За нас

Фирма Роборок ООД е директен вносител на прахосмукачки роботи, вертикални безкабелни прахосмукачки и роботи за прозорци на марката "Xiaomi". Представители сме на марките "Husqvarna" Automower® и "GARDENA" за роботизирани косачки, както и на марката “HOBOT”, която е световен лидер в роботизираното почистване на прозорци. Екипът ни е съставен от млади и способни специалисти. Имаме вече няколко годишен опит в новата и бързо развиваща се сфера на автономни роботизирани уреди. Разполагаме с отзивчиви консултанти, които са запознати в детайли с предлаганите от нас продукти. Всеки наш  клиент ще бъде отзивчиво консултиран и запознат с индивидуалните характеристики на избрания от него модел. Целта на екипа ни е крайният потребител да внесе в ежедневието си удобство и време за себе си, като спести всекидневното досадно почистване. Доверете ни се и ние ще Ви съдействаме при избора на желания от вас артикул.

 

ПАРТНЬОРИ

 

 

Косачки роботи "HUSQVARNA"

Husqvarna Automower® е вашия интелигентен, надежден партньор в градината. Световен лидер в роботизираното косене.

Вижте повече на: www.husqvarna.com/bg/produkti/kosachki-roboti/

 

Косачки роботи "GARDENA"

Gardena е вашия интелигентен, надежден партньор в градината.

Вижте повече на: https://www.gardena.com/bg/produkti/grizha-za-moravata/kosachka-robot/

 

Роботи за прозорци "HOBOT"

HOBOT Technology Inc. е базирана в Тайван компания, специализирана в проектирането и производството на роботизирани почистващи продукти. HOBOT е световен лидер в производството на роботи за прозорци и има множество международни награди за иновации в роботизираното почистване на прозорци.

Вижте повече на: https://www.hobot.com.tw/

 

Прахосмукачки роботи "ROWENTA"

Rowenta роботизирани прахосмукачки серия X-Plorer е решение, което променя представите за почистването на дома, като ви предоставя цялото удобство на автоматичното почистване.

Вижте повече на: www.rowenta.bg