Xiaomi Mijia 1T

31 октомври 2020
Xiaomi Mijia 1T

През ноември 2020 Xiaomi представи новата си роботизирана прахосмукачка Mijia 1T, която е оборудвана с множество сензори и ToF камера. Благодарение на тях робота получава 3D информация за заобикалящата я среда и ви предоставя първокласно почистване на вашия дом.

 

Дизайн 


 

Външният вид на прахосмукачката е смесица между два модела на марката, а именно Xiaomi  Mijia G1 и Xiaomi 1C. Вложените в робота първокласни материали се допълват с минималистичният му дизайн и му придават една първокласна елегантност. Освен външният вид, друго предимство на робота е неговата височина, която е само 8.1cm.

 

Навигационна система 3D VSLAM 

 

 

Вградената камера заедно с ToF сензора и двойният жироскоп, позволяват създаването на триизмерна виртуална карта, с подобрено локализиране на всички препятствия, които робота може да срещне по времето на почистване.

 

 

Xiaomi споделят, че моделът 1Т е с подобрени алгоритми за почистване спрямо предишните им модели. За да може робота да използва, по най-оптималния начин постъпващата информация oт множеството сензори, те са избрали да използват нов Cortex-A53 процесор, който осигурява едно страхотно почистване, дори и в най-динамичната среда. 

 

Почистваща система 


 

За всяка една роботизирана прахосмукачка, степента на засмукване е един от най-важните параметри. Тук Xiaomi са се постарали да предложат на потребителя една завидна мощност от 3000Pa, осигурена от новият им 40W електро мотор. Мощността на прахосмукачката, може да бъде регулирана в четири степени, което дава на потребителя максимална гъвкавост.

 

Xiaomi 1T, разполага с функцията за мокро почистване, като резервоара за вода е с капацитет от 250ml. и с едно зареждане, робота успява да измие до 80-100m².

 

 

Xiami Miji 1T, се предлага с батерия от 5200mAh, която с едно пълно зареждане, осигурява почистване до 180min или  240 m². По време на почистване, прахосмукачката може да изкачи прагове и килими с максимална височина 2см.

 

Като за заключение можем да кажем, че Xiami Miji 1T има с какво да ни изненада и с нетърпение очакваме версията му за европейският пазар.

Още новини
Продукти на изплащане с TBIPay

Купете желаните продукти на изплащане или с отложено плащане от Robomax и TBIPay при изгодни условия.

28 януари 2022
Ревю на робот за почистване на прозорци XIAOMI HUTT W66

XIAOMI MIJIA HUTT W66 е един от най-интелигентните почистващи уреди на пазара, които може да притежавате. Това е робот от ново поколение създаден с една единствена цел, да ви освободи от тежката работа по почистване на големи вертикални повърхности.

3 октомври 2020
Ревю на Xiaomi Roidmi S1 Special

Прахосмукачките с кабел остават в миналото

20 февруари 2022
Ревю на Xiaomi Viomi SE

Viomi SE е достъпна прахосмукачка робот от екосистемата на Xiaomi. Разполагаща с 2200 РА всмукателна мощност, лазерна навигация и 3200 mAh батерия произведена от Samsung. Която позволява на робота да почиства жилища до 200м².

15 май 2022
Ревю на Beseus A3

Най-мощната портативна прахосмукачка

17 април 2022
Xiaomi Dreame Bot Z10 Pro

От Xiaomi променят представата ни за почистване с новия си модел Dreame Bot Z10 Pro

27 декември 2021
По-бързият и лесен начин за покупка на робот с допълнителна отстъпка от 20% със Settle

Плати през Settle и вземи бонус отстъпка от 20% без скрити такси и тромави процедури – това вече е възможно!

20 ноември 2021
Представяме ви Xiaomi Dreame Bot L10 Pro

Предметите по пода вече не са проблем

13 юни 2021
Историята на Roborock

Запознайте се с историята на една от водещите марки за прахосмукачки роботи.

2 май 2021
Какво не трябва да почистваме с нашата прахосмукачка

Почистването на дома е една от най-важните задачи в нашето ежедневие. Можем да използваме различни уреди и методи за почистването на нашият дом, но едно е сигурно, че необходимостта от прахосмукачка винаги остава.

11 април 2021
Как правилно да поддържаме нашата прахосмукачка робот

За да може нашата прахосмукачка робот да ни помага в домакинстака работа дълго и безпроблемно. Ние също трябва да полагаме грижи за нея.

19 декември 2020
Мисията на Robomax.bg

19 ноември 2020
ТОП 10 причини, защо да си закупим прахосмукачка робот

Ако някога сте се чудили, защо трябва да си закупите прахосмукачка робот. Тук може да прочетете десетте най-големи предимства на тези автономни почистващи машини.

10 октомври 2020