Всички Категории

Робот за прозорци Xiaomi Hutt W66

  • Марка: Xiaomi
  • Кат. номер: 6971820280535

Робот за прозорци Xiaomi Hutt W66

  • Марка: Xiaomi
  • Кат. номер: 6971820280535
Цена
599,00 лв.

Продукта е спрян от продажба

СПРЯН ОТ ПРОИЗВОДСТВО

 

Xiaomi HUTT W66 e качествен робот за почистване на прозорци със засмукваща сила от 2600Pa, която го държи във вертикално и стабилно положение от началото до края на работния му цикъл. За неговата безопасност е отговорен и сензора против падане, който моментално открива ръбовете и променя посоката на движение. Допълнителна сигурност гарантира предпазното въже, което обикновено се използва при почистване на външната страна на прозорците. HUTT W66 има собствена система за впръскване на вода и малък резервоар със вместимост 150 мл. Количеството е достатъчно за почистването на 80 метра повърхности. Можете да използвате робота за всички видове прозорци, огледа и плочки в банята. Моповете в комплекта са общо четири и се перат в пералня. Моторът на робота е безчетков и работи изключително тихо. Моделът има жироскоп и UPS, както и технология с изкуствен интелект.

Подробно описание
Характеристики
Подробно описание +

Променя мощността на засмукване в зависимост от степента на замърсяване

На повърхността на мръсното стъкло има много малки частици мръсотия и използването на прекалено голяма сила на засмукване и силно триене може да доведе до драскотини по стъклото. Умният робот Hutt W66 автоматично разпознава степента на замърсяване на повърхността и регулира силата на засмукване и триене, за да премахне нежно, но ефективно мръсотията.

 

 

Пръска, избърсва, не оставя остатъци

Xiaomi Hutt W66 Robot Cleaner може да работи в режим на сухо почистване, без да използва вода от резервоара, както и в режим на мокро почистване. Вече не е необходимо да помните дали има разтвор за почистване във вашия робот. Той ще ви напомни кога да напълните резервоара му. Резервоарът трябва да се напълни с проводяща течност, за да функционира правилно функцията за измерване количеството течност в резервоара.

 

 

Нови технологии за прецизно почистване

Един пълен резервоар с вода е достатъчен на робота за почистване на 70-80 m2 повърхност. На всеки 10 секунди той прави 1 впръскване, за да покрие равномерно цялата площ. Резервоарът може да се напълни както с чиста вода, така и с препарат за почистване на стъкла и други неразяждащи почистващи препарати.

 

 

8 точки за пръскане и изкуствен интелект

Благодарение на 8-те си дюзи Hutt W66 равномерно намокря микрофибърния си парцал за оптимално почистване. Металната пръскаща плоча прецизно контролира пулверизирането на всяка капка. Преди да започне движението си той внимателно планира маршрута си, за да покрие най-ефективно цялата зона и да не оставя ивици след себе. След приключване на почистването W66 ще се върне на мястото на първоначалната позиция, откъдето може лесно да се отстрани, което е особено удобно при почистване на високи прозорци.

 

 

Малки детайли за безупречна чистота

Интелигентните сензори виждат рамката или ограничителите на прозореца и предварително дават команда за намаляване на скоростта, за да се избегнат повреди. Освен това роботът се движи по специален начин в точките на завиване, изтривайки завоите си и не оставяйки ивици.

 

 

Не се страхува от затруднения

Роботът за измиване на прозорци Xiaomi Hutt W66 е оборудван с високо прецизни лазерни сензори, които откриват различни видове материали и осигуряват точно позициониране на робота. Когато се приближава към рамката, те откриват ако има риск, предпазвайки робота от падания.

 

 

Малки размери

С размери 231,5 × 231,5 × 76 мм, Hutt W66 може лесно да пълзи дори между стъклото и защитната решетка, а също така няма да ви създава проблеми при носене.

 

 

3 модула за намаляване на шума

Дизайнът на турбината, шасито и моторните стойки са внимателно проектирани, за да сведат до минимум шума, а подобрената конструкция на въздуховодите намаля допълнително шума, по време на работа.

 

 

Подобрени полимерни водачи

Водачите, благодарение на които се придвижва Hutt W66 са изработени от иновативен полимер. Външният слой има висок коефициент на прилепване към повърхността, средният слой е еластична и издръжлива композитна гума, вътрешният слой е устойчив на износване материал със зъби за прецизно движение.

 

 

Няма да падне дори при спиране на тока

Ако внезапно роботът за миене на роботи Hutt бъде изключен от захранването, той ще може да задържи още 20-30 минути благодарение на вградената в него батерия, като същевременно подаде сигнал, за да не забравите за него. За всеки случай той разполага с предпазен кабел с дължина от 5 метра, така че жителите на високи етажи вече няма да се страхуват да мият прозорците си.

 

 

Характеристики +
Тип почистване
Сухо, Мокро
Скорост на почистване
3 min./m²
Резервоар за вода
150 мл
Батерия
Li-Ion 650 mAh (Използва се от робота, само когато прекъсне електричеството)
Управление
Дистанционно
Ниво на шум
65 dB
Функции
Гласови съобщения, Автоматично регулира силата на засмукване, Мокро почистване
Аксесоари в комплекта
Захранващ кабел с дължина 7.5 m, Адаптер, Дистанционно, 3бр. микрофибърни кърпи, Обезопасяващо въже 5 м., Контейнер за вода 150 мл., Шише за пълнене на резервоара
Размери
231,5 мм × 231,5 мм × 76 мм
Цвят
Бял
Гаранция
24 Месеца

Косачки роботи

Виж всички

Роботи за прозорци

Виж всички

Продукти от същата категория