За нас

Фирма Роборок ООД е директен вносител на роботизирани прахосмукачки на марката "Xiaomi" и дъщерните и фирми "Dreame" и "Roborock", както и представител на марките "Rowenta" и "Husqvarna" Automower® за роботизирани косачки. Екипът ни е съставен от млади и способни специалисти. Имаме вече няколко годишен опит в новата и бързо развиваща се сфера на роботизирани уреди. Разполагаме с отзивчиви консултанти, които са запознати в детайли с предлаганите от нас продукти. Доверете ни се и ние ще Ви съдействаме при избора на желания от вас артикул. 

 

 

ПАРТНЬОРИ

 

Роботи прахосмукачки "ROWENTA"

Rowenta роботизирани прахосмукачки серия X-Plorer е решение, което променя представите за почистването на дома, като ви предоставя цялото удобство на автоматичното почистване.

Вижте повече на www.rowenta.bg

 

Роботи косачки "HUSQVARNA"

Husqvarna Automower® е вашия интелигентен, надежден партньор в градината. Световен лидер в роботизираното косене.

Вижте повече на www.husqvarna.com/bg/produkti/kosachki-roboti/

 

Чуждоезиково обучение - "English House"

Езиков център English House предлага разнообразни услуги в сферата на образованието: уроци по английски език за деца, ученици и възрастни, подготовка за матури и международни изпити, допълнителна помощ за училище и други.

Вижте повече на www.englishhouse-edu.com/ 

 

Премиум мобилни аксесоари - "Tuningphone"

Новият бранд за премиум мобилни аксесоари Tuningphone.com са наши официални партньори. При тях може да намерите бутикова колекция мобилни аксесоари, като кейсове, протектори и калъфи за най-търсените и желани смартфони на пазара.

Вижте повече на www.tuningphone.com​

 

Качествени счетоводни услуги и помощ за стартиращ нов бизнес - "Рекс Консултинг Пловдив"

Когато става дума за стартиращ бизнес и качествени счетоводни услуги, винаги се доверяваме на нашите партньори от Рекс Консултинг Пловдив

Вижте повече на www.rexplovdiv.com

 

Поддръжка и авточасти - "Метропол-П"

Качествената поддръжка на автомобила и надеждните авточасти са в основата на нашите партньори от Метропол-П

Вижте повече на www.metropol-p.com

 

Декоративни картини на платно - "Portodearte"

Нашите най-нови партньори от Portodearte.com, които предлагат страхотни авторски картини на канава. Изцяло създадени и направени в България, страхотните картини със сигурност ще променят всяко едно помещение.

Вижте повече на www.portodearte.com