Xiaomi Hutt DDC55

  • Марка: Xiaomi
  • Кат. номер: DDC55
Цена: 399,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Срок за доставка: 4-5 дни

 

Незаменим помощник, когато става дума за миене на прозорци – това е Hutt DDC55. Вече няма нужда да използвате стълба и да излагате живота си на риск, а ще наблюдавате работния процес от дивана в хола си. В сравнение с другите модели на пазара, моделът има компактен дизайн 375х315х100 мм, което го прави идеален за всякакъв вид прозорци. Неговата двойна вакуумна система и подвижност го правят подходящ не само за външно и вътрешно почистване на прозорци, но и за плочките в банята и кухнята, големи огледала и други. С един бутон решавате дали да почисти зоната си веднъж или два пъти. За по-малко от четири минути покрива квадратен метър. Има вграден UPS, с който не просто виси, чакайки да го свалите, а продължава да работи още 20 мин, или докато приключи с цикъла си. Силата на засмукване варира между 2600 и 3400Pa, в зависимост от нивото на замърсяване. Има интелигентен сензор за рамки, ръбове и препятствия. Предпазното му въже е 8 м и издържа на 180 кг натоварване.

Характеристики
Подробно описание
Характеристики
Тип почистване
Сухо
Батерия
Li-Ion 650 mAh (Използва се от робота, само когато прекъсне електричеството)
Управление
Дистанционно
Ниво на шум
65 dB
Функции
Гласови съобщения, Автоматично регулира силата на засмукване, Мокро почистване
Аксесоари в комплекта
Захранващ кабел с дължина 7.5 m, Дистанционно, Пулверизатор за почистваща течност, Hutt DDC 55, 6 комплекта по два броя кърпи за почистване, Обезопасяващо въже 8 m.
Размери
375 мм x 315 мм x 100 мм
Цвят
Бял, Черен
Гаранция
24 Месеца
Подробно описание

HUTT робот за почистване на прозорци (DDC55)

С робота за почистване на прозорци Xiaomi HUTT DDC55 вече не е необходимо да се изкачвате по стълби и да се излагате на опасност, за да почистите прозорците на вашия дом. Устройството е изработено от ABS пластмаса, има компактни размери - 37,5 x 31,5 x 10 см и се предлага в класически бял и черен цвят. С този размер уредът е подходящ за почистване на прозорци и огледала във всички стаи на къщата/апартамента.

 

 

1м2 за 3 минути

Xiaomi HUTT DDC55 идва с дистанционно управление. Почистването на 1 m2 отнема около три минути. С функцията за аварийно спиране и вградената батерия, интелигентният уред за почистване на прозорци Hutt DDC55 може да работи още 20 минути, за да завърши процеса на почистване.

 

 

Автоматично регулиране на капацитета на засмукване и откриване на грешки

Роботът за почистване на стъкло Xiaomi HUTT DDC55 е оборудван с нова функция за обратна честота. Следователно той може автоматично да променя смукателната мощност от 2600 Pa на 3400 Pa, в зависимост от степента на замърсяване, което автоматично открива. Интегрирана AI функция открива всяко препятствия или рамка на прозорец с цел да предпази робота и да избегне падане.

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане