Всички Категории
PRODUCTS

Прахосмукачка робот Xiaomi Viomi Alpha 2 Pro

  • Марка: Xiaomi
  • Кат. номер: V-RVCLMD40B

Прахосмукачка робот Xiaomi Viomi Alpha 2 Pro

  • Марка: Xiaomi
  • Кат. номер: V-RVCLMD40B
Цена
1 149,00 лв.

Продукта е спрян от продажба

ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ

 

Xiaomi Viomi Alpha 2 Pro ще почисти старателно вашия дом вместо вас. Благодарение на своята двойна навигационна система с 4 интелигентни лазерни сензора "Lidar", роботът прецизно открива препятствията пред себе си. Той автоматично избягва над 150 обикновени уреда, мебели или предмети като чехли, купи за домашни любимци или кофи за боклук. Няма нужда повече да подготвяте стаите всеки път преди почистване! С Viomi Alpha 2 Pro можете едновременно да почистите с прахосмукачка и МОП, а смукателната му мощност достига 4000Pa. Освен това автоматично ще изхвърли боклука от резервоара благодарение на включената станция за почистване. Той също така поддържа дистанционно управление чрез приложението "Mi Home" и гласови команди. Поканете бъдещето в своя дом!

Подробно описание
Характеристики
Подробно описание +

Интелигентна прахосмукачка Xiaomi Viomi Alpha 2 Pro

Умният робот Xiaomi Viomi Alpha 2 Pro ще почисти старателно дома ви вместо вас. Благодарение на двойната лазерна навигационна система "Lidar", Alpha 2 Pro се ориентира лесно във всяка стая и избягва препятствията в нея. Може да почиства с МОП и да прахосмуче подове едновременно, а смукателната и мощност достига 4000Pa. Освен това автоматично ще изхвърли боклука от резервоара благодарение на включената станция за почистване. Той също така поддържа дистанционно управление чрез приложението "Mi Home" и гласови команди.

 

 

Ще се впише идеално във вашия дом

Благодарение на своята двойна навигационна система с 4 интелигентни лазерни сензора Lidar, роботът прецизно открива препятствия до 70-90 мм пред себе си. Той автоматично избягва над 150 обикновени уреда, мебели или предмети като чехли, купи за домашни любимци или кофи за боклук. Освен това ефективно избягва сблъсъци с различни обекти. Няма повече нужда да подготвяте стаите всеки път преди почистване!

 

 

Почистете стаите старателно и ги картографирайте

Отстрани на устройството има усъвършенстван лазерен сензор, който му позволява да почиства подове покрай стени и различни предмети с точност до 1,5 см, като също така достига до труднодостъпни ъгли без да уврежда мебели или да ги надрасква. Нещо повече, Alpha 2 Pro поддържа интелигентно 360° сканиране, което му позволява да създава точни карти на стаите, които почиства и да се движи свободно дори в най-сложните среди. С алгоритъма AI LDS роботът може да сканира непрекъснато в обхват от 6 метра!

 

 

Самопочистване на боклука

Не губете времето или енергията си за изпразване на резервоара за отпадъци на вашия робот. Viomi Alpha 2 Pro ще го направи вместо вас! Включената станция и системата Auto-Dumping 2.0 позволяват ефективно почистване и намаляват риска от вторично замърсяване. При скъсен 325 мм въздуховод изпразването на резервоара отнема само около 15 секунди! Освен това, тройната филтрираща система с HEPA филтър помага да се блокират до 99,9% от вредните частици.

 

 

Незабавно премахва праха

Отървете се от прах, трохи, косми и други отпадъци. Viomi Alpha 2 Pro разполага със смукателна мощност до 4000Pa, което означава, че се справя бързо и ефективно с мръсотията. Също така е идеален за почистване на килими. Той ги открива интелигентно и автоматично увеличава всмукателната мощност върху тях, за да премахне напълно праха, скрит във влакната им. Можете също така да персонализирате робота според вашите нужди, като изберете един от режимите, налични в приложението.

 

 

Ще забърше пода вместо вас

Viomi Alpha 2 Pro ще избърше подовете ви вместо вас. Резервоарът за вода на робота се управлява електронно, което означава, че подложката за моп винаги ще бъде оптимално навлажнена. Това означава, че ще почисти добре посочените повърхности, без да причинява щети от вода. Дори и най-упоритите петна могат да се премахнат с лекота! Има 3-ри различни нива на водния поток, от които да избирате.

 

 

Надежден и в големи домове

Роботът Viomi Alpha 2 Pro е идеален както за по-малки апартаменти, така и за големи домове. С издръжлива 5200mAh батерия, до 200 минути време на работа и голям резервоар за вода от 320ml, той може лесно да почисти до 420m2 площ на пода наведнъж. Нещо повече, ако батерията е почти изтощена по време на почистване, роботът автоматично ще се насочи към станцията, ще се презареди и след това ще се върне на работа от мястото, където е спрял.

 

 

Още повече възможности с приложението

Инсталирайте специалното приложение "Mi Home" и поемете пълен контрол над робота. Например, можете да използвате вашия смартфон, за да видите запазени етажни карти и да ги конфигурирате. Ще създадете и подробни графици за почистване. Просто почистване на всички стаи през ден? Какво ще кажете за старателно почистване на подовете всеки четвъртък? Изборът е твой! Приложението също така ви позволява да управлявате робота дистанционно и да избирате режимите на работа. Сега можете да стартирате устройството дори когато не сте вкъщи!

 

 

Възможност за гласов контрол

Седите удобно на дивана и нямате смартфона си под ръка? Няма проблем! Не е нужно дори да се движите от мястото си, за да управлявате робота. Alpha 2 Pro е съвместим с гласови асистенти на Google Assistant и Amazon Alexa. Това означава, че можете да го управлявате с прости команди! Дайте му правилната команда и гледайте как започва да работи. Устройството може да прави и гласови указания.

 

 

Характеристики +
Тип почистване
Мокро, Сухо
Всмукателна мощност
4000Pa
Навигация
LDS Lidar + 3 Line Laser
Батерия
Li-ion 5200 mAh
Площ на почистване
420м²
Време за работа
200 мин
Управление
Бутони, Мобилно приложение Mi Home (Android, iOS), Google Voice Assistant, Amazon Alexa
Ниво на шум
68 dB
Контейнер за прах
200 ml
Станция за събиране на прах
3000 ml
Резервоар за вода
320 ml
Филтър
HEPA станция - миещ се, HEPA робот - миещ се
Функции
Засичане на килим, Контрол на мощността, Контрол на нивото на водата, Виртуална стена, Забранени зони, Зоново почистване, Автоматично зареждане, График, Сензори против падане, Избор на стая, Запаметяване на 4 карти, Прекосяване на препятствия до 2 см, Станция за събиране на прах, Автоматично почистване на контейнера, S/Y мокро почистване, Разпознаване на предмети
Аксесоари в комплекта
Зарядна станция, Странична четка, Централна четка, HEPA филтър, Почистваща станция, 2x многократна МОП кърпа, 10x еднократна МОП кърпа, 3x Торба за прах, HEPA филтър за почистваща станция
Размер
350 x 350 x 95 mm
Цвят
Черен
Гаранция
24 Месеца

Косачки роботи

Виж всички

Роботи за прозорци

Виж всички

Продукти от същата категория