Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Lite

  • Марка: Xiaomi
  • Кат. номер: MJSTL

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Lite

  • Марка: Xiaomi
  • Кат. номер: MJSTL
Цена
399,00 лв. 449,00 лв. -11%

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Срок за доставка: 1-2 дни

 

Умната прахосмукачка робот Mi Robot Vacuum-Mop Lite има всмукателна мощност до 2200Pa, гарантирайки чистотата на дома ви, дори когато не сте в него! Тя разполага с модерна жироскопична навигация с визуална функция. Благодарение на горната камера, прахосмукачката има инерционна навигация, която перфектно сканира заобикалящата я среда, настройва посока на робота и по този начин избягва удари. Управлението и настройките работят чрез мобилното приложение Mi Home или езиковите асистенти Google Assistant и Amazon Alexa. Роботът се захранва от 2600 mAh батерия и когато тя се изтощи, прахосмукачката автоматично намира станцията за зареждане и след зареждане продължава почистването от мястото, където е спряла.

Подробно описание
Характеристики
Подробно описание +

Роботизирана прахосмукачка Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Lite

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Lite е модерна прахосмукачка с жироскопична навигация с визуална функция. Благодарение на горната камера, прахосмукачката има инерционна навигация, която перфектно сканира заобикалящата я среда, настройва посока на робота и по този начин той избягва удара. Управлението и настройките работят чрез мобилното приложение Mi Home или езиковите асистенти Google Assistant и Amazon Alexa. Роботът се захранва от 2600 mAh батерия и когато тя се изтощи, прахосмукачката автоматично намира станцията за зареждане и след зареждане продължава почистването от мястото, където е спряла.

 

Vorstellung des robotischen Staubsaugers Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Lite

 

Ефективна навигационна система

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Lite разполага с жироскопична навигация с визуална функция. Горната камера може да открие линиите на тавана и да регулира посоката на прахосмукачката, което значително подобрява интелигентността и ефективността на почистването.

 

Efektives Navigationssystem

 

Функция за мокро почистване

Xiaomi Mi Robot може да почиства с прахосмукачка и МОП едновременно. С резервоар за вода от 270 ml, електронно управлявана водна помпа и 3 настройки за нивото на водата, роботът може да дозира водата прецизно, така че МОП кърпата да е достатъчно влажна и подът да е максимално почистен. Тази система гарантира равномерно дозиране на водата при избърсване. Не е нужно да се притеснявате, че локви вода ще останат по пода. Въпреки това, не забравяйте да напълните резервоара с вода и да навлажните МОП кърпата, преди да го използвате за първи път.

 

Wischfunktion

 

Управление чрез мобилно приложение

Приложението за управление Mi Home осигурява контрола на вашия умен дом от Xiaomi и техните партньори. Най-хубавото на приложението на Xiaomi е възможността да се свързвате с всяко устройство по всяко време от всяка точка на света. Не е нужно да сте вкъщи, за да започнете да почиствате с вашата прахосмукачка робот или да проверявате стайната температура в дома си.

Благодарение на приложението Mi Home можете да зададете режима на почистване, да наблюдавате напредъка на почистването или да включвате или изключвате прахосмукачката дистанционно.

 

Steuerung über mobile App

 

Не се притеснявайте, прахосмукачката ще се погрижи сама за зареждането

Смукателният отвор с голям диаметър и мощната четка използват 2200 Pa смукателна сила, за да отстранят без усилие замърсяванията и значително да подобрят ефективността на почистване. В допълнение, страничната четка почиства всеки ъгъл на дома ви, което значително подобрява ефективността на почистването.

 

Keine Sorge, der Staubsauger kümmert sich um das Aufladen selbst

 

Компактен размер за всяко домакинство

Също така ще оцените, че благодарение на височината си от само 8,2 см, позволява почистване под дивана, леглото и други мебели в дома ви.

 

Kompakte Grösse für jeden Haushalt

Характеристики +
Тип почистване
Мокро, Сухо
Всмукателна мощност
2200Pa
Навигация
V-SLAM (систематичен)
Батерия
Li-ion 2600 mAh
Площ на почистване
100м²
Време за работа
100 мин
Управление
Бутони, Мобилно приложение Mi Home (Android, iOS), Google Voice Assistant, Amazon Alexa
Ниво на шум
72dB
Контейнер за прах
450 ml
Резервоар за вода
270 ml
Филтър
HEPA - миещ се
Функции
Контрол на мощността, Контрол на нивото на водата, Виртуална стена, Забранени зони, Зоново почистване, Автоматично зареждане, График, Сензори против падане, Избор на стая, Прекосяване на препятствия до 2 см
Аксесоари в комплекта
Зарядна станция, МОП кърпа, Странична четка, Централна четка, HEPA филтър
Размер
350 x 350 x 82 mm
Цвят
Бял
Гаранция
24 Месеца

Косачки роботи

Виж всички

Роботи за прозорци

Виж всички

Продукти от същата категория

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

NewPay ви дава възможност да поръчате и получите стоката си сега, а да направите плащането по-късно. Можете да платите по два начина:

  • Отложено до 15 дни след като магазинът изпрати поръчката без никакво оскъпяване
  • На 3 или 6 равни месечни вноски с оскъпяване

Това ви дава възможност спокойно да получите и разгледате стоката и да се убедите в качествата ѝ, преди да сте похарчили от собствените си средства.

Всеки път, когато платите към NewPay, сумата на плащането се възстановява в профила ви и можете да я ползвате отново за нова покупка, без да минавате процес на одобрение отново.

Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.