Xiaomi Viomi S9 Alpha

  • Марка: Xiaomi
  • Кат. номер: VKVC11-JC
Цена: 949,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

Vіоmі Ѕ9 Alpha е високо-интелигентна прахосмукачка робот от следващо поколение. Новият модел, на китайския технологичен гигант Xiaomi, е оборудван с последните нововъведения в света на роботизираното почистване на подове. В това число мощна всмукателна сила от 2,700 Pa, изключително прецизна LDS 2.0 лазерна навигация, автономно изпразване на контейнера за смет и множество сензори. Прахът, микроскопичните частици и космите от домашни любимци вече не представляват проблем. Нека освободим ръцете си и се радваме на чист живот!

Характеристики
Подробно описание
Характеристики
Тип почистване
Сухо, Мокро
Навигация
LDS 2.0 (систематичен)
Всмукателна мощност
2700Pa
Батерия
Li-ion 5200 mAh
Площ на почистване
до 320м²
Време за работа
до 220 мин
Време за зареждане
до 3 часа
Управление
Бутони, Мобилно приложение Mi Home (Android, iOS)
Гласово командване
Да - Google Voice Assistant, Amazon и Alexa
Засичане на килим
Да - Автоматично преминаване в турбо режим при почистване на килим
Ниво на шум
до 65 dB
Контейнер за прах
Станция 3000 ml
Резервоар за вода
250 ml
HEPA Филтър
Да - Миещ се
Функции
Контрол на мощността, Контрол на нивото на водата, Виртуална стена, Задаване на забранени зони, Задаване на виртуални зони без измиване, Зонално почистване, Автоматично зареждане, График, Възможност за прекосяване на препятствия до 2 см, Сензори против падане, Избор на стая за почистване, Едновременно почистване с прахосмукачка и с моп, Запаметяване на 4 карти, Автоматично почистване на боклука, Станция за събиране на прах, S/Y мокро почистване
Аксесоари в комплекта
HEPA филтър, Основна четка, Странична четка, Сменяем моп, Станция за автоматично събиране на боклук, Торба за прах
Размер на продукта
350 мм 350 мм 98 мм
Тегло
3.8 Kg
Цвят
Бял, Черен
Гаранция
24 Месеца
Подробно описание

Интелигентентният робот Viomi S9 Alpha - почиства жилището ви вместо вас!

 

Viomi S9 Alpha Intelligent Robot ще почисти старателно подовете в дома ви, докато се занимавате с нещо друго. Със смукателна мощност до 2700Pa, както и функция за прахосмукачка и мокро почистване, тя ще почисти цялостно и ефективно всяка стая. Специална станция за зареждане и автоматично изпразване на контейнера за боклук, време за работа до 220 минути, както и функцията за интелигентно сканиране на стаята и съхранение на множество карти правят използването на това устройство изключително лесно и приятно.

 

 

Справя се с досадната мръсотия

 

Произведен в Япония, безшумен, безчетков мотор осигурява мощност на засмукване до 2700Pa. Благодарение на това S9 Alpha може лесно да се справи дори с най-едрата мръсотия. Той бързо се отървава от прах, косми и малки отпадъци. Основната му четка е достатъчно близо до пода, за да го почиства ефективно и да всмуква мръсотия дори от малки пролуки между плочки или паркет. Работи еднакво добре върху килими и ламинат. Ефективното отстраняване на праха се поддържа от усъвършенствана система за филтриране с HEPA филтър, която превръща дома ви в чисто, безопасно място без алергени.

 

 

Няма повече да ви се налага да изпразвате кошчето за отпадъци

 

Интелигентната система Auto-Dumping 2.0 позволява автоматично изпразване на контейнера за отпадъци. Това свежда до минимум риска от препълване или блокиране на резервоара. Тази опасност се намалява и от изключително късата тръба, която е дълга само 381 мм. Торбичката за отпадъци е с вместимост до 3l - просто я сменяйте веднъж месечно. Не е нужно дори да си спомняте за това - когато дойде подходящият момент, LED екранът на станцията за зареждане и изпразване ще покаже известие за пълна торбичка и необходимост от смяна.

 

 

Той ще се погрижи за вашите подове

 

S9 Alpha може също така да почиства с с влажен МОП подовете ви. Благодарение на подобрената микропомпа поддържа налягането постоянно и внимателно контролира водния поток, предотвратявайки изтичането на вода. Изработен от тънки влакна, сменяемият моп намалява контакта ви с мръсотия и ви помага да се грижите за здравето си. Водният резервоар с вместимост 250 ml ви позволява да измиете старателно подове с обща площ до 250m2. Viomi S9 Alpha също предлага 3-степенно регулиране на дебита на вода.

 

 

Ще бъдете изненадани от дългото работно време

 

Viomi S9 Alpha е оборудван с мощна 5200mAh батерия. Благодарение на нея устройството може да работи около 3,6 часа. За толкова дълго време ще почисти ефективно подове с обща площ до 320m2. Вече не е нужно да се притеснявате, че трябва да зареждате робота твърде често. S9 Alpha може да почисти жилището ви старателно няколко пъти само с едно зареждане!

 

 

Режими на почистване и маршрути, съобразени с вашите нужди

 

Изберете от трите режима на S9 Alpha, за да почистите цялостно подовете във вашия дом. Роботът може да ги прахосмуче, да мие или да ги прахосмуче и мие едновременно. Предлагат се и 2 маршрута за почистване - S и Y. Първият е идеален за ежедневна употреба, позволявайки бързо и ефективно почистване. Второто означава двупосочно почистване, което ви позволява да се отървете дори от най-трудните и упорити замърсявания.

 

 

Опознайте предимствата на интелигентните решения

 

Снабден с лазер LDS 2.0, роботът интелигентно сканира стаи и създава карти с тях, за да адаптира оптимално маршрутите за почистване, като по този начин пести енергия. Обхватът до 8m и честотата 6x360°, 2016Hz правят тази функционалност още по-ефективна - възможното отклонение на точността не надвишава 2%. Viomi S9 Alpha може също да преодолява препятствия с височина до 2 см и да избягва заклещване под мебели. Нищо не може да го спре да почисти дома ви!

 

 

Насладете се на неограничен контрол

 

С помощта на специално приложение "Mi Home" можете да планирате подробни работни графици на робота. Възможно е не само да зададете времената за почистване за определени места, но и да регулирате подходящата смукателна мощност или нивото на водния поток. S9 Alpha запомня картите на пода и стаите, за да ги почиства още по-прецизно. Той автоматично разпознава стаите и ги подрежда по ваше желание. Можете също така да поставите виртуални стени, за да предотвратите попадането на устройството на места, които не изискват почистване с прахосмукачка. И ако искате да управлявате своя робот с глас, сдвоете го със специален високоговорител, който се предлага за закупуване отделно.

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане