Всички Категории
PRODUCTS

Прахосмукачка робот Xiaomi Viomi V3

  • Марка: Xiaomi
  • Кат. номер: V-RVCLM26B

Прахосмукачка робот Xiaomi Viomi V3

  • Марка: Xiaomi
  • Кат. номер: V-RVCLM26B
Цена
599,00 лв.

Продукта е спрян от продажба

ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ

 

Прахосмукачка робот Viomi V3 с функции за сухо и мокро почистване е функционално устройство за цялостно почистване и стерилизация на вашия дом. Надежден мотор, издръжлива батерия, която гарантира до 1,5 часа време за работа, интелигентен софтуер и възможност за избор от различни режими на работа - прави почистването по-лесно от всякога. Резервоарът 2 в 1 с вместимост 0,5 l позволява ефективно прахосмучене и почистване. Viomi е част от екосистемата на Xiaomi, използвайки домашното приложение "Mi Home" за още по-голям контрол. С V3 вашият дом ще блести от чистота!

Подробно описание
Характеристики
Подробно описание +

Viomi V3 - едно устройство, два метода за почистване

Автоматичната прахосмукачка Viomi V3 с функция за мокро почистване е практично устройство за цялостно почистване и стерилизация на пода. Надежден мотор, издръжлива батерия, която гарантира до 1,5 часа време за работа в режим прахосмукачка, интелигентен софтуер и възможност за избор от различни режими на работа - прави почистването по-лесно от всякога. Резервоарът 2 в 1 с вместимост 0,5 l позволява ефективно прахосмучене и почистване. Viomi е част от екосистемата на Xiaomi, използвайки домашното приложение "Mi Home" за още по-голям контрол. С V3 вашият дом ще блести от чистота!

 

 

3 режима на почистване - изберете най-добрия за вас

С 3 режима на почистване можете ефективно да почиствате подовете на вашето жилище. Ако подът е само леко замърсен, просто го почистете с прахосмукачка за бързо. Когато е особено мръсно, си струва първо да настроите прахосмукачка и след това мокро измиване. Най-ефективният и спестяващ време режим е миене и почистване с прахосмукачка едновременно. Използвайки наличните режими, можете лесно да почистите и да спестите ценно време.

 

 

2 ефективни режима на почистване на пода - S и Y

Viomi V3 позволява миене на подове по 2 начина. В S-режим бързо премахва праха и гарантира висока ефективност. В Y-режим се движи напред-назад, за да почисти двойно повърхността и да изчисти празнините между линиите. Можете свободно да променяте режимите и да ги адаптирате към вашите нужди - Viomi ще се погрижи перфектно за всеки под.

 

 

Революционен моп

Резервоарът за вода е от ново поколение и е с вместимост 550 ml, осигурявайки цялостно почистване без риск от течове. Подобрената електронна помпа с 3 нива на контрол на водния поток винаги поддържа оптимално налягане и минимизира риска от изтичане, наводняване или замърсяване на робота. Всичко това, съчетано с голяма повърхност на МОП-а, гарантира, че нито една част от пода не остава извън мопа по време на почистване. Нещо повече, автоматичната система за контрол на водата спира подаването на вода, докато робота се зарежда.

 

 

Голям контейнер за прах

Голям контейнер за прах от 550 милилитра осигурява висока ефективност на прахосмукачката. Не се притеснявайте, че трябва да изпразвате контейнера твърде често - Viomi V3 е проектиран за ваше удобство.

 

 

Кажете сбогом на вирусите, бактериите и алергените

С помощта на МОП-а можете да стерилизирате вашите подове. Viomi V3 ефективно премахва до 99% от бактериите E.coli и стафилококус ауреус. Няма нужда да добавяте дезинфектанти или други специализирани препарати - V3 може лесно да се справи с вирусите и бактериите сам. Прахосмукачката е оборудвана и с ефективна HEPA система за филтриране на въздуха, използваща медни и сребърни йони - благодарение на това ефективно се бори с прах и други алергени. С негова помощ можете лесно да създадете екологична, безопасна и незамърсяваща среда.

 

 

Подобрен мотор

Новият безчетков мотор, произведен в Япония, осигурява 20% увеличение на всмукателната мощност от 2600Pa. Това улеснява Viomi да почиства подовете от прах и отломки. Дори и най-упоритите частици мръсотия няма да устоят на неговата сила.

 

 

Не се страхува от никакви препятствия

Viomi е оборудван с 12 чувствителни сензора - те включват сензори за ръбове, сензор за надолу и назад, моп, контейнер за прах, скорост на двигателя, окачване и панел за избягване на сблъсък. Те помагат на устройството да избягва стълби, сблъсъци с мебели и минимизират риска от падане. Прахосмукачката може да преодолява и препятствия с височина до 2 см - тя с лекота ще се качи на килими или ще премине през прагове.

 

 

 

Издръжлива батерия - интелигентно зареждане

Батерията на Viomi V3 издържа до 200 минути интензивна работа. Това е достатъчно за цялостно почистване на голям апартамент или къща до 250 m2. Прахосмукачката реагира интелигентно на състоянието на батерията - когато батерията е изтощена, устройството се придвижва до докинг станцията, зарежда се и след това продължава почистването.

 

 

Интелигентен софтуер

Интелигентната работа на устройството се осигурява от 4-ядрен процесор Cortex-A7, комбиниран с алгоритъм SLAM. Благодарение на тях прахосмукачката може лесно да бъде локализирана. Освен това има способността да картографира и запомня точно маршрута за почистване. Снабдена с прецизна LDS навигация, тя незабавно сканира стаи и създава точни карти за тях за ефективно почистване. Роботът бързо почиства тесни пространства, не циркулира наоколо и винаги поема по най-краткия, но оптимален маршрут. Всичко това прави V3 не само ефективен при почистване на подове, но също така спестява време и енергия.

 

 

Възможност за почистване на маршрути

Прахосмукачката може да запомни до 5 етажни карти, така че е подходяща и за големи къщи или големи апартаменти. С помощта на софтуера на Viomi можете да планирате и собствено почистване. Изберете конкретна област на картата, която да бъде почистена, или настройте виртуална стена, която ще попречи на устройството да стигне до места, които не се нуждаят от почистване. От вас зависи да решите как да работи Viomi V3 - можете лесно да адаптирате стила му към вашите нужди и очаквания.

 

 

Приложение, което ще оптимизира почистването

Използвайте приложението "Mi Home", за да планирате внимателно почистването си. С негова помощ можете да зададете конкретен график за V3. Задайте правилните часове, режим и желаното ниво на засмукване и количество вода за почистване - Viomi ви дава свободата, от която се нуждаете. Приложението също така ви напомня да смените консумативите си. Можете също да интегрирате прахосмукачката с Amazon Alexa и да се насладите на гласово управление. От вас зависи да решите как искате да използвате Viomi V3 - настройте го според нуждите си и се насладете на почистени подове.

 

 

Характеристики +
Тип почистване
Мокро, Сухо
Всмукателна мощност
2600Pa
Навигация
LDS (систематичен)
Батерия
Li-ion 4900 mAh
Площ на почистване
250м²
Време за работа
150 мин
Управление
Бутони, Мобилно приложение Mi Home (Android, iOS), Google Voice Assistant, Amazon Alexa
Ниво на шум
70dB
Контейнер за прах
550 ml
Резервоар за вода
550 ml
Филтър
HEPA - миещ се
Функции
Засичане на килим, Контрол на мощността, Контрол на нивото на водата, Виртуална стена, Забранени зони, Зоново почистване, Автоматично зареждане, График, Сензори против падане, Избор на стая, Запаметяване на 4 карти, Прекосяване на препятствия до 2 см, S/Y мокро почистване
Аксесоари в комплекта
Зарядна станция, МОП кърпа, Странична четка, Централна четка, HEPA филтър
Размер
350 x 350 x 95 mm
Цвят
Черен
Гаранция
24 Месеца

Косачки роботи

Виж всички

Роботи за прозорци

Виж всички

Продукти от същата категория