Всички Категории
Каталог

Вертикална п-ка Redroad V17

  • Марка: Redroad
  • Кат. номер: 030241

Вертикална п-ка Redroad V17

  • Марка: Redroad
  • Кат. номер: 030241
Цена
569,00 лв.

Избраният продукт не е наличен в момента.

ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ

 

Безшумна работа, смукателна мощност от 26 500Pa и 60 минути време на работа са основните предимства на Redroad V17. Вертикалната прахосмукачка Redroad също така разполага с 5-степенна система за филтриране и двойна четка, която ефективно премахва различни видове замърсявания. Батерията с голям капацитет и безчетковият мотор доказват високата производителност на устройството, докато ергономичният дизайн и включените аксесоари ще улеснят ежедневното почистване. Сега можете да почиствате, без да безпокоите другите членове на домакинството. Вертикалната прахосмукачка V17 е оборудвана с 9-степенна система за намаляване на шума, която намалява шума на устройството до ≤60 dB.

Подробно описание
Характеристики
Подробно описание +

Безжична вертикална прахосмукачка Redroad V17

Безшумна работа, смукателна мощност от 26500Pa и 60 минути работа са основните предимства на Xiaomi Redroad V17. Вертикалната прахосмукачка Redroad също така разполага с 5-степенна система за филтриране и двойна четка, която ефективно премахва различни видове отпадъци. Батерията с голям капацитет и безчетковият мотор доказват високата производителност на устройството, докато ергономичният дизайн и включените аксесоари ще улеснят ежедневното почистване. Освен това можете допълнително да закупите капак на филтъра, който се предлага в различни цветове, така че да персонализирате външния вид на V17.

 

 

9-степенна система за намаляване на шума

Сега можете да почиствате без да безпокоите другите членове на домакинството. Вертикалната прахосмукачка V17 е оборудвана с 9-степенна система за намаляване на шума, която намалява шума на устройството до ≤60 dB. Безшумната работа на V17 се дължи на безчетковия мотор, полимерния памук и дизайна на изпускателния отвор.

 

 

Ефективно се справя с мръсотията

Прахосмукачката Redroad ще ви позволи да се погрижите за замърсените подове във вашия дом. Тя има изходна мощност от 450W и улавя замърсявания със 120 000 оборота в минута и смукателна мощност от 26 500Pa. Това гарантира, че вашите повърхности са почистени от прах и други видове отпадъци.

 

 

Издръжлива батерия

7-клетъчната батерия с общ капацитет от 2500mAh осигурява до 60 минути автономност с едно зареждане. За да заредите прахосмукачката, просто използвайте включения адаптер или я поставете на стойката за стенен монтаж. След около 3,5 часа зареждане V17 ще бъде готов за употреба отново.

 

 

Създайте чиста и безопасна среда във вашия дом

Redroad V17 e особено подходяща за хора страдащи от алергии. 5-степенната система за филтриране, с която е оборудвана V17, ефективно предотвратява вторичното замърсяване на въздуха. HEPA филтърът помага да се отървете от бактерии, прахови акари и мухъл. Другите филтриращи елементи отделят праха от въздуха, дори с размери от 0,1 μm. Ефективността на филтриране се увеличава от блок от 12 циклона, което позволява на устройството да филтрира до 99,97% от замърсителите, за едно по-чисто и безопасно за живот жилище.

 

 

Двойна четка

Четката на V17 е снабдена с двигател, който кара нейните ролки да се въртят, премахвайки бързо и старателно прах, трохи, косми и други замърсявания. V-образният дизайн на ролката предотвратява заплитането на косата. Четката е идеална за различни повърхности, а нейният въртящ се дизайн я прави лесна за почистване. За да я почистите, просто натиснете бутона за освобождаване. Освен това са включени 2 допълнителни ролки. За повече почистващ ефект поставете мекия валяк отпред.

 

Най-важната информация на една ръка разстояние

Прахосмукачката има лесен за четене LCD дисплей, който ще ви уведоми за нивото на заряд на батерията, така че можете да избегнете внезапно изтощаване на батерията и да я заредите навреме. Екранът показва информация за състоянието на устройството, известия за всяка възникнала грешка и напомняне за смяна на консумативи. Бутонът за заключване ви позволява да работите непрекъснато с V17, без да напрягате пръстите си.

 

 

Лесно изпразване на контейнера

Уредът е снабден с контейнер за прах от 600 мл, което намалява честотата на изпразване. За да го отворите, просто натиснете бутона за освобождаване. Това решение ви позволява да избегнете директен контакт с мръсотия. Включена е и четка, която да ви помогне да почистите контейнера. Освен това както контейнера, така и филтърът могат да се изплакнат под течаща вода.

 

 

Удобна за използване

Прахосмукачката Xiaomi Redroad е проектирана да направи използването й лесно и удобно. Четката за пукнатини с LED осветление улеснява почистването на тесни и труднодостъпни места, където не достига достатъчно светлина. Светлината, разположена над двойната четка, ви предпазва от пропускане на отпадъци, докато почиствате с прахосмукачката, а дизайнът на огъваемата тръба улеснява почистването на зони под маси, столове и др.

 

 

Различни сценарии за почистване

Комплектът идва с аксесоари, които ще улеснят ежедневното почистване. LED четката за пукнатини ще ви позволи да почистите старателно тесни и труднодостъпни повърхности, а четката за матрака ще ви помогне да се отървете от праховите акари. За почистване на деликатни повърхности ще ви е необходима по-широка четка, а за почистване на вентилационни решетки можете да използвате специална, по-тясна четка.

 

 

Характеристики +
Тип почистване
Сухо
Мощност на мотора
450W/ 120 000RPM
Всмукателна мощност
26 500Pa
Батерия
2500 mAh
Време за работа
60 минути
Време за зареждане
3.5 часа
Управление
Бутони, HD Full Color Touch-Screen
Ниво на шум
60 dB
Контейнер за прах
600 ml
Филтър
HEPA - миещ се, 5-слойна филтрираща система
Функции
Три paзлични нacтpoйĸи нa мoщнocттa - ниcĸa, cpeднa и мaĸcимaлнa, Чупеща се четка, LED осветление, Цветен HD Full Color Touch-Screen дисплей
Аксесоари в комплекта
Четка 2 в 1, Зарядно устройство, Стойка за стена, LED дюза, Накрайник за отстраняване на акари, Метален удължител, Удължитeлен маркуч, Двойна основна четка, Допълнителни ролки х2
Размер на продукта
128.6 см х 21.4 см x 25.6 см
Тегло
1.62 Kg
Цвят
Сив-бял
Гаранция
36 Месеца

Оборудване за домашни любимци

Виж всички

Роботи за прозорци

Виж всички

Продукти от същата категория