Xiaomi Viomi SE

  • Марка: Xiaomi
  • Кат. номер: V-RVCLM21A
Цена: 550,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

Робот прахосмукачката Viomi Vacuum Cleaner SE предлага както сухо, така и мокро почистване и разполага с функция за сухо и мокро почистване едновременно, осигурявайки чиста, удобна и безопасна среда, в която да живеете със семейството си. Viomi SE е отлично устройство благодарение на високата всмукателна мощност от 2200Pa, 3 степени за контрол обема на водата, LDS навигация, AI динамичен алгоритъм на пътя, 2 в 1 отделение за прах с резервоар за вода, 120 минути автономност, която осигурява почистване на площ от 200 кв.м. Робот прахосмукачката може да преодолява препятствия до 2 см, може да бъде програмирана и е оборудвана с електронна водна помпа - всички тези функции правят робот прахосмукачката Viomi Vacuum Cleaner SE идеалният избор за бързо и ефективно почистване.

Характеристики
Подробно описание
Характеристики
Тип почистване
Сухо, Мокро
Навигация
LDS (систематичен)
Всмукателна мощност
2200Pa
Батерия
Li-ion 3200 mAh
Площ на почистване
до 200м²
Време за работа
до 120 мин
Време за зареждане
до 4 часа
Управление
Бутони, Мобилно приложение Mi Home (Android, iOS)
Гласово командване
Да - Google Voice Assistant, Amazon и Alexa
Засичане на килим
Да - Автоматично преминаване в турбо режим при почистване на килим
Ниво на шум
до 72dB
Контейнер за прах
300 ml
Резервоар за вода
200 ml
HEPA Филтър
Да
Функции
Контрол на мощността, Контрол на нивото на водата, Виртуална стена, Задаване на забранени зони, Задаване на виртуални зони без измиване, Зонално почистване, Автоматично зареждане, График, Възможност за прекосяване на препятствия до 2 см, Сензори против падане, Избор на стая за почистване, Едновременно почистване с прахосмукачка и с моп, Запаметяване на 4 карти, S/Y мокро почистване
Аксесоари в комплекта
HEPA филтър, Основна четка, Странична четка, Сменяем моп
Размер на продукта
350 мм 350 мм 94.5 мм
Тегло
4.4 kg
Цвят
Бял, Черен
Гаранция
24 Месеца
Подробно описание

Подът никога преди не е бил толкова чист

Най-новото поколение почистващ робот Viomi SE е пълен с иновативни решения, които правят работа още по-ефективен. Прахосмукачката е оборудвана с най-съвременен лазерен радар, интегрирана система за прахосмукачка и почистване, която ще остави пода чист и лъскав. Той ефективно заобикаля всички препятствия и здравият мотор с висока мощност може да се справи с всякакви замърсявания.

 

 

Планирана и ефективна работа

Най-ново поколение прецизен лазерен радар LDS има 360-градусова глобална система за сканиране и картографиране, която ви позволява да планирате точно работата на вашия робот. Високата честота на сканиране от 6 x 360°/сек, комбинирана с обхват до 8 метра, позволява лесно и бързо управление дори в помещения с много препятствия.

 

 

Ултра мощен процесор

Cortex-A7 чип с 1,2 GHz работни възможности и SLAM алгоритъм позволява бърза работа, картографиране и определяне на маршрут в реално време. Ефективността на почистването е увеличена с 30% в сравнение с по старите модели, чрез оптимизиране на избора на маршрут за минимизиране на времето за почистване.

 

 

Ефективен независимо от повърхността

Интелигентното актуализиране и автоматично разпознаване на многослойни карти и липсата на повторно картографиране позволява бързо и лесно използване на робота дори във вили и къщи на много нива. Роботът съхранява до 5 карти, така че автоматично ще се адаптира към познатото пространство и ефективно ще почиства всяка стая.

 

 

Работен график за взискателни

Приложението ви позволява да планирате цялата работна седмица и да изберете часовете или стаите, които се нуждаят от почистване. Освен това всяка една от диаграмите дава възможност за задаване на конкретна всмукателна мощност, но също така и сила на почистване. Роботът може да третира всяка стая по различен начин, в зависимост от нуждите и нивото на замърсяване.

 

 

Удивителна мощност

Изключително високата мощност на засмукване от 2200Pa ви дава неограничени възможности при почистване. Роботът може лесно да се справи с косми, остатъци от храна и прах. Освен това, благодарение на подобрения мотор в сравнение със старите модели, ефективността на почистване на твърди повърхности, но и на килими е значително увеличена.

 

 

Безпроблемно почистване на пода

Роботът е оборудван с водна помпа с постоянно налягане, която не се влияе от останалия обем вода и различни външни фактори. Благодарение на това, тя осигурява адекватна влажност на мопа и по този начин по-добра ефективност при почистване. Водният поток се контролира според нуждите, има три нива за избор, а голям моп с площ от 325см2 позволява цялостно почистване на всяко пространство.

 

 

Взискателен към маршрута

Иновативната система Y-Mopping 2.0 с актуализиран алгоритъм, симулиращ многократно ръчно почистване. В зависимост от вида на замърсяването, роботът сам ще избере най-подходящия режим. S-образният маршрут позволява ефективно почистване и бързо отстраняване на прах и мръсотия от повърхностите. Y-образното почистване, от друга страна, се използва за тежки замърсявания, които лесно се отстраняват чрез двупосочно прахосмукане и измиване.

 

 

Голяма батерия за още по-добри резултати

Високоефективната батерия с капацитет до 3200 mAh позволява 150 минути непрекъсната работа. По време на един цикъл на батерията роботът може лесно да почисти площ от почти 200 m2, т.е. цялата къща или няколко пъти един апартамент. Комбинацията от ефективна батерия и иновативни системи за картографиране позволи да се постигне толкова висока ефективност на устройството.

 

 

Препятствията не са проблем

Роботът за почистване има способността да преодолява препятствия, като получава лесен достъп във всяка стая. Лесно се справя с всички препятствия с височина до 2 см, благодарение на сензор от клас 12, той открива, наред с други неща, килима и преминава в турбо режим, за още по забележителни резултати в почистването му.

 

 

Персонализирано почистване

Роботът ви позволява да определите зоните за почистване с помощта на приложението. Свободата за избор на зони и стаи позволява напълно персонализирано почистване. Освен това системата ви позволява да настроите виртуални стени или забранени зони, така че прахосмукачката да се движи само в избрани зони.

 

 

Лесен избор на език

Viomi SE поддържа 11 различни езика. Промените на езика могат да бъдат направени за секунди в приложението.

 

 

Продължава прекъснатата работа

Интелигентното възобновяване на робота дори след падане на заряда на батерията ви позволява да продължите почистването от точно същото място. Когато батерията е изтощена, устройството ще спре да работи и ще се върне на зарядната станция, а когато батерията се зареди, ще се възобнови почистването от предишното си място, като избягва заобикалянето или повтарянето на вече почистена повърхност.

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане