Всички Категории

За нас

Фирма Роборок ООД е директен вносител на прахосмукачки роботи, вертикални безкабелни прахосмукачки и роботи за прозорци на марката "Xiaomi". Представители сме на марките "Husqvarna" и "GARDENA" за роботизирани косачки и градинско оборудване, както и на марката “HOBOT”, която е световен лидер в роботизираното почистване на прозорци. Екипът ни е съставен от млади и способни специалисти. Имаме вече няколко годишен опит в новата и бързо развиваща се сфера на автономни роботизирани уреди. Разполагаме с отзивчиви консултанти, които са запознати в детайли с предлаганите от нас продукти. Всеки наш  клиент ще бъде отзивчиво консултиран и запознат с индивидуалните характеристики на избрания от него модел. Целта на екипа ни е крайният потребител да внесе в ежедневието си удобство и време за себе си, като спести всекидневното досадно почистване. Доверете ни се и ние ще Ви съдействаме при избора на желания от вас артикул.

 

ПАРТНЬОРИ

 

Интелигентни уреди "XIAOMI"

Xiaomi е компания за интелигентна потребителска електроника. Тя непрекъснато преследва иновации, висококачествено потребителско изживяване и оперативна ефективност. Компанията безмилостно създава невероятни продукти с високо качество и ниски цени, за да позволи на всички по света да се радват на по-добър живот, чрез иновативни технологии.

Вижте повече на: https://www.mi.com/global/

 

Интелигентни почистващи уреди "DREAME"

Dreame Technology, създадена през 2015 г., е иновативна компания с визия да „подобри качеството на живот на глобалните потребители“. Компанията се фокусира върху висококачествени почистващи уреди чрез използване на астродинамични технологии. В края на 2017 г. Dreame се присъедини към екологичната верига Xiaomi като движеща сила и водеща компания за интелигентни домакински почистващи уреди.

Вижте повече на: https://global.dreametech.com/

 

Роботи за прозорци "HOBOT"

HOBOT Technology Inc. е базирана в Тайван компания, специализирана в проектирането и производството на роботизирани почистващи продукти. HOBOT е световен лидер в производството на роботи за прозорци и има множество международни награди за иновации в роботизираното почистване на прозорци.

Вижте повече на: https://www.hobot.com.tw/

 

Интелигентни уреди "VIOMI"

Създадена през 2014 г., Viomi Technology е управлявана от Xiaomi иновативна компания за потребителски продукти, която се фокусира върху интелигентни домакински уреди с мисията да предефинира бъдещия дом.

Вижте повече на: https://www.viomi.com/

 

Градинско оборудване "HUSQVARNA"

Водена от страстта си към иновациите от 1689 г., Husqvarna предлага професионални продукти за гори, паркове и градини. Husqvarna Automower® е вашия интелигентен, надежден партньор в градината. Световен лидер в роботизираното косене.

Вижте повече на: https://www.husqvarna.com/bg/

 

Косачки роботи "GARDENA"

Gardena е вашия интелигентен, надежден партньор в градината.

Вижте повече на: https://www.gardena.com/bg/produkti/grizha-za-moravata/kosachka-robot/