Защо да си закупите Xiaomi Roborock S5 MAX Vacuum Cleaner?

4 октомври 2020
Защо да си закупите Xiaomi Roborock S5 MAX Vacuum Cleaner?

Ако се вълнувате от новите технологии, държите на чистотата и сте решили да направите първата си покупка на роботизирана прахосмукачка, която да се грижи за чистотата в дома Ви, вероятно Xiaomi Roborock S5 MAX веднага ще привлече вниманието Ви със своята функционалност, повече възможности, спрямо своите предшественици и не на последно място със стилния си дизайн.

 

Роботизираната прахосмукачка с най-много спечелени награди

През 2019-та XIAOMI ROBOROCK S5 MAX направи своя дебют на изложението IFA в Берлин и отвя конкуренцията, като спечели три последователни награди за най-добра прахосмукачка робот. През 2020-та XIAOMI ROBOROCK S5 MAX не спря дотук и доказа пълното си превъзходство пред конкурентите си на изложението CES - едно от най-големите събития за иновации на пазара. Накратко -  закупувайки XIAOMI ROBOROCK S5 MAX Вие получавате продукт, който се е доказал пред света и безспорно няма конкуренция в своя клас.

 

Сухо и мокро почистване

XIAOMI ROBOROCK S5 MAX се справя с килими и препятствия, с височина до 2 см. Смукателната му мощност достига до 2000Pa, а нивото на шум е до 60dB.

Контейнерът за прах е 460мл. и е на различно място от този за вода. Достатъчно голям е за да не ви се налага да го почиствате всекидневно, а да му отделяте внимание само веднъж седмично. Обемът на водният резервоар е съобразен с възможностите на робота и е 280мл., с него може да почисти площ до 150 кв.м с едно зареждане. Има три степени на мокро почистване в зависимост от това, каква влажност искате да постигнете. Мопът за мокро почистване е оборудван с пружина, която оказва постоянен натиск и се справя брилянтно със замърсявания и петна. Подходящ е за ламиниран паркет, дървен под, плочки, гранитогрес и мрамор. Връщайки се към зарядната станция, роботът автоматично изключва мокрото почистване, за да изсуши мопа.

ROBOROCK S5 MAX разполага с последно поколение радар, който картографира и изпраща информация към смартфона Ви. От създадените карти можете да избирате коя стая да почиствате и с каква всмукателна мощност.

Страничната и основната четка се разглобяват и сменят лесно от основното тяло. Времето за сухо почистване е два часа и половина, като също покрива площ от 150 кв.м.

 

Нови решения на проблеми в минали генерации

Може би не знаете, че при старите генерации роботите, те бяха настроени така, че щом енергията им е паднала под 15%, да се върнат на зарядната станцията, да се заредят и да продължат от там, откъдето са спрели. Проблемът при този режим на работа е, че отнема часове, а това забавяне може да причини определени неудобства. Ето защо XIAOMI ROBOROCK S5 MAX не чака зарядът му да достигне до 80%, за да продължи чистенето. На него му е достатъчно толкова заряд, колкото ще му е необходимо за да завърши почистването.

 

Допълнителни функции

XIAOMI ROBOROCK S5 MAX притежава набор от сензори против падане от стълби и високи площадки. Планирането на маршрут е 15% по-ефективно. При много други модели виртуалните стени и зоните на ограничение трябваше да се настройват отделно за сухо и мокро почистване, докато при XIAOMI ROBOROCK S5 MAX, забраните важат и за двата режима. При активирано мокро почистване робота автоматично засича, ако има килим и го пропуска, а ако е активирано само сухо почистване, преминава на максимална мощност, за да почисти по добре килима Ви. XIAOMI ROBOROCK S5 MAX тежи 3.6 кг. И идва с голяма 5200 mAh батерия, която се зарежда напълно за 6 часа.

 

Роботът може да запомня до 4 карти, които изгражда посредством LSD радарна технология за сканиране. Всяка запаметена карта се анализира от робота и той изработва предварителни маршрути, които му помагат да почиства по-бързо и да пести енергия.

HEPA филтъра и мопа могат са предназначени за миене. Модела идва в два цвята, черен и бял. Управлението се извършва от телефона, както и чрез гласови асистенти.

Като заключение можем да кажем, че XIAOMI ROBOROCK S5 MAX е от най-добрите роботи прахосмукачки, които можете да си закупите на пазара. Може да го намерите в магазин Robomax.bg на невероятна цена и с 2 години гаранция: https://www.robomax.bg/roborock-s5-max-white.html

Още новини
Продукти на изплащане с TBIPay

Купете желаните продукти на изплащане или с отложено плащане от Robomax и TBIPay при изгодни условия.

28 януари 2022
Ревю на робот за почистване на прозорци XIAOMI HUTT W66

XIAOMI MIJIA HUTT W66 е един от най-интелигентните почистващи уреди на пазара, които може да притежавате. Това е робот от ново поколение създаден с една единствена цел, да ви освободи от тежката работа по почистване на големи вертикални повърхности.

3 октомври 2020
Ревю на Xiaomi Roidmi S1 Special

Прахосмукачките с кабел остават в миналото

20 февруари 2022
Ревю на Xiaomi Viomi SE

Viomi SE е достъпна прахосмукачка робот от екосистемата на Xiaomi. Разполагаща с 2200 РА всмукателна мощност, лазерна навигация и 3200 mAh батерия произведена от Samsung. Която позволява на робота да почиства жилища до 200м².

15 май 2022
Ревю на Beseus A3

Най-мощната портативна прахосмукачка

17 април 2022
Xiaomi Dreame Bot Z10 Pro

От Xiaomi променят представата ни за почистване с новия си модел Dreame Bot Z10 Pro

27 декември 2021
По-бързият и лесен начин за покупка на робот с допълнителна отстъпка от 20% със Settle

Плати през Settle и вземи бонус отстъпка от 20% без скрити такси и тромави процедури – това вече е възможно!

20 ноември 2021
Представяме ви Xiaomi Dreame Bot L10 Pro

Предметите по пода вече не са проблем

13 юни 2021
Историята на Roborock

Запознайте се с историята на една от водещите марки за прахосмукачки роботи.

2 май 2021
Какво не трябва да почистваме с нашата прахосмукачка

Почистването на дома е една от най-важните задачи в нашето ежедневие. Можем да използваме различни уреди и методи за почистването на нашият дом, но едно е сигурно, че необходимостта от прахосмукачка винаги остава.

11 април 2021
Как правилно да поддържаме нашата прахосмукачка робот

За да може нашата прахосмукачка робот да ни помага в домакинстака работа дълго и безпроблемно. Ние също трябва да полагаме грижи за нея.

19 декември 2020
Мисията на Robomax.bg

19 ноември 2020
Xiaomi Mijia 1T

Xiaomi Mijia 1T : Мощност до 3000 Pa и ToF камера с 3D моделиране на околната среда

31 октомври 2020
ТОП 10 причини, защо да си закупим прахосмукачка робот

Ако някога сте се чудили, защо трябва да си закупите прахосмукачка робот. Тук може да прочетете десетте най-големи предимства на тези автономни почистващи машини.

10 октомври 2020