Всички Категории
Каталог

Защо да си закупите Xiaomi Roborock S5 MAX Vacuum Cleaner?

4 октомври 2020
Защо да си закупите Xiaomi Roborock S5 MAX Vacuum Cleaner?

СПРЯН ОТ ПРОИЗВОДСТВО

НОВ МОДЕЛ: https://www.robomax.bg/prahosmukachka-robot-roborock-s8.html

Роботизираната прахосмукачка с най-много спечелени награди

През 2019-та XIAOMI ROBOROCK S5 MAX направи своя дебют на изложението IFA в Берлин и отвя конкуренцията, като спечели три последователни награди за най-добра прахосмукачка робот. През 2020-та XIAOMI ROBOROCK S5 MAX не спря дотук и доказа пълното си превъзходство пред конкурентите си на изложението CES - едно от най-големите събития за иновации на пазара. Накратко -  закупувайки XIAOMI ROBOROCK S5 MAX Вие получавате продукт, който се е доказал пред света и безспорно няма конкуренция в своя клас.

 

Сухо и мокро почистване

XIAOMI ROBOROCK S5 MAX се справя с килими и препятствия, с височина до 2 см. Смукателната му мощност достига до 2000Pa, а нивото на шум е до 60dB.

Контейнерът за прах е 460мл. и е на различно място от този за вода. Достатъчно голям е за да не ви се налага да го почиствате всекидневно, а да му отделяте внимание само веднъж седмично. Обемът на водният резервоар е съобразен с възможностите на робота и е 280мл., с него може да почисти площ до 150 кв.м с едно зареждане. Има три степени на мокро почистване в зависимост от това, каква влажност искате да постигнете. Мопът за мокро почистване е оборудван с пружина, която оказва постоянен натиск и се справя брилянтно със замърсявания и петна. Подходящ е за ламиниран паркет, дървен под, плочки, гранитогрес и мрамор. Връщайки се към зарядната станция, роботът автоматично изключва мокрото почистване, за да изсуши мопа.

ROBOROCK S5 MAX разполага с последно поколение радар, който картографира и изпраща информация към смартфона Ви. От създадените карти можете да избирате коя стая да почиствате и с каква всмукателна мощност.

Страничната и основната четка се разглобяват и сменят лесно от основното тяло. Времето за сухо почистване е два часа и половина, като също покрива площ от 150 кв.м.

 

Нови решения на проблеми в минали генерации

Може би не знаете, че при старите генерации роботите, те бяха настроени така, че щом енергията им е паднала под 15%, да се върнат на зарядната станцията, да се заредят и да продължат от там, откъдето са спрели. Проблемът при този режим на работа е, че отнема часове, а това забавяне може да причини определени неудобства. Ето защо XIAOMI ROBOROCK S5 MAX не чака зарядът му да достигне до 80%, за да продължи чистенето. На него му е достатъчно толкова заряд, колкото ще му е необходимо за да завърши почистването.

 

Допълнителни функции

XIAOMI ROBOROCK S5 MAX притежава набор от сензори против падане от стълби и високи площадки. Планирането на маршрут е 15% по-ефективно. При много други модели виртуалните стени и зоните на ограничение трябваше да се настройват отделно за сухо и мокро почистване, докато при XIAOMI ROBOROCK S5 MAX, забраните важат и за двата режима. При активирано мокро почистване робота автоматично засича, ако има килим и го пропуска, а ако е активирано само сухо почистване, преминава на максимална мощност, за да почисти по добре килима Ви. XIAOMI ROBOROCK S5 MAX тежи 3.6 кг. И идва с голяма 5200 mAh батерия, която се зарежда напълно за 6 часа.

 

Роботът може да запомня до 4 карти, които изгражда посредством LSD радарна технология за сканиране. Всяка запаметена карта се анализира от робота и той изработва предварителни маршрути, които му помагат да почиства по-бързо и да пести енергия.

HEPA филтъра и мопа могат са предназначени за миене. Модела идва в два цвята, черен и бял. Управлението се извършва от телефона, както и чрез гласови асистенти.

Като заключение можем да кажем, че XIAOMI ROBOROCK S5 MAX е от най-добрите роботи прахосмукачки, които можете да си закупите на пазара. Може да го намерите в магазин Robomax.bg на невероятна цена и с 2 години гаранция.

Още новини
Защо роботите за почистване на прозорци са оправдана покупка

Представете си, че може да почистите прозорците без усилие, без да прекарвате часове на стълби или катерейки се по опасни парапети.

12 февруари 2024
Тайната за идеалния дом с Robomax!

Здравейте, уважаеми фенове на смарт технологиите! Днес искаме да ви разкрием тайната за идеалния дом с помощта на Robomax!

27 юли 2023
Ревю на Dreame Bot L10s Pro

С Xiaomi Dreame Bot L10s Pro не е нужно да си губите времето с досадно почистване. Роботът прахосмуче и измива подовете, а благодарение на своята всмукателна мощност от 5300 Pa отстранява всички упорити замърсявания.

2 април 2023
Ревю Dreame D9 Pro

Dreame D9 Pro e подобрена версия на Dreame D9

27 юни 2022
Ревю на Roborock S7

Новият Roborock S7 е тук и е по-добър от всякога!

7 септември 2022
Ревю на Xiaomi Dreame D10s

Xiaomi Dreame D10s идва с подобрена изцяло гумена централна четка, която предотвратява заплитане на косми по нея. LDS лазерната навигация отговаря за точното сканиране на помещенията, а издръжливата батерия от 5200 mAh позволява почистване на площ от 250м².

4 март 2023
Вземи сега от Robomax.bg, плати по-късно с Newpay

Усмихнете се, вече можeте да вземете любимите си продукти от Robomax.bg и да ги платите по-късно с Newpay.

12 февруари 2023
Продукти на изплащане с tbi bank

Купете желаните продукти на изплащане или с отложено плащане от Robomax и tbi bank при изгодни условия.

28 януари 2022
Dreame V12 Pro е звяр сред безкабелните прахосмукачките с рекордна мощност от 32 000 Pa

Китайският бранд Xiaomi има наистина богато продуктово портфолио, главно благодарение на партньорските марки. Една от тях е марката Dreame, която е специализирана в прахосмукачките.

3 ноември 2022
Ревю на Dreame Bot L10 Pro

Основното предимство на Dreame Bot L10 Pro е системата от лазери High Precision 3D. Новата технология, позволява на робота да картографира вашето жилище с много по-голяма точност, спрямо роботите с LIDAR навигация. И така на практика не докосва нищо. Другите му предимства са голямата батерия и високата му мощност на засмукване от 4000Pa.

21 август 2022
Ревю на Xiaomi Dreame Bot W10

С най-новия си модел Xiaomi правят революция в роботизираното мокро почистване. Dreame Bot W10 e снабден с две въртящи се четки и смукателна мощност от 4000Pa. Той ще се справи с упоритите петна, благодарение на натиска от 10N върху двата мопа, които се въртят 180 пъти в минута и гарантирано ще премахне всички замърсявания.

29 август 2022
Ревю на Xiaomi Dreame F9

Xiaomi Dreame F9 е една от ценово най-достъпните прахосмукачки на пазара днес. Dreame F9 разполага с всичко необходимо за да поддържате една перфектна чистота с минимум усилия във вашият дом.

1 март 2021
Ревю на Dreame Bot Z10 Pro

Забравете за честото изпразване на контейнера за прах! Dreame Bot Z10 разполага със станция за изпразване на боклука с обем от 4 литра, която издържа до 65 дни! Имате голяма къща? Много добре! Роботът може да запомни разположението на стаите, дори на 3 етажа. Интелигентно избягва препятствия, благодарение на вградените сензори. Можете също да планирате кога Z10 Pro да започне почистването с функция график. Устройството е съвместимо с Amazon и Alexa. Активирайте виртуална стена, ако роботът трябва да заобиколи избрани стаи или зони. Приложението ви позволява да задавате количеството на подаваната вода в зависимост от зоната, която почиствате с моп, а дълготрайната батерия осигурява почистване около 2,5 часа или 250м² площ. Xiaomi Dreame Z10 Pro може да ви помогне в борбата с праха и да се превърне в незаменим помощник! Проверете сами!

25 септември 2022
Ревю на робот за почистване на прозорци XIAOMI HUTT W66

XIAOMI MIJIA HUTT W66 е един от най-интелигентните почистващи уреди на пазара, които може да притежавате. Това е робот от ново поколение създаден с една единствена цел, да ви освободи от тежката работа по почистване на големи вертикални повърхности.

3 октомври 2020
Ревю на Xiaomi Viomi SE

Viomi SE е достъпна прахосмукачка робот от екосистемата на Xiaomi. Разполагаща с 2200 РА всмукателна мощност, лазерна навигация и 3200 mAh батерия произведена от Samsung. Която позволява на робота да почиства жилища до 200м².

15 май 2022
Ревю на Xiaomi Roidmi S1 Special

Прахосмукачките с кабел остават в миналото

20 февруари 2022
Ревю на Beseus A3

Най-мощната портативна прахосмукачка

17 април 2022
Xiaomi Dreame Bot Z10 Pro

От Xiaomi променят представата ни за почистване с новия си модел Dreame Bot Z10 Pro

27 декември 2021
По-бързият и лесен начин за покупка на робот с допълнителна отстъпка от 20% със Settle

Плати през Settle и вземи бонус отстъпка от 20% без скрити такси и тромави процедури – това вече е възможно!

20 ноември 2021
Представяме ви Xiaomi Dreame Bot L10 Pro

Предметите по пода вече не са проблем

13 юни 2021
Историята на Roborock

Запознайте се с историята на една от водещите марки за прахосмукачки роботи.

2 май 2021
Какво не трябва да почистваме с нашата прахосмукачка

Почистването на дома е една от най-важните задачи в нашето ежедневие. Можем да използваме различни уреди и методи за почистването на нашият дом, но едно е сигурно, че необходимостта от прахосмукачка винаги остава.

11 април 2021
Как правилно да поддържаме нашата прахосмукачка робот

За да може нашата прахосмукачка робот да ни помага в домакинстака работа дълго и безпроблемно. Ние също трябва да полагаме грижи за нея.

19 декември 2020
Мисията на Robomax.bg

19 ноември 2020
Представяне на робот Xiaomi Dreame D9

Първият вакумен робот на фирмата Dreame беше F9 и той дойде без лазерен сензор за разстояние, но за сметка на това беше най-ниският робот предлаган на пазара. С височина само 7,9см. дъщерната фирма на Xiaomi, Dreamе ни е приготвила нова изненада под формата на новия си модел Dreame D9, който ние от Robomax.bg искаме да ви представим.

14 ноември 2020
Xiaomi Mijia 1T

Xiaomi Mijia 1T : Мощност до 3000 Pa и ToF камера с 3D моделиране на околната среда

31 октомври 2020
ТОП 10 причини, защо да си закупим прахосмукачка робот

Ако някога сте се чудили, защо трябва да си закупите прахосмукачка робот. Тук може да прочетете десетте най-големи предимства на тези автономни почистващи машини.

10 октомври 2020