Xiaomi Hutt W55

  • Марка: Xiaomi

Xiaomi Hutt W55

  • Марка: Xiaomi

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Срок за доставка: 1-2 дни

 

Един от интелигентните миещи роботи на пазара е XIAOMI HUTT W55. Самата технология за почистване представлява перфектно съчетание между тънък, 7,6-сантиметров дизайн, четири сензора за преодоляване на препятствия и две стабилни колела за придвижване, покрити с релефна гума. Благодарение на тях, HUTT W55 не се хлъзга при обръщане и стои здраво прилепен към прозореца.

НUТТ W55 e пoдxoдящ зa вcяĸaĸви видoвe пoвъpxнocти, вĸлючитeлнo ĸepaмични плoчĸи, cтъĸлeни вpaти, дъpвeни вpaти, гapдepoби, бaня, oглeдaлa, ĸyxня и дpyги. Poбoтът имa диcтaнциoннo yпpaвлeниe в ĸoмплeĸтa c двa мoдyлa зa ĸoнтpoл, ĸaĸтo и вгpaдeн UРЅ – пpи cпиpaнe нa зaxpaнвaнeтo, вaĸyyмът щe ocтaнe вĸлючeн в пpoдължeниe нa 30 мин.

Планирането на маршрута е прецизно и действа по алгоритъм, който се променя и нагажда, според размерите на прозорците, рамките и дръжките. Силата на всмукване също се мени според това колко силно е замърсяването.

Подробно описание
Характеристики
Подробно описание +

Външен вид и характеристики

Роботът за почистване на прозорци HUTT W55 е изработен от бяла ABS пластмаса, по която не остават пръстови отпечатъци. Тялото на робота е квадратно, повърхността е матова. От предната страна има чифт тъмносиви пластмасови вдлъбнатини за лесно захващане и пренасяне на устройството. В центъра има LED индикатор, който светва в синьо при стартиране на устройството. Роботът за миене на прозорци тежи само 1,8 килограма, а механичните бутони са разположени по такъв начин, за да може роботът лесно да се управлява дори с една ръка.

 

View from above

 

За разлика от своите предшественици Hutt W55 има по-тънък корпус с височина от само 76 милиметра. Това позволява на робота да почиства прозорци, дори защитени с решетки.

 

Side view

 

В основата на HUTT W55 са поставени специални колела, изработени от високотехнологичен полимер с еластичен и лепкав външен слой, които осигуряват движението на уреда без засядане или приплъзване. Колелата изобщо не оставят следи по повърхността, което е категоричен плюс. Има бутон за включване и изключване на устройството. Сензорите против падане са монтирани в четири ъгъла. Освен това робота за миене на прозорци може лесно да се движи около ъглите на прозорците.

 

Bottom view

 

Роботът за почистване на прозорци HUTT W55 е оборудван с 650 mAh литиево-полимерна батерия, която ще позволи на устройството да работи автономно още 20 минути в случай на аварийно изключване. Устройството има и възможност за регулиране на мощността на засмукване в зависимост от вида на повърхността, която ще се почиства. Това става възможно благодарение на вградените сензори за налягане FREESCALE. Максималната сила на засмукване е 2500 Pa, се осигурява от безчетков 800W мотор със скорост на въртене 25 000 rpm. Технологията против падане и плътният предпазен кабел, който може да носи до 150 кг, гарантират, че HUTT W55 е сигурен и безопасен по време на почистване. Вертикалната тяга е равна на 7 килограма, така че няма шанс роботът за почистване на прозорци да падне. 6-осен жироскоп е отговорен за определянето на местоположението.

 

Engine

 

Функционалност

Основната характеристика на този модел почистващ робот за прозорци е използването на иновативната технология HUTTPLANING 2.0, която позволява на устройството да се движи по няколко пътя.

 

Moving around the window

 

За да изберете един от предоставените режими на работа, използвайте дистанционното управление, което е включено в комплекта с аксесоари на HUTT W55. На дистанционното управление има бутони за включване/пауза (1), избор на единична (W-образна, 2) или двойна (W + Z-образна, 3) пътека за почистване на повърхността (5). Четири бутона в горната част на дистанционното управление са предназначени да насочват ръчно робота за почистване на прозорци във всяка посока (4).

 

Remote controller

 

Системата за динамично регулиране на налягането осигурява плътно прилягане върху гладки и грапави повърхности. Има и функция за премахване на отпадъци и засъхнала мръсотия в определена посока, която е обозначена на бутоните на дистанционното чрез интуитивни изображения.
Роботът за почистване на прозорци HUTT W55 се справя добре с всякакъв вид мръсотия, включително пясък, птичи изпражнения, прах и др. Устройството може да премахва ивици и петна от дъжд, без да оставя никакви следи. Скоростта на почистване е 1 квадратен метър за 3 минути работа.

 

 

 

Характеристики +
Тип почистване
Сухо
Скорост на почистване
3 min./m²
Батерия
Li-Ion 650 mAh (Използва се от робота, само когато прекъсне електричеството)
Управление
Дистанционно
Ниво на шум
65 dB
Функции
Автоматично регулира силата на засмукване, Вакуумна система за закрепване, Вградената батерия предпазва робота от падане при прекъсване на захранването, Автоматично изчислява оптималната траектория на почистване, Защита от падане, Спира автоматично след като приключи
Аксесоари в комплекта
Захранващ кабел с дължина 7.5 m, Адаптер, Обезопасяващо въже 5 m., Дистанционно, 3бр. микрофибърни кърпи
Размери
248 мм х 248 мм х 76.5 mm
Цвят
Бял
Гаранция
24 Месеца

Косачки роботи

Виж всички

Роботи за прозорци

Виж всички

Продукти от същата категория

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

NewPay ви дава възможност да поръчате и получите стоката си сега, а да направите плащането по-късно. Можете да платите по два начина:

  • Отложено до 15 дни след като магазинът изпрати поръчката без никакво оскъпяване
  • На 3 или 6 равни месечни вноски с оскъпяване

Това ви дава възможност спокойно да получите и разгледате стоката и да се убедите в качествата ѝ, преди да сте похарчили от собствените си средства.

Всеки път, когато платите към NewPay, сумата на плащането се възстановява в профила ви и можете да я ползвате отново за нова покупка, без да минавате процес на одобрение отново.

Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.