Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential

  • Марка: Xiaomi
  • Кат. номер: SKV4136GL
Цена: 349,00 лв. 319,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

Систематичен модел прахосмукачка - 420ml резервоар за прах - 200ml резервоар за вода - 2200PA всмукателна мощност - Mop мокро почистване.
Ново поколение Mi Robot Vacuum Mop пристигна под името "Essential". Tази нова робот-прахосмукачка от Xiaomi запазвa страхотна всмукателна сила и възможност за почистване на цялата къща без усилия. Нейните размери са намалени (особено височината), така че тя може да почиствате под мебелите за пълно почистване. 

Характеристики
Подробно описание
Характеристики
Тип почистване
Сухо, Мокро
Навигация
SLAM (систематичен)
Всмукателна мощност
2200Pa
Батерия
Li-ion 2500 mAh
Площ на почистване
до 80м²
Време за работа
до 90 мин
Време за зареждане
до 4 часа
Управление
Мобилно приложение Mi Home (Android, iOS)
Гласово командване
Да - Google Voice Assistant, Amazon и Alexa
Засичане на килим
Не
Ниво на шум
до 72dB
Контейнер за прах
420 ml
Резервоар за вода
200 ml
HEPA Филтър
Да - Миещ се
Функции
Контрол на мощността, Контрол на нивото на водата, Автоматично зареждане, График, Сензори против падане, Възможност за прекосяване на препятствия до 1,7 см
Аксесоари в комплекта
HEPA филтър, Основна четка, Сменяем моп, Странични четки
Размер на продукта
350 мм 350 мм 82 мм
Тегло
3.4 Kg
Цвят
Бял
Гаранция
24 Месеца
Подробно описание

Robot Vacuum Cleaner - Автономна прахосмукачка - 420ml резервоар за прах - 200ml резервоар за вода - 2200PA всмукателна мощност - Mop

Ново поколение Mi Robot Vacuum Mop пристигна под името "Essential". Tази нова робот-прахосмукачка от Xiaomi запазвa страхотна всмукателна сила и възможност за почистване в цялата къща без усилия. Нейните размери са намалени (особено височината), така че тя може да почиствате под мебелите за пълно почистване. 

420 мл резервоар за прах

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential поддържа дизайна на първата си версия , запазвайки класическите линии и характерния бял цвят на марката. Резервоарът за прах сега предлага максимален капацитет от 420 мл. Това все още е доста голям капацитет, ако вземете предвид, че височината на Vacuum Mop Essential е намалена на 8,2 сантиметра , така че да може лесно да се побере в процепите под мебелите.

Резервоар за вода за мокро почистване
Разполага и с резервоар за вода от 200 мл за мокро почистване . Така че, освен че се отървава от праха, вашата прахосмукачка Xiaomi почиства и мръсотията. Всички подове обаче не са еднакви и не се замърсяват, така че с Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential можете да регулирате количеството вода, като изберете от 3 нива . Препоръчително е да използвате дестилирана вода за резервоара за вода на прахосмукачката.

Висока всмукателна мощност от 2200Pa
Това е един от най-интересните параметри, когато говорим за прахосмукачка, така че Xiaomi винаги полага специални грижи и внимание към всички свои модели. По-специално, Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential достига мощност на засмукване от 2200Pa, така че е в състояние да улавя голямо количество прах и мръсотия. Всъщност е идеално, ако имате домашни любимци и искате да се отървете от досадните им косми.

3 филтриращи слоя
Също така, Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential е перфектен, ако страдате от алергии, тъй като има тройно ниво на филтрация на частици (найлон, гъба и HEPA), за да се отървете и от микроскопичното замърсяване.

2500 mAh батерия
Що се отнася до капацитета на неговата батерия, той възлиза на 2500mAh , което ни дава автономност от около 1 час и половина. Когато му остане малко енергия, той сам ще се върне към основата си, докато се зареди и почистването продължи.
Друга характеристика на новия робот на Xiaomi е, че той е способен да преодолява препятствия с височина до 17 мм, така че небрежният кабел вече няма да бъде пречка за Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential - робот прахосмукачка.

Пълен контрол от вашия смартфон
Благодарение на приложението Mi Robot от Xiaomi можете да проследите вашата прахосмукачка, нейния път за почистване и точното й положение. Можете също да включите и изключите прахосмукачката Xiaomi от приложението, да промените режима на почистване и да видите ежедневния, седмичния и месечния напредък на всички почистващи сесии. Използването на приложението Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential - Robot Vacuum е практически игра.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане