Всички Категории
Каталог

Вертикална п-ка Xiaomi Roidmi X300

  • Марка: Xiaomi
  • Кат. номер: XCQ58RM

Вертикална п-ка Xiaomi Roidmi X300

  • Марка: Xiaomi
  • Кат. номер: XCQ58RM
Цена
699,00 лв.

Продукта е спрян от продажба

ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ

 

Почистването може да бъде лесно и приятно занимание. Безкабелната прахосмукачка Roidmi X300 има всмукателна мощност до 27 000 Pa за справяне с упоритата мръсотия и прах. Времето и за работа достига 90 минути с едно зареждане. Вграденият OLED екран ще ви предостави най-важната информация за работата на прахосмукачката, а включените сменяеми четки ще ви позволят да почистите старателно с вертикалната прахосмукачка всяко кътче във вашия дом.

Подробно описание
Характеристики
Подробно описание +

Безжична прахосмукачка Xiaomi Roidmi X300

Почистването може да бъде лесно и приятно занимание. Безкабелната прахосмукачка Roidmi X300 има всмукателна мощност до 27 000 Pa за справяне с упоритата мръсотия и прах. Времето и за работа достига 90 минути с едно зареждане. Вграденият OLED екран ще ви предостави най-важната информация за работата на прахосмукачката, а включените сменяеми четки ще ви позволят да почистите старателно с вертикалната прахосмукачка всяко кътче във вашия дом.

 

 

Надеждна в борбата с мръсотията

Прахосмукачката разполага с изключително ефективен мотор, работещ до 115 000 оборота в минута. Използваната технология го предпазва от прегряване и осигурява стабилна работа. Всичко това означава, че Roidmi X300 премахва дори най-упоритите замърсявания за нула време. Прах, трохи, косми, козина - нищо не може да се скрие от нея. Капацитетът на контейнера за отпадъци е 0,65 л - достатъчен за почистване на подове до 500 м2 наведнъж.

 

 

8-степенна филтрираща система

Спечелете битката срещу мръсотията. Прахосмукачката Roidmi X300 предлага 8-степенно филтриране за ефективно улавяне на малки и по-големи отпадъци. Усъвършенстваната мултициклонна система позволява стабилна и висока мощност на засмукване и намалява честотата на почистване на филтъра. Изпразването на контейнера за прах е лесно - просто натиснете бутона и изхвърлете отпадъците в кофата за боклук. Дори няма да си изцапате ръцете!

 

 

Издръжлива батерия

Roidmi X300 е оборудвана с високопроизводителна батерия с 4000 mAh, която и позволява да работи до 90 минути при пълно зареждане. Включената магнитна стойка за стена позволява удобно зареждане и съхранение на устройството. Има и възможност за бърза смяна на батерията - само с един клик! По този начин можете да удължите работното време на X300 до 180 минути. Забележка: допълнителната батерия не е включена в комплекта - може да се закупи отделно.

 

 

3 режима на засмукване

Адаптирайте прахосмукачката към вашите нужди и почистете мръсотията по пода. X300 ви позволява да избирате между 3 режима на засмукване. Еко режимът ви осигурява дълго време за работа и е идеален за ежедневна употреба. Стандартният режим с лекота почиства всекидневните замърсявания. Той ефективно премахва прах и други отпадъци. Ако трябва да се справите с особено упорити замърсявания, изберете режим на високо засмукване. С този режим можете лесно да почистите и най-замърсените повърхности.

 

 

Многофункционална четка за под

Четката за под на прахосмукачката ви позволява да почиствате различни повърхности старателно, но безопасно - от ламинат през плочки до килими. Оборудвана е с LED светлина, която автоматично се включва, когато почиствате с прахосмукачка тъмни места, като например пода под леглото. V-образните влакна премахват замърсяванията бързо и ефективно. Освен това предпазва от заплитане с коса в четката. Roidmi X300 също така открива килими и автоматично увеличава мощността на засмукване върху тях, за да елиминира по-добре мръсотията, скрита във влакната им.

 

 

Включени са допълнителни четки

Комплектът включва допълнителни четки, които ви помагат да почиствате с прахосмукачка дори тези труднодостъпни кътчета и ъгълчета. Четката за матрак елиминира акарите с 99,9% ефективност - особено полезна за страдащите от алергии. Четката за пукнатини ви позволява да почиствате тесни пространства, като ъгли и вдлъбнатини на фотьойли - с вградената LED светлина нищо няма да се скрие от вас. Широкият накрайник е подходящ за почистване на мебелни повърхности. Със своя 4-пинов интерфейс, X300 интелигентно открива аксесоари и настройва своите режими спрямо тях.

 

 

Удобна за потребителя

Ще откриете, че прахосмукачката може да бъде забавна. Безжичната прахосмукачка Roidmi X300 е лека и лесна за работа, което прави почистването на всеки ъгъл лесно. Освен това е оборудвана с интелигентен OLED екран, който ви предоставя много полезна информация в реално време. С един поглед можете да видите текущия режим, да проверите мощността и дори да видите колко калории сте изгорили, докато почиствате. Освен това е изключително тиха с ниво на звука само около 73dB. Кажете сбогом на досадния шум!

 

 

Проверете какво предлага приложението

Търсите повече? Инсталирайте специалното приложение и получете достъп до много полезни функции. Сега можете да оптимизирате почистването още повече! Само с няколко клика можете да проверите времето за почистване и мощността на уреда. Приложението също ще ви напомни, когато е време да изпразните контейнера за прах или да смените филтъра. Няма нужда да се притеснявате, че ще забравите! С Roidmi е лесно да поддържате дома си искрящо чист.

 

 

Характеристики +
Тип почистване
Сухо
Мощност на мотора
585W/ 115 000RPM
Всмукателна мощност
27 000Pa
Батерия
4000 mAh
Време за работа
90 минути
Време за зареждане
3.5 часа
Управление
Бутони, Мобилно приложение Mi Home (Android, iOS), HD Full Color Touch-Screen
Ниво на шум
73 dB
Контейнер за прах
650 ml
Филтър
HEPA - миещ се, 8-слойна филтрираща система
Функции
Четири paзлични нacтpoйĸи нa мoщнocттa - автоматична, ниcĸa, cpeднa и мaĸcимaлнa, LED осветление, HD TFT Touch-Screen цветен дисплей
Аксесоари в комплекта
Удължена свързваща тръба, Четка 2 в 1, Koмбиниpaн инcтpyмeнт зa чeтĸa / цeпĸa, Зарядно устройство, Стойка за стена, Накрайник за отстраняване на акари, Интелигентна V-образнаосновна четка
Размер на продукта
128.6 см х 21.4 см x 25.6 см
Тегло
1.67 Kg
Цвят
Черен
Гаранция
24 Месеца

Оборудване за домашни любимци

Виж всички

Роботи за прозорци

Виж всички

Продукти от същата категория