места, например рафтове. Меката четка ще ви помогне да почистите деликатни повърхности, например вентилационни отвори или клавиатура на компютъра. Накрайникът за цепнатини с LED светлина щенаправи много по-лесно почистването на тъмни ъгли, а дюзата 2 в 1 ще ви помогне да почистите тесни пукнатини.

 

 

Накрайник, предотвратяващ заплитането на косата

С Dreame почистването става много по-лесно. По-големият диаметър на накрайника и подобреният му връх ефективно предотвратява заплитането на къса и средно дълга коса. Междувременно V-образният дизайн събира по-дълги косми и ги премахва по-ефективно.

 

 

Изключително дълго време на работа

Акумулаторната прахосмукачка T30 Neo разполага със сменяема литиево-йонна батерия, която има четири пъти по-дълъг живот от обикновената батерия. Устройството е оборудвано с 3 режима на работа. В икономичен режим можете да използвате устройството за 90 минути почистване, например при по-голяма къща. Стандартният режим е 35 минути, което е достатъчно време за почистване на голям апартамент. 7,5-минутният турбо режим е идеален за почистване на вашия автомобил.

 

 

Премахва 99,9% от праховите акари

T30 Neo е гаранция за чисто пространство за вас и вашето семейство. Прахосмукачката ефективно премахва 99,9% от праховите акари. 5-степенната система за филтриране улавя 99,97% от праха и алергените до 0,3 микрона и не позволява повторното им навлизане във въздуха.

 

 

Почистване под контрол

Dreame T30 Neo има интелигентен HD дисплей, който можете да използвате, за да следите как работи вашата ръчна прахосмукачка. Екранът показва информация като данни за почистване, например текущия режим на работа или мощността на засмукване. Нещо повече, устройството ще измерва нивото на праха, за да можете да контролирате ефективността на почистването. Информацията за оставащото време ще ви позволи да планирате работата си по такъв начин, че да избегнете неочаквано изтощаване на батерията.

 

 

Обмислен и модерен дизайн

T30 Neo е много лесна за поддръжка. Филтрите и въртящите се четки са за многократна употреба, което ви спестява пари за закупуване на нови компоненти. Контейнерът за прах от 600 ml намалява честотата на изпразването му, а бутонът за освобождаване ще ви помогне да избегнете директен контакт с мръсотия. Също така не е нужно да се притеснявате за неправилно инсталиране на компонентите на устройството, например филтъра, тъй като вграденият дисплей ще ви уведоми, ако има грешка. Зарядната станция служи и като органайзер за аксесоари, така че всичко е под ръка. В допълнение към своята функционалност, T30 Neo се отличава с модерния си дизайн, а сивият цвят придава елегантен щрих.

 

 

Характеристики +
Тип почистване
Сухо
Мощност на мотора
550W/ 150 000RPM
Всмукателна мощност
27 000Pa
Батерия
2900 mAh
Време за работа
90 минути
Време за зареждане
4 часа
Управление
Бутони, HD Full Color Screen, Мобилно приложение (Android, iOS)
Ниво на шум
73 dB
Контейнер за прах
600 ml
Филтър
HEPA - миещ се, 5-слойна филтрираща система
Функции
Четири paзлични нacтpoйĸи нa мoщнocттa - автоматична, ниcĸa, cpeднa и мaĸcимaлнa, LED осветление, Цветен HD Full Color Screen дисплей
Аксесоари в комплекта
Четка 2 в 1, Meĸ вaляĸ, Гъвĸaв мapĸyч, Mини тypбo чeтĸa, Зарядно устройство, Стойка за стена, Удължител, LED дюза
Размер на продукта
128.6 см х 21.4 см x 25.6 см
Тегло
1.76 Kg
Цвят
Сив
Гаранция
24 Месеца

Косачки роботи

Виж всички

Роботи за прозорци

Виж всички

Продукти от същата категория